2X15!!

Twilight Girll

New member
שאלה../images/Emo58.gif

לא זכור לי שאלייג'ה הוציא את קתר'ין מהקבר ושם אותה בחדר.. מתי זה קרה?

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif מנסה לענות

קת'רין עבדה על דיימון שאם הוא יהרוג את אלייז'ה היא לא תוכ להשתחרר, כי הוא כפה עליה (במובן של compelled her) להיות שם, אבל בעצם מה שמבטל את זה זה להרוג אותו, כך שהיא השתחררה בגלל זה. אחר כך היא נכנסה לחדר.

Twilight Girll

New member
../images/Emo58.gifלא הבנת אותי ../images/Emo9.gif

את הקטע הזה הבנתי, פשוט לא הבנתי מתי בפרקיםהקודמים היא יצאה מהקבר בכלל! כי מה שאני זוכרת זה שהיא הייתה בקבר כל הזמן הזה, בגלל בוני.. ואז פתאום ראיתי אותה בתוך חדר שהיא לא יכולה לצאת ממנו כי אלייז'ה כפה עלייה
אז לא הבנתי מתץי היא הגיעה לשם חח יש לך מושג? תודה בכל מקרה!@

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif אה, בכלל לא שמתי לב לזה ../images/Emo250.gif

אין לי מושג בכלל... XD אולי אחרי שהוא שיחרר את סטפן? לא נראה לי, אבל אין לי שום ניחוש יותר טוב... חח... אין בעד מה.

lady blah blah

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שהיא נשארה בקבר, ואלייז'ה פשוט כפה עליה להישאר שם, לא הוציא אותה ושם אותה בחדר אחר ואז כפה עליה. אבל לא בטוחה

Twilight Girll

New member
אבל..|ספוליר|

בפרק הזה רואים אותה לא בקבר! או שדמיינתי?.. אני זוכרת אותה באיזה חדר כזה! ממש חדר. לא הקבר חחחח

lady blah blah

New member
תפוזבל ../images/Emo69.gif../images/Emo58.gif

וווואו פרק פשוט אדיר ! מלא מתח ואקשן.. עבר הרבה זמן מאז שהיה לנו פרק כזה. אהבתי אהבתי אהבתי, הכללל פשוט, מההתחלה ועד הסוף. אהבתי את הקטעים החמודים של בוני וג'רמי, ואת זה שאלייג'ה מת פעמיים
אהבתי את סטפן ואת הסצנות שהוא מספר לאלנה על העבר האפל שלו, אהבתי מאווד את זה שגילו לנו איך האחים היו אחרי שהם נהפכו לערפדים, ומה הפך אותם להיות מי שהם היום, אהבתי את הפלאשבק ללקסי
הלוואי שהיא לא הייתה מתה ונשארת דמות קבועה.. אהבתי את הסוף ואת מה שלקסי אמרה לדיימון.. זה כזה מסביר הכל, למה הוא כזה ו.. וואי, פשוט אחד הפרקים הייפים שהיו עד היום. הסצנה של הסוף גם הייתה חמודה, מעניין אם הכוונות של קתרין טובות..

noam229

New member
../images/Emo58.gifפשוט פרק מהמםם!!

אהבתי שקתרין יצאה מהקבר ועוד הפתיעה את דיימון במיקלחת!! אני ממש מקווה שבינו לבין קתרין יהיה משהו בהחלט יהיה מגניב לראות את האחים סאלבטור ואת אלנה וקתרין יחדיו..
אהבתי את הסצנה שאלנה דקרה את עצמה מול אלייג'ה אבל דיי חבל שהוא מת הוא היה בסדר.. היה באמת יפה לראות את לקסי שוב ואת כל ההיסטוריה ואייך שסטפן היה הרע ודיימון היה האח הטוב. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא!!

למעלה