3 אלבומים 3 שירים

ככה אתה מכיר אותי?../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

מאז שלושת ההודעות הרציניות שכתבתי בגלל שהייתי עצבנית פתאום כולם לוקחים אותי ברצינות
חחחחח אז זהו שלא

Roy1232

New member
בהתחלה יצא לי daz...

אז כתבתי kewldaz והוא אמר: "it's a german keyboard" ונזכרתי שקראתי באיזשהו רמז שבמקלדת גרמנית y מתחלף עם z

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

צריך להבהיר את התמונה ועל השידה הקטנה הזאת שיש בצד יש קוד מורס שאפשר לתרגם אותו דרך כל מיני אתרים. כדי לחסוך לך את העבודה: שם: Voodoo קוד: Power

Galadriel 3000

New member
טופף הנה הרשימה הנדושה שלי

פרשוטס: 1. יילו 2. דונט פאניק 3.טראבל ראש אוב בלאד: 1. סיינטיסט 2. ראש אוב בלאד 3. אין מיי פלייס אקס אנד וואי: 1. טוק 2. סוולואוד 3. דה הרדסט פארט נו זה משתנה אבל...

../images/Emo13.gif../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

-shiver -yellow -we never change -green eyes -warning sign -amsterdam -white shadows -square one -swallowed in the sea

jony543

New member
הנה.....

מה שעולה ראשון לראש אני רושם פארשוטס דונט פאניק שיבר טראבל ראש אוף בלד וורנינג סיין גד פוט א סמייל ראש אוף בלד [השיר] איקס אנד וויי טוק טיל קינגדום... האו יו סי דה וורלד סליחה על העיברית

Coldplayist

New member
שלי

מצנחים: 1. Yellow 2. Trouble 3. Don't Panic שטף דם לראש: 1. Clocks 2. Politk 3. Daylight איקס & Y: 1. Low 2. What If 3. Til Kingdom Come

cspse

New member
אוי זה אכזרי ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif

אמממ... - Everything's Not Lost - We Never Change - Don't Panic - A Rush Of Blood - The scientist
- Warning sign - Square One - A message - Fix You
יומטוב..

טל 888

New member
יאוו יא מעתיקןןן חיחיחי

בדיוק כששלחתי ראיתי שגם אתה שלחת הודעה חדשה! מאיפה עלה לך לראש לכתוב גם יומטוב חח?! :)))

טל 888

New member
אממ שלי :]

Parachutes 1. We Never Change 2. Everything's Not Lost 3. Don't Panic A Rush Of Blood To The Head 1. A Rush Of Blood To The Head 2. Green Eyes 3. Warning Sign x&y 1. Square One 2. Swallowed in The Sea 3. Speed of Sound יומטוף :)

למעלה