2x16!!

../images/Emo58.gif לא יודעת, אני מתאכזבת

בזמן האחרון ...ממש אבל...משהו בפרקים האחרונים, בערך מאז שהם חזרו מההפסקה לא עושה לי את זה.. פעם הייתי ממש מתרגשת,אפילו ממש רועדת מהתרגשות בקטעים מסויימים!! יש מצב שאני תכלס התחלתי לראות איכשהו את כל הסדרה בציפייה לדלנה...וכשאין קטעים שלהם תכלס נורא לא מעניין אותי....הדמויות המשנה לא ממש עושות לי את זה...חוץ מקרוליין, אבל אני לא סובלת את מאט,וממש אהבתי את הסטורי ליין שלה עם טיילר,שעכשיו השם יודע מתי יחזור. סטפן מעצבן אותי.ובוני עוד יותר. ג'רמי לא מזיק אבל לא אכפת לי בתכלס מה יקרה איתו.כנל גם לגבי ג'נה. לא היה יותר שמחה ממני ששני המכשפים מתו. למרות שזה היה נראה ממש הזוי ומאולץ. דמויות סתמיות בהחלט. ורק אני לא הופתעתי שאיזבל חזרה???לא הכי עשה לי את זה כגורם ההפתעה.וחוץ מזה היא לא הכי מעניינית, הדבר המשמעותי שהיא עשתה עד עכשיו זה לחשוף את רגשותיו של דיימון. פייר התרגשתי מהשירה של קנדיס(קרוליין). היא מדהימה!וגם קראתי שזה באמת ההקלטה שלה עם הלהקה הזו שהופיעה איתה,אז בכלל רספקט! בקיצור.אני ממש מאוכזבת.רע לי עם זה. אני כלכך אהבתי את הסדרה הזו,וממש חייתי מחמישי לחמישי!לא יודעת מה קורה לה, אבל משהו חסר לי.:(

../images/Emo60.gifפרק טובב ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

קרוליין ממש יודעת לשיר!! אהבתי את הקטע הזה מאוד
ואני שמחה שהמכשף הזה מת..הגיע הזמן כבר..נמאס ממנו!!! הקטע בסוף עם קת'רין ודיימון היה טוב.. איך הוא העיף אותה

lady blah blah

New member
אופס, נשלח לי באמצע ../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

בכל מקרה, לדעתי התכנית דווקא במגמת עלייה... שני הפרקים האחרונים היו מדהימיים, והפרק הזה היה אפילו יותר טוב מהקודם.. בזמן האחרון אני ממש אוהבת את סטפן ואלנה ביחד, ואת סטפן בכללי, מה שלא קרה אף פעם. ולדעתי בפרק הזה דיימון חזר להיות דיימון, הקטע עם קת'רין במיטה הרג אותי, אהבתי את איך שהוא היה רשע אליה
קרוליין ומאט- הזכירו לי קצת את תחילת הסדרה, כשסטפן סיפר לאלנה שהוא ערפד.. אבל מאט יבין, הם זוג פשוט חמוד
כשג'ונאס (ככה קוראים לו ?) מת, הרגשתי דווקא הקלה, אבל הקטע עם לוקה עשה לי קצת עצוב
למרות שהם ממילא היו מתים מתישהו.. אני כל פעם נדהמת מחדש מכמה שנינה שחקנית מדהימה.. איך שהיא יכולה לשחק ברגע אחד את אלנה, ושנייה אחרי זה את קת'רין שהיא ההפך הגמור ממנה.. למרות שמרגיש לי קצת מוזר סצנות שלהן אחת מול השנייה, אני היחידה ? בקיצור, אני מקווה שהם ימשיכו ככה

Shiri from the block

Active member
אני ממש אהבתי את הפרק הזה!../images/Emo58.gif קת'רין ואלנה מאוד מגניב מה שהולך איתם.. ועכשיו איזבל חזרה!! הולך להיות צרות חח רק מבאס אותי שאף אחד לא רוצה את דיימון!!../images/Emo7.gif מה כולן מתאהבות בסטפן?? הוא כזה משעמם! ולא כזה מושך לדעתי.

למעלה