3 דברים שתקחו לאי בודד....

3 דברים שתקחו לאי בודד....

אני הייתי לוקחת: 1. לירון - בעלי היקר 2. אלון- הילד הכי מתוקי בעולם. 3. מחשב מחובר לאינטרנט .

אני אקח../images/Emo60.gif

1.את המשפחה שלי...ההורים..האחים...! 2. את החברים/ות הטובים/ות שלי! 3.את המחשב עם האינטרנט...דהה!!

unagy

New member
הלו!

אי בודד ברגע שאתם מביאים לשם אנשים הוא כבר לא בודד..

Hii BiTcH

New member
אני הייתי לוקחת אממ...

את קוקי (קובי) שלי מחשב+אינטרנט ספינה (למקרה שימאס לי מהאי ומקוקי) נ.ב:אני סומכת על קובי שידאג לאוכל וכל השאר:)

heaven is here

New member
לוקחת...

1) מחשב מחובר לאינטרנט 2) את אחי 3) מכונית, ללמוד נהיגה

cobainos

New member
אני הייתי לוקח...

1.את השסק שלי(חןשסק)
2.את המחשב(כמובן שמחובר) 3.את הכלבה שלי.

Maorah

New member
אני הייתי....

לוקח... 1. את הגיטרה שלי 2. ארגז ויסקי וכמו כולם מחשב אינטרנט ....

timeatime

New member
אני הייתי לוקח

1. מיני דיסק 2.פלאפון (בהנחה שיש שם קליטה) 3.נרגילה סורית

NoWords

New member
אני....

1. מצלמת וידאו (טעונה)
2. חתול|החתולה שלי 3. את שני אחים שלי! אפשר חמישה?! כי אם כן, אז אוכל!!! וחבלים...

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif רק דבר 1...../images/Emo36.gif

סירה- כדי לחזור חזרה

Mr Invisibilety

New member
אני.......

הייתי לוקח את הפסנתר שלי.... אני לא חיי בלי לנגן כל יום...
מחשב אי אפשר לקחת כי...איו שם שקע טלפון?!?!?! וגם לא חשמל! אז 2.פלאפון עם בטרייה נוספת. 3.ילדה אחת שאני דלוק עלייה
אולי היה יוצא מיזה משהו טוב :)

Fozzie

New member
כמה שזה נשמע מוזר

לא הייתי לוקח כלום. אני חושבת שחלק מהעניין הוא להסתדר לבד, בלי כל העניינים שלנו... כי אני יודעת שאם הייתי לוקחת משהו אז הייתי מקללת את עצמי למה לקחתי משהו לא שימושי (זהנ תמיד מה שלוקחים פתאום הופך לפחות שימושי) ולא שום דבר אחר.. פה אני פשוט יכולה לצעוק על עצמי שלא לקחתי כלום

Maorah

New member
כמו שזה מוזר זה הגיוני אבל...

בלי מוסיקה? קשה..... נכון אז כל הקטע זה להסתדר ובלה בלה... אבל עדיין יש דברים שחיוניים לנפש בריאה... כמובן שמוסיקה זה אחד מהם... וזה היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאפשר לקחת אותו לאי בודד....

Fozzie

New member
תראה/י...

כמה שאני חייבת מוזיקה אני חושבת על איך אני אשמע?? אין חשמל.. וסוללות לא מחזיקות מעמד.. יש כמובן פתרונות יצירתיים כמו גנרטור או "מטען סולרי" אבל אני מעדיפה שלא לקחת כלום כי אז אני אקלל את עצמי, מכל הדברים שהיו עוזרים לי להשרדות כמו אוכל או עזרה ראשונה לקחתי מוזיקה????

Maorah

New member
גיטרה אקוסטית....

זה היה גם זמן טוב ללמוד ..... ואני בטוח שזה ימנע ממני מלהשתגע לכמה שנים טובות

למעלה