3/8 - 29/9 די הרבה זמן באיה נאפה...

עוז 18

New member
יש מצב וניראה לי שאני יודע מי את

תאמת שבסקוור תמיד הייתי מסטול כי כל הזמן שתינו ושתינו שם ועשינו הרבה שטויות הכרתי שם ימבה אנשים ואנלא ממש זוכר את כולם אבל יש מצב שאני זוכר אותך (אם זו את אז אמרתי לך שאת דומה למישיהיא מפורסמת מהארץ...) וניראה לי שאפילו יש לי תמונה שאת מופיעה שם אני לא רוצה להגיד לך עוד פרטים סתם כי יכול ליהיות שזו לא את כנסי אלי לאייסיקיו 311927629 אני יגיד לך.. או שתרשמי לי תאייסיקיו שלך אהה ואל תחשבי שאני בא בקטע של להתחיל איתך כי יש לי חברה אני פשוט סקרן לדעת אם זו את

motiNY

New member
עוד תודה מאוד חשובה

לכל חברי הפורום הזה. ובמיוחד למי שעומד בראשו: גברת בהפרעה ואדון Beast [תקנו אותי אם אני טועה :) ] בכלל, אני חושב שהפורום הזה הוא רעיון פשוט ג-א-ו-נ-י! הצורה שכל אחד ואחת עוזרים כאן לשני בכל המידע ומשתפים בחוייות, זה פשוט מחמם את הלב. אני אישית נתקלתי לא אחת ב:"כן, זה היה כתוב בפורום" וכדומה. ממש כל הכבוד! אגב, בלילה האחרון שלי הגיע לבית חב"ד מרשל - הכושי החמוד מה Jasmin וה Party Boat שחולה על ישראלים. הוא ביקש למסור ד"ש לכל מי שרק אפשר. אז הנה, ד"ש ממרשל! שנה טובה! שלומי.

1אניטוש

New member
ויייי איזה צמרמורות לראות ..

את התמונה הזאת ויי ויי הכושי מג'זמין פשוט חמוד לאללה וזה אחד הבארים השווים ביותר במיוחד בגלל שהוא חולה על ישראלים ..היה כייף ומצחיק לשמוע אותו זורק הערות בעברית! ולכל צוות בית חב"ד תודה רבה רבה על הכל..מקווה שהשמועות שתהיה מסיבה בארץ אחרי החגים היא נכונה כי אני כבר מתגעגעת בטירוף לכל האווירה הזאת שהייתה בנאפה!!

לינור17

New member
וואי

אתם באמת היתם ממש אחלה .. היה נורא נחמד לבוא לשתות מיץ (מגעיל אבל מיץ) ביום ממש חם ... ולדבר עבריתתתת !! כל הכבוד לך ולכל החברוס ..

שלומי ומנדי תודה!

תודה על הכל אתם אחלה אנשים ובאמת הנוכחות שלכם באיה נאפה גרמה לנו להרגיש בבית ולא לשכוח מי אנחנו. שתהיה לכם ולכולנו שנה טובה ומוצלחת וחתימה טובה!

Garfish

New member
שלומי! תודה רבה לכם שם! (גארי)

אני דיי בטוח שאתה זוכר אותי בכל מקרה רציתי להודות לך שוב על שבוע נפלא היה אחלה למדתי הרבה ןממש נהנתי מחכה לראות אותך בארץ אתה יודע איפה להשיג אותי

Garfish

New member
ועוד משהוו

שלומי יש מצב שתעתיק לי את השיר שכתבנו לכם בספר בנאפה?? אני מת להיזכר מה כתבתי זה היה שיר גדול

motiNY

New member
סורי, הספר אצל מנדי

תבקש ממנו את השיר (שלא היה כל כך גדול אגב... :) טוב שרואים אותך סוף סוף. למה דניאל לא עונה להודעות? עשה לי טובה גארי, תברר את זה. לכל מי ששלח לי SMS עם שנה טובה, תודה רבה רבה, מצטער שאני לא עונה פשוט הודעות יוצאות מניו יורק הן די יקרות (במיוחד כשאתה מכפיל את זה ב-60...) גמר חתימה טובה לכולם! שלומי.

הנה השיר שביקשת יא מאסטול ../images/Emo3.gif

לשלומי ומנדי החמוד ! שלומי גם חמוד: פשוט מנדי בולט מאד. אז ככה- לנאפה הגענו עייפים, אך בכל זאת ב 7 לפנות בוקר מצאנו את עצמנו לדברי חכמה מקשיבים. מהצוק קפצנו, בסקוור התרוצצנו, וע"י שהייה בבית חב"ד בהוצאות קיצצנו, שלומי לנו מספר סיפורים, ומנדי לעברנו שולח חיוכים...
תודה על אירוח יפה ומהנה, ואנו מקווים שניפגש לקפה !

adammaman

New member
שלומי&מנדי התותחים!!

אחרי כל מילות התודה לכם..אני גם רוצה להוסיף..תודה רבה לכם על הכל..אבל באמת הכל..על כל לילה ולילה שהיה נגמר כמעט במשטרה בגלל השכנה הגעילה הזאת (שחמתה בגויים..המביין יבין)... ותאמת היה הכי כייף בלילה האחרון שלנו 21.9ששמה המוזיקה חגגה בקצב אדיר עם שירים קצת הרבהההההההההההההההההההההההההה יותר חדשים...אתם והאייל גולן הישן שלכם..אבל אחלה שירים..ושלומי פעם אחרונה שאתה מתערב לי במוזיקה..הראית לך שאני שולט אז אני שולט.. :) קיצר תודה זה מילה קטנה.. אבל יש לה משמעות ענקית כן ירבו אנשים כמוכם..אנחנו אוהבים אותכם..ואין אחד שהיה בנאפה ולא התאהב בכם..תודה על הכל אוהב אותכם...אדם ממן..ירושלים!!

למעלה