3 דוחות מהירות – אובד עצות !

elitipo

New member
3 דוחות מהירות – אובד עצות !

שלום,
קבלתי בדואר 3 דוחות מהירות בארועים שקרו בהפרש של שבוע אחד מהשני (תמיד בימי שלישי) סביר להניח ע"י נידת מוסוות שצלמה אותי בדרכי לעבודה (בכביש 79 בשעות הבוקר)
שאלתי , מה ניתן לעשות ? אם נעזוב את הנושא הכספי ( 750ש"ח X 3 ) נותר נושא המטריד של 8 נקודות על כל דוח.
סביר להניח שבאמת נסעתי מעל המותר בכל שלושת המקרים (כ 125-128 קמ"ש במקום 90 ), אבל לא היה כאן את נושא ההתראה ,הרי אם הייתי נעצר ע"י ניידת או אם הייתי מקבל את הדוח הראשון מייד המקרים הבאים לא היו קורים לי ! ( מה שלא קרה במקרה בזה)
אם יש לי בררה אחרת ? באם ניתן לחבר את הדוחות יחדיו ? אולי כדאי לי להשפט ?
ראוי לציין , יש לי רשיון נהיגה מעל 20 שנה ללא עברות קודמות.
תודה
אלי

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
מה זה נושא ההתראה?

באמת לא ידעת שהחוק אוסר לנסוע מעל המהירות המותרת ולו מישהו היה מספר לך היית לוחץ פחות על הגז?
ולעצם העניין - אם באמת לא רשומות לחובתך עבירות תנועה ב 5 השנים האחרונות - תוכל לבקש המרה לאזהרה על הדו"ח הראשון (אם כי אני בספק, נוכח המשכת ביצוע העבירות, אם יאשרו לך).
ואשר לעצם העניין - תוכל לבקש להישפט, במקרה כזה קח עו"ד טוב, שינסה לאחד את התיקים, אולי יצליח (ואולי לא), ברור שבמקרה כזה הנושא הכספי יהיה כבד יותר.

creth11

New member
שים לב שאיחוד תיקים אינו משנה לעניין נקודות

לעניין נקודות קובע יש הרשעה או זיכוי מוחלט או שינוי סעיף האישום.
איחוד תיקים וכ"ו טוב לעניין העונש המישפטי כמו כסף שלילה וכ"ו
לשם ייעוץ מדוייק יותר צריך לדעת איזו סוג מיכמונת תפסה אותך ? מולטנובה או גאטסו ופרטים טכניים בדוח.
לדעתי הבעיות שאתה צריך להיות מוטרד מהן אלו היצטברות הנקודות והשלילה העונשית הצפויה, כספית ממילא תשלם שכ"ט לעו"ד

gady19

New member
דוקא לפי הפרסומים הרשמיים

הנידות זה להתראה כדי שיסעו לאט בכל אופן אם אני לא טועה במשפט אפשר לבקש גם צמצום נקודות

מיצו

New member
הגיע הזמן

שתכיר את חברך הטוב - ה-וולנטיין 1.

http://www.mitsu.co.il/?p=1003

אם זו אכן ניידת סמויה ולא מצלמת גאטסו, אז סביר להניח שהיית ניצל מכל אחד משלושת הדו"חות, בטח במהירות הזו. היית מקבל התראה יפה כמאתיים מטר לפני הניידת (אתה אומר "צולמתי", ולכן אני מניח שזו ניידת עם מולטנובה ולא שוטר עם ממל"ז או דבורה).

שנית, בנימה אישית - אתה נהג עם 20 שנות ותק. איך יכול להיות שאתה לא שם לב לרכב שחונה בצד הדרך? הם לא שמים על עצמם רשת הסוואה... רכב עומד בצד? סימן קריאה מרחף מעליו. כמובן שאלה שמבינים יודעים גם להבחין בסוג הרכב, ויודעים לזהות את הניידת הסמויה כשמתקרבים אליה.

עליך לפנות לעורך דין המומחה בדיני תעבורה

עלייך לפנות לעורך דין המומחה בדיני תעבורה שיבחן לעומק את שלושת הדוחות שקיבלת, יכול ויהיה ניתן לבטל דו"ח אחד וככה עונשך יהיה מופחת ואף ייתכן כי לא יוטלו עלייך סנקציות מנהליות כמו פסילה מנהלית וכו'.

למעלה