3, 4 ו... ל-ה-ת-פ-ק-ד!!!

Hezi The One

New member
בוםבום

שם-חזי שם אמיתי[ רלוונטי רק למספר מועט של אנשים. האמ]-חזי:] באמת שלא קוראאים לי יחזקאל,נשבע לכם מסנג'ר-בקשו באיסייק אסק-173282917 תכנות אפשריות אחרות [סקייפ ושיט]-אין לי כח בלוג -לא עניינכם משו על עצמכם-יש לי מחרתיים מבחן ענק בהסטוריה:( וסכום לתרומה -1.90 ש"ח

להלהלהלה :))

שם- נופר/דניאל. שם אמיתי[ רלוונטי רק למספר מועט של אנשים. האמ]-נו! כולם קוראים לי נופר! אבל יש עדיין בעולם בן אדם אחד שקורא לי דניאל...תמיד מסנג'ר- הוא מטומטם אסק-165868393 תכנות אפשריות אחרות [סקייפ ושיט]- אין לי בלוג - NO משו על עצמכם- אני חמודה ומתוקה וכולם אוהבים אותי!! וסכום לתרומה - אה?

dsol

New member
רק תיקון קטן

שם - נופר/דניאל שם אמיתי - אלוהים

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif כן המפקד!

שם- נעמה שם אמיתי[ רלוונטי רק למספר מועט של אנשים. האמ]- עדיין. נעמה
מסנג'ר[email protected] אסק-264142377 תכנות אפשריות אחרות [סקייפ ושיט]- עזבו אותכם.. בלוג -http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=89854 משו על עצמכם- יחש אנשים רעים בעולם. בלע. וסכום לתרומה - הגדלה ב-3.90 כי אני לארג'ית.

K i f

New member
אמ...............

שם - כפיר שם אמיתי - נראה לי שגם כפיר... מסנג'ר - [email protected] אסק' - 303047719 משהו על עצמכם - הכרתי השבוע בבסיס, בקורס מקביל, ג'ינג'ית ממש חמודה שעונה לשם הילה... והיא טוענת שהיא בהריון ממני @_@.... וכבר כל הקורס שלה והקורס שלי... וכמה חברים מקורסים אחרים... עשו אותנו זוג... @_@ והיום טירוניות חדשות שהיו איתנו ברכבת אמרו שאנחנו רבים כמו זוג נשוי...
. אז זה לא בדיוק עלי... אבל זה "גם" עלי
סכום לתרומה - למי אני אמור לתרום?

פרקשון

New member
סופשבוע רגועעעע

שם- עידן שם אמיתי[ רלוונטי רק למספר מועט של אנשים. האמ]- אמגבה מסנג'ר- [email protected] אסק- 315708064 תכנות אפשריות אחרות [סקייפ ושיט]-
בלוג -
משו על עצמכם- פלצן אחושילינג וסכום לתרומה- סכום? 3 שקל ככה..

חעחעחע;

שם- בנצי/בןבן/טמבל שם אמיתי[ רלוונטי רק למספר מועט של אנשים. האמ]-בן.. מסנג'ר- [email protected] אסק- אין תכנות אפשריות אחרות [סקייפ ושיט]-
בלוג - משו על עצמכם-אין וסכום לתרומה - כמה שבא לכם לתת לי

freaky cow

New member
הרבה אנשים.

אבל עוד אחד היום בבוקר תושב פה במושב שאני לומדת פה וגם היה השרת של הבצפר ומאבטח באירועים. איש טוב ונדיב מאוד. תמיד הביא לתלמידים שוקו. כל האנשים באלה...

...

שם- אוסנת שם אמיתי[ רלוונטי רק למספר מועט של אנשים. האמ]-אוסנת מסנג'ר- [email protected] אסק-319375661 תכנות אפשריות אחרות [סקייפ ושיט]- בלע בלוג - אין לי כוח לשים קישור משו על עצמכם- אין לי אינטרנט במחשב בחדר וסכום לתרומה - אעהעהה

למעלה