יודע מה?? תודק! גיטרה ותווים!
A actress New member 10/9/03 #18 שוקולד, חיה ומחשב ועכשיו לפירוט שוקולד כדי שיהיה לי מתוק על האי מחשב כדי להיות בקשר במקום טל'ובמקום טלויזיה וחיה כי זה החבר הכי טוב בעולם שמחזיר אהבה.
שוקולד, חיה ומחשב ועכשיו לפירוט שוקולד כדי שיהיה לי מתוק על האי מחשב כדי להיות בקשר במקום טל'ובמקום טלויזיה וחיה כי זה החבר הכי טוב בעולם שמחזיר אהבה.
ח חןשסק New member 10/9/03 #20 אני...../images/Emo42.gif אני הייתי לוקחת איתי 1. אתה החבר המדהים שלי 2. את הדובי שלי , שמלו 3. דיסקמן ודיסקים
אני...../images/Emo42.gif אני הייתי לוקחת איתי 1. אתה החבר המדהים שלי 2. את הדובי שלי , שמלו 3. דיסקמן ודיסקים
ע ענתי 10 New member 10/9/03 #26 יש לי בדיוק 3! 1. בעלי המקסים 2. יואב - בני הבכור 3. עידן - בני החדש והמתוק
ג גשם של נובמבר New member 11/9/03 #28 3 דברים שלי 1. מחשב כדי שיהיה קשר עם העולם שבחוץ 2. אוכל שיהיה ממה לחיות 3. כל הדיסקים של שלמה ארצי שקיימים בשביל שתהיה סיבה לחיות עוד משהו?
3 דברים שלי 1. מחשב כדי שיהיה קשר עם העולם שבחוץ 2. אוכל שיהיה ממה לחיות 3. כל הדיסקים של שלמה ארצי שקיימים בשביל שתהיה סיבה לחיות עוד משהו?
ח חןשסק New member 11/9/03 #29 כולכם רוצים לקחת../images/Emo42.gif מחשב מחובר לאינטרנט... אז... מה רעיון בלהיות על אי בודד?! שבו בבית מול המחשב עם עציץ נחמד של דקל וקצת חול מהגינה למטה...
כולכם רוצים לקחת../images/Emo42.gif מחשב מחובר לאינטרנט... אז... מה רעיון בלהיות על אי בודד?! שבו בבית מול המחשב עם עציץ נחמד של דקל וקצת חול מהגינה למטה...
C cobainos New member 12/9/03 #31 חנצי... השאלה הייתה מה תקחו אם תלכו לאי בודד לא מדובר דווקא במקרה של רצון... אבל זה לא משנה..את באה איתי
חנצי... השאלה הייתה מה תקחו אם תלכו לאי בודד לא מדובר דווקא במקרה של רצון... אבל זה לא משנה..את באה איתי