2X15!!

../images/Emo58.gif

יואו אלוהים איך נבהלתי כשאלנה קראה את הקטע שאסור להוציא את הדבר הזה מאלייז'ה!!!!!!!! ואין הקטע בסוף איך שהם הרגו אותו היה פשוט גאוני אני רק לא מבינה איך דיימון הספיק להגיע קודם ומה יהיה עם הכוחות של בוני וקת'רין... אוי קת'רין
הולך להיות שמייח במיסטיק פולס!!!!

דידושה94

New member
../images/Emo58.gif

אהאהאהאהאהאהאה ממש, אבל ממש אהבתי את הפרק!!!!! היו בו הרבה קטעים מעולים! (חוץ מזה שלא הבנתי אם אלנה דקרה את עצמה איך היא נרפאה כל כך מהר... ) את כל הקטע שאלנה דקרה את עצמה, את המוות (השני) של אליזה את הקטע הלא ברור של בוני עם הכוחות שלה את קאתרין (שהולך ליהיות סוףסוף מעניין שהיא בחוץ) תודה לאל פנינו מועדות להמשך מעניין

דידושה94

New member
אה../images/Emo58.gif

אין לי מושג למה אבל זה היה נראה כאילו הוא אוכל לה את הראש לרגע XD

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

קת'רין מחוץ לקבר?!? מי הרשה לה?
דווקא את הפלאשבקים לעבר לא אהבתי משום מה... אפילו שכן אהבתי שהתייחסו לצד הזה שהיה לסטפן. לקסי
אלנה הזו ממש הפחידה אותי (כשיא דקרה את עצמה)!
אני יודעת שזה נשמע טיפשי, אבל אני נוטה לפחד בקלות... איך נהייתי עצובה כשאלאריק וויתר על הטבעת...

mikej007

New member
../images/Emo58.gifאיזה פרק

דיימון כמעט בלע את הלשון כשראה את ק'תרין אצלו באמבטיה....היא מעולה מה הקטע עם ג'ון האפס הזה אני מקווה שדיימון יחסל אותו פרק הבא סופסוף... זהו לא קרה עוד דברים ממש לא צפויים א'לייזה הזה היה בסדר, קלאסי חבל שמת...

לא אהבתי...:(../images/Emo58.gif

היה חביב לא יותר.. הקטעים המעולים היו של אלנה ואלז'ה,דיימון וקטרין,דיימון וסטפן ולקסי.. הקטע המעצבן הוא שנראה שהכותבים מובילים איכשהו למקום הלא נכון ולא ברור מה המטרה...לא מבינה את העניין של להראות עד מה סטפן היה רשע ובסוף להוציא אותו קדוש מעונה ודיימון כרגיל,נשאר זבל העיני אלנה שטרחה לציין את זה איזה 3 פעמים.יאללה הבן אדם הרג את המשפחה שלך ואת עוברת לסדר היום בקטנה??? זה לא אמין אני מצטערת. אני רוצה שהדמות של סטפן תקבל מימדים נוספים ותתפתח,אבל זה לא קורה.וחבל אה וכפרע על אלאריק ,כוכב הפרק! אני מתגעעגת לטיילר וקרוליין...:(

האמת גם אני../images/Emo58.gif

שנאתי את העובדה שאלנה עוברת לסדר היום על העניין שסטפן הרג את המשפחה שלה נו באמת אין בנאדם בעולם כולו שיעבור על דבר כזה בשקט חוץ מזה שחיכיתי שזה אולי ידחוף את אלנה קצת לכיוון דיימון ובסוף זה רק עשה ההפך... פוף

Ayelet 363

New member
אין בעד מה! + ../images/Emo58.gif לפרק הבא

אני דווקא ריחמתי עליה שמישהו יכול היה לחשוב שהיא קת'רין (כי אני ממש לא אוהבת את קת'רין).

../images/Emo60.gifאחלה פרק../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

שמחתי שאלייז'ה מת סוף סוף!!! וג'נה ואלאריק :( אני מקווה שיחזרו! דווקא הם היו זוג חמוד!! הסוף היה מעניין
מחכה לפרק הבא... מעניין אם יקרה משהו בין קת'רין לדיימון...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודעת לגבי אלייז'ה, אבל אני מסכימה בנוגע לג'נה ואלאריק... מה שכן- אני מאוד מקווה שלא יהיה משהו בין קת'רין לדיימון (אני לא רוצה אותו עם אלנה, נכון, אבל מגיע לו מישהי יותר טובה מקת'רין, לדעתי).

כלילו SH

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק טוב
אלנה הייתה מדהימה בסוף... חשבתי שאלייז'ה סתם ירפא אותה והמצב לא ישתנה, אז זאת הייתה הפתעה טובה שהוא מת. בפרק עם לקסי בעונה 1 היא אמרה לדיימון שהוא Only the bad parts ! כל הקטע של להחליף בינו ובין סטפן קצת מעצבן לדעתי. היה ברור שג'ון ישיג את מה שהוא רוצה. מצד שני בעונה הקודמת הוא היה יותר גרוע (אנה ואמא שלה
) מה קת'רין רוצה עכשיו? מקווה שהסדרה תמשיך ככה ולא כמו פרקים 10-12 שהיו לא משהו

jasika siton

New member
אחד הפרקים החזקים של העונה!../images/Emo58.gif

סופסופ הצלחתי להיות במתח העונה.. יותר דברים התבררו לי. אהבתי את הקטע שאלנה מדברת עם אלייז'ה ובסוף דוקרת את עצמה, קטע ענק! וגם את הקטע שדיימון בא להרוג את אלייז'ה ותוך כדי אלנה קוראת את הקטע שאם ערפד משתמש בפגיון הוא מת.. למרוןת שזה היה ברור שדיימון לא ימות הייתי במתח! והכי חשוב.. קת'רין אהובתי
יצאה מהקבר ומהמקלחת.. הולך להיות בהחלט מעניין! גם לכם יש הרגשה שיהיה קטע בין דיימון לקת'רין ? תחשבו על זה, סטפן עם אלנה ודיימון עם קת'רין, יכול להיות טוב D: ובכלל, איזה כיף לנינה.. זוכה להיות עם שניהם! ולמה הם פאקינג לא שורפים את הגופה של אלייז'ה ?! ככה הפיגיון יהיה אצלהם וגם אפחד לא יוכל להוציא אותו מהגופה! רק לי יש הרגשה שמישהו ( אולי המכשף )יוציא לו את הפיגיון ויחזיר אותו מתישהו ? ועוד משהו, תזכירו לי בדיוק מה הסיפור של ג'ון גילברט והערפדים ? הוא הרי היה עם איזבל, שלא הייתה ערפדית בזמן שהם היו ביחד ונהפכה לכזאת רק שהייתה עם אלאריק. אז אפשר הזכר קטן ?

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי שאולי מישהו בהמשך יוציא ממנו את הפיגיון. זה נראה לי מאוד הגיוני. לא נראה לי שלשרוף את הגופה שלו יעזור, גם אם זה לא יפגע בפיגיון- אני לא חושבת שזה מה שיצליח להרוג אחד מהאוריג'ינלס... אני חושבת שהסיפור של ג'ון והערפדים הוא שהוא ידע ליהם מזמן מהבית, המורשת של המשפחה שלהם וכו'... ואם אני לא טועה הוא סיפר עליהם לאיזבל, וכך הכניס אותה לכל הסיפור עוד לפני שהיא נהייתה עם אלאריק. אבל אני לא בטוחה...

למעלה