2x16!!

noam229

New member
2x16!!../images/Emo58.gif

טוב אף אחד לא פתח שירשור של הפרק אז אני פתחתי.. היה פרק מדהים אימה!! כל הפרק ממש הייתי שקועה.. עכשיו מפרק לפרק בהחלט הולך להיות מעניין!! איזבל חזרה מעניין מה הולך להיו איתה,ומאט מסכן גילה שקרוליין ערפדה הולך להיות להם לא פשוט.. קתרין עושה את כל הסדרה ואת הפרק פשוט כך!! המפיקים צריכים להשאיר אותה עד הסוף לדעתי והלוואי ויקרה משהו בינה לבין דיימון!! :) לסיכום: הלוואי וכל הפרקים עכשיו יהיו מעניינים כמו זה
מחכה מקוצר רוח לפרק הבא!!

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

גם אני ממש אהבתי את הפרק. אני מאוד אוהבת שדמויות מגלות סודות של דמויות חשובות- כל עוד הן לוקחות את זה באופן חיובי (ובייחוד כשהסוד הוא שהן לא אנושיות- וברוב הסדורת שאני אוהבת זה ככה. מה לעשות, אני מכורה לז'אנר הפנטזיה...). אני מקווה שמאט יבין, ושם ג'נה תהיה נחמדה (אני מניחה שהיא תדע את האמת בסופו של דבר, לא? ונראה שזה מתקרב). ממש שמחתי שלא היה כלום בין קת'רין לדיימון... וזה שמראים שקת'רין אולי כן מרגישה משהו כלפי סטפן דווקא דיי מעצבן אותי.
ושדיימון תקע בה את היתד קיוויתי שהיא תעזוב את הסדרה לגמרי (אם כי הרגשתי שזה לא הגיוני). קרוליין שרה מדהים! רק הפריע לי שהיא אילצה (compelled) את הבחור ההוא לתת לה לשיר.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifספוילר|

אחלה פרק
אבל הסוף אמאל'ה הסוף! אני ב-ש-ו-ק!!!!!!!!!!!! איזובל!!! כל כך אהבתי איך שקרוליין שרה
סצנה ממש ממש חמודה אני שונאת את המכשף המסריח הזה ותודה לאל שהוא מת! רק מסכן לוקה... וקתרין אוי קתרין מיי לאב
דיימון קיבל קצת מהדיימוניות שלו חזרה והוא ה-ו-ר-ס! אהבתי את הסצנה בסוף שהוא מעיף אותה
איי
נשארתי כל כך במתח שאני לא יודעת איך אשרוד עד הפרק הבא!

mikej007

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo58.gifפרק רגוע כזה סתמי

ממש החזירו לקתרין על רשעותה כול הפרקים...קלטתם שדיימון קרא לי קת' בדאגה כשלוקה דקר אותה...חבל בפרט אחרי שהיא הקריבה אותו בשביל סטפן..למרות שבגדול מה איזבל וג'ון האפסים האלה יכולים לעשות לו בדיוק...?
וכול הכבוד לדיימון שנינפף אותה גבר היה חבל שהרגו את 2 המכשפים
אבל באמת שלא הייתה בררה, הם איבדו את הצפון.. קרוליין ומאט חמודים ודביקים כנל בוני וג'רמי..רגע יש לי בחילה חחח

noam229

New member
מה?????? לא נכון!!!

אני פשוט לא מאמינה!!!! אייך הם אוהבים לעשות את זה!! פאק רק עוד חודש??!?! אוף רק עברנו את תקופת החגים שלהם עכשיו גם זה?!?!? ממש מבאסים!!! =/

שיט נו אנשים רעים../images/Emo10.gif טוב אבל בטוויטר איאן

אמר שהם בדיליי בצילומים בטח בגלל הבלאגן שהיה עם השלג שהם לא יכלו לצלם... אוף נו אני יותר מדיי במתח אנשים רעים

יואו איך התבאסתי עכשיו

אבל בסדר...תנו להם אפשר גם להבין אותם אני רק מקווה שאחרי אפריל הם לא יחליטו לצאת שוב לפגרה כי העונה ה2 צריכה להסתיים ולהגיע לעונה ה3 לא ?

נכון.....בגלל אמריקן איידול:/כבר ירד פעמיים

מתוך שבועות האחרונים מתחת לרף של 3 מיליון,דבר שלא קרה מעולם.. אני אומרת שזה בגלל מחסור בדלנה...:(

noam229

New member
אני לא מופתעת שיש להם רייטינג נמוך..

כמה תאכלס אפשר לימשוך את זה שסטפן ערפד ואלנה בת אנוש? הם יותר מידי מושכים את זה והעלילה פשוט נתקעת במקום.. לדעתי הם היו צריכים לסיים בעונה 2,מה אפשר לעשות כבר בעונה ה3? זה יהיה יותר מידי לדעתי..

../images/Emo60.gifאני לא חושבת שהם צריכים לסיים בעונה ה2

אבל בהחלט לא היה מזיק אם היו דברים יותר מפתיעים..שיגרמו לאנשים להמשיך להישאר, למשל דלנה

אם זה יגמר בעונה 2 אני אהיה ממש מבואסת

מצידי שהסדרה תגיד אפילו לעונה 8

דווקא אפשר למשווך את העלילה

אני דווקא חושבת שיש הרבה מה להוסיף ! כמו שאלינה ודיימון יהיו ביחד , (הלוואי) ... סטפן מעצבן
למרוות שגם אלינה מתחילה לחפור ..

מופתעת !

אני דווקא מופתעת ! חשבתי שיש להם רייטינג גבוה , וממש חבל שלא .. בין הסדרות היפות שראיתי . לפי דעתי מה שישדרג את הסדרה או שאלינה ודיימון יהיו סופסוף ביחד !

למעלה