לריידר יש על הגב את אדי
P Piper SweetHeart New member 12/12/03 #16 תודה!../images/Emo13.gif וווייי!^^ אני מבצעת-מעשה-לא-חוקי-שאין-לציין-אותו את שודדי הקאריביים!!!^^ וזה יורד בטיייל!!! (למי? ) ומחר בנוע"ל חברה שלי מביאה לי את הפסוטר של ג'וני ממעריב לנוער!!! אווו, אני מאושרת!!! הדבר היחיד שצריך זה סרט של ג'וני שיצא!!^^
תודה!../images/Emo13.gif וווייי!^^ אני מבצעת-מעשה-לא-חוקי-שאין-לציין-אותו את שודדי הקאריביים!!!^^ וזה יורד בטיייל!!! (למי? ) ומחר בנוע"ל חברה שלי מביאה לי את הפסוטר של ג'וני ממעריב לנוער!!! אווו, אני מאושרת!!! הדבר היחיד שצריך זה סרט של ג'וני שיצא!!^^
P Piper SweetHeart New member 12/12/03 #17 אאווווףףףף!!!11!!!../images/Emo46.gif זה בסוף איזה קטע מסכן של 5 שניות, מתי שהם בהתחלה גונבים את הדונטלס..
אאווווףףףף!!!11!!!../images/Emo46.gif זה בסוף איזה קטע מסכן של 5 שניות, מתי שהם בהתחלה גונבים את הדונטלס..
A adi depp New member 13/12/03 #33 וואלה הת'ר גרהאם קיעקעה את ג'ונוש בואנה היא משוגעת אני חולה על ג'וני אבל לא הייתי מקעקעת את הפנים שלו
וואלה הת'ר גרהאם קיעקעה את ג'ונוש בואנה היא משוגעת אני חולה על ג'וני אבל לא הייתי מקעקעת את הפנים שלו
נ ניקול (גין גריי) New member 14/12/03 #37 תגידו מה עישנתן? אתן אשכרה חושבות שהתר גראהם תקעקע את ג'וני דפ על עצמה!?!?!?