29/12 סילבר ת"א....

talytal

New member
היי בנות!! ../images/Emo24.gif

למרבה הביאוס יותר ויותר נראה שאני לא אוכל להגיע מחר אחרי הכל. מה לעשות שתקעו לי בוחן מבאס ביום ראשון בבוקר.
עדיין יש סיכוי, אבל הוא קלוש למדי. וגם אני ניסיתי לדבר עם היחצן החביב, רק שהוא לא ממש עונה לי לטלפונים. אז מי מגיעה?

a d i d a s 2 1

New member
איףףףף איזה פארשיות אתם!

עזבו שטויות הולך להיות מחר מגניב לאללה... איפה עוד תמצאו את עצמכם קופות בגן חיות?

a d i d a s 2 1

New member
קארין...מה עשית במגרש כדורגל בנתניה

?? כמו שהבנת את ההודעה שתכננת לשלוח לאילת..שלחת אליי:)

Karina85

New member
חחח עדי את שרוטה!!!

1. התכוונתי אימון צבאי 2. שלחתי לך לרותמוש ולאילתי הודעה ביחד... על מנת לחסוך זמן... והוספתי הודעה לאילתי

דורית41

New member
הי בנות!'תגעגעתי!

מה שלום כולן?איזו בעסה שלא הייתי כאן בשרשורים ההזויים היום-זויות,כוונים,מה לא היה כאן.... לגבי מחר-גם לי יש כמה פרובלמס עם ההגעה הפעם,למרות שאני מתה לראות תכן ואת ג'קוש-למשל בשבת על הבוקר אני לוקחת 'תילדים לפסטיגל..אני כנראה אחליט סופית רק מחר. וזה לדידקה -ככככפפפפפפרה עעעעעל ג'קקקקקקקוווווווו

a d i d a s 2 1

New member
פסטיגל שמפסטיגל

יש דיוידי לפסטיגל תקני להם פופקורן ותעשי פרגוש.... איףףףףףףף כפרה על ג'קוווווווווווווווווו

דורית41

New member
פסטי פסטי פסטיגל

החגיגה שבהיכל....אני צריכה לשחק אותה אמא נורמאלית-שלוקחת גם את הילדים להופעות ולא רק את עצמה..... איזו בעסה שג'קו סירב להופיע בפסטיגל-תאמינו לי שהייתי קונה המוני כרטיסים-מהעבודה שלי של בעלי ועוד כמה....

פסטיגגגלללל פנטזיהההה

אה אחותי כשתראי את לב אמיץ והגלימה תשכחי שהיית אתמול בהופעה של הוואקו וכל העייפות והתשישות תעבור... מחייה נפשות לב אמיץ... בחיי...

דורית41

New member
נראה לך שאני אראה את לב אמיץ?

אני רק לוקחת אותם......אני לא נכנסת אתם,יש גבול לכל תעלול....

Karina85

New member
תקשיבי... רן נמצא שם...

אני אומרת לכי על זה וקחי איתך מצלמה לתעד את היופי!

דורית41

New member
מצטערת לאכזב כאן כמה בנות-

ואני לא רוצה לפגוע באף אחת,אבל רן דנקנר איזנט מיי
(קאפ אוף טי....)

זהו שגם אני חשבתי בדיוק כמוך

אבל אז כשחזרנו מהפסטיגל והעברנו את התמונות למחשב...פתאום גיליתי שצילמתי את דנקר יותר מהבנות של השמינייה... בטעות!!! בקיצור כמבקרת פסטיגלים ידועה, הייתי בשניים האחרונים שגם בהם הוא השתתף, ובחיי של שמתי לב אליו, אבל דוריתי, הילד גדל...

moon line

New member
חחחחח "הילד גדל" בוא'נה השכן שלי

בן 10 הוא מה זה חתיך:-
סתאאאם רן באמת גדל והוא די ..שווה.....

דורית41

New member
ללי,מוני,עדין באיזור?

הבן שלי ביצע מחטף של המחשב (שלו....)-לשעתיים ורק לפני כמה דקות החזיר לי אחרי שחטף צעקות מאמא שבשעה כזו לא מתכתבים באייסי (והוספתי בלב-ולא מפריעים לאמא לשמוע מללי חוויות פסטיגליות)

Nova5

New member
נראה לי שנשארנו לבד

אפילו דידה אמרה לילה טוב לפני שעה שנת יופי לפני מחר...

דורית41

New member
אהלן!

טב,לפחות סופסוף מצאתי זמן להוריד את ה
.... מזל שהבן שלי העיף אותי המחשב,הוא הציל טיפה את המצב מבחינת ארוחת ערב וכו'.

דורית41

New member
נובה,

כואב הגרון.
הולכת לשתות כוס תה לשרוף את כל החיידקים אינעל אמא שלהם הצולעת. לילה טוב טיל טומורו.(גם לי יש היום משום מה קטע עם אנגלית,שמת לב?)

למעלה