3 אלבומים 3 שירים

WhiteShadows

New member
3 אלבומים 3 שירים

ובכן פשוטו כמשמעו...בחרו את שלושת השירים שלכם מכל אלבום לא חייב לפי דירוג: שלי- Parachutes 1. shiver 2. we never change 3.Everything's not lost A Rush Of Blood To The Head 1. warning sigh 2. Clocks 3. Amsterdam X&Y 1. Low 2.Talk 3. Till Kingdom Comes תורכם (=

WhiteShadows

New member
אוי פאקק

אני לא מאמינה ששכחתי את what if! תחליפו אותו בtill kingom comes

Roy1232

New member
../images/Emo26.gif

1. Warning sign 2. What if 3. Talk 4. Shiver 5. Don't panic 6. Amsterdam 7. Clocks 8. s1 9. high speed 3 שירים מכל אלבום, מסודרים

aviGODFATHER

New member
וואי איזה משחק מציק...

בינתיים אני תקוע ב-9 (וחצי מהשלבים לא פתרתי לבד). אני יודע שזה קשור לביטלס מכמה דברים: רשום Paul Is Dead למעלה כתוב Revolution וזה שלב 9, ויש לביטלס שיר בשם Revolution 9 WTF??? בא לך לעזור לי? אההה ואתה המגיב הראשון בYnet, או שזה רועי אשדודי אחר?

Roy1232

New member
חחח לא אני הגבתי שם../images/Emo6.gif

ולגבי 9... זה קשור איכשהו למסר הפוך ומהיר שמתחבא בשיר מסוים שיש שם

aviGODFATHER

New member
אתה מתבלבל עם 8 נראה לי...

שם זה יוצר בסוף Gray World אחרי שמשחקים עם הקובץ mp3. בסוף הסתדרתי עם 9 - בקוד של הדף יש כל מיני Span ודרכם יוצא: Turnmeon deadman שזה מה ששומעים אם הופכים את השיר Revolution 9 של הביטלס, וזה אחד ה"רמזים" כביכול בתאוריה שפול מקרטני מת...

Roy1232

New member
אהה נכון.. התבלבלתי עם 8../images/Emo9.gif

אם בא לך, רוצה לינק ל20? שם זה מתחיל להיות באמת מעניין... עד אז זה סתם עצבים
http://deathball.net/notpron/twentyone/again.htm user: really pass: unfair
אם היה לך מסן היית מצטרף אלי וליונתן ולעוד מישהו שכבר פותרים ביחד את 34

jony543

New member
דווקא הוא צודק

זה קשור לרמזים ההפוכים ששתולים בשיר הזה תראה על איזה מילה שקשורה לשלב חוזרים בשיר הרבה ויקיפדיה תעזור

jony543

New member
אהה ממן עידכן אותך...

איזה שלב מגניב היה 33 34 שלב מוזר הייתי בטוח שעליתי על הפתרון אבל אז אני רושם אותו ומופיע לי דף שכתוב בו you are a smart guy WTF איבדתי כיוון בשלב אני קורא לו האלמנט ה 82 תתחבר למסן וננסה לעבור

Roy1232

New member
אני לא בבית עכשיו... אני אצל דודים

אני אחזור בערב... אני אכנס כשאני אחזור אתם מן הסתם תהיו שם עד 1:30 שוב
וממן לא עידכן אותי - פתרתי לבד
חכו לי

jony543

New member
מצטער שלו חיכינו לך

פשוט התסכלתי על השלב ועלה לי איזהשהיא מחשבה כזאת בקשר לרמז אז ניכנסתי וזה הוביל אותי לפתרון חחחח אתה מכיר את זה שאתה נזכר ברמזים מאורח יורת ומבין אותם...

Roy1232

New member
חח גם לי זה קרה../images/Emo12.gif

פתאום שמתי לב שצריך לכתוב stfu במקלדת ההיא ויצא kewl.. ראיתי תכותרת שכתבו hit the any key אז כתבתי גם any יצא day kewlday.htm
אה וד"א עכשיו עכשיו פרנדס התחיל

jony543

New member
לי היה יותר מצחיק

בהתחלה רשמתי daykewl אז הוא הביא אותו לדף שרשום תנסה דרך אחרת משו כזה ועד שחשבתי להפוך את זה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

הפכתם את זה לפורום מדברים-על-הכול-חוץ-מקולדפליי!

Roy1232

New member
ציטוט של שיר: "ואם אני הייתי המנהלת

תביני... מותר לסטות לפעמים מהנושא. מן הסתם קורה שגולשים לנושא מסויים. מה קרה, מלחמה?

למעלה