313

Eskorbuto

New member
313 ../images/Emo58.gif

מילה אחת - ט ר נ ט י נ ו היה שווה רק בגללו.. בתכלס היה פרק טוב..הרבה שאלות נשארו פתוחות..כמו מה זה היה החומר הירוק הזה שסלואן הזריק לעצמו ומה הסוד שהוא מסתיר.. איך לורן ידעה על מייקל וסידני.. הלוואי ויגלו את לורן כבר, כוסאמק, שתמות כבר ואיזה באסה שצריך לחכות 3 שבועות לפרק הבא :(

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאיך ראית כבר??

כיף לך..... אפשר פירוט לגבי מייקל וסיד? מה לורן ידעה עליהם?

Eskorbuto

New member
ממ..לא יכולה לתת יותר מדי

זה ערוץ פרטי..יעני רק אלה עם הזמנות יכולים להיכנס (במירק)..אבל כבר סגרות את הערוץ, זאת אומרת אנשים חדשים לא יכולים להיכנס לשם
סורי.

יש עוד דרך כבר להוריד..

אותו מקום... הורדתי כבר בצהרים. אם את רוצה פרוט.. אז שלחי מסר..

varty

New member
אני מורידה מערוץ לא פרטי

#Alias-Central מהמירס כמובן בהצלחה!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלא התכוונתי לפירוט על זה../images/Emo8.gif

התכוונתי לפירוט על מה שקרה בפרק, ולמה התכוונת כשכאמרת שמעניין איך לורן ידעה על סיד ווהן? מה היא ידעה עליהם?

varty

New member
מתי אמרתי את זה?

אה! אמרתי את זה לגבי הפרק האחרון שראינו. שווהן וסיד התנשקו ווהן הביעה את רגשותיו לסיד. יענו נפתח. אז שאלתי אם לורן תדע שווהן וסיד התנשקו ואם היא תדע שבעלה אמר לסיד שהוא אוהב אותה. או שבכלל התכוונת למשהו אחר שאמרתתי? הולכת לראות את הפרק.

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif למעלה. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

נא לשים לב.

../images/Emo58.gif 313

אני ממש אהבתי את הפרק הזה.. היה בו משהו יותר מותח מבזמן האחרון (לפחות לדעתי..) דוגרי יש פול שאלות פתוחות.. ונראלי שמתחילים לראות שווהן מבין שמי שהוא אוהבת באמת זה את סידני ולא לורן (עכשיו הוא פשוט כבר לא יכול להתכחש לזה כל כך..) *כל הניתוחים הם אישים לא לפתח עליהם ציפיות למקרה שאני טועה*

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifיוווווווו

מיכל את לא יודעת כמה שאני שמחה לשמוע את הדברים שלך
כיף לכם שראיתם כבר את הפרק לי ייקח לפחות שבוע עד שיירד (מקווה שיהיה לי מזל וזה יקרה לפני כן
זה בתהליכים אצלי) את יכולה לפרט יותר על מה שהיה בפרק בין סיד לווהן, אני מתה לדעת ואני לא רוצה לחכות, את כל הפרטים האחרים תשאירי בצד אני כבר אראה אבל אני לא עומדת בסקרנות, ואיך הגיעו למצב שסיד אמרה לווהן שהיא לא תהיה האישה האחרת....??????????????
תודה מראאאאש

Eskorbuto

New member
קרלוצה ../images/Emo58.gif

זה הורס את כל הסדרה ככה אם את קוראת ספויילרים אבל אם זה מה שאת רוצה אני אפרט קצת יותר.. בפרק האחרון הרי 312 וואן וסידני התנשקו והיה ברור הרי שהם שניהם אוהבים אחד את השני עדיין..אבל בפרק הזה אבא ל סידני גרם לה לבקש מדיקסון שוואן לא יצא איתה למשימה כלשהי אלא וויס..ואז כמובן וואן מגלה שהיא עשתה את זה והוא אומר שהוא מבין אותה.. הוא גם מתייעץ עם וייס כי הוא לא יודע מה לעשות בקשר ללורן וסידני הוא שואל אותו אם זה אפשרי לאהוב שתי נשים וויס כמובן אומר לו שלא.. גם היה קטע שוואן וסידני דיברו וסידני אמרה לו שהיא לא תהייה האישה השנייה.. וכל זה היה רק בין וואן סידני וויס השיחות וזה ובסוף הפרק לורן אה לסידני ואומרת לה Stay Away from my husband ...

קרלוצה

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה!!

אני יודעת שזה קצת הורס אבל אני חייבת לדעת, תודה...

../images/Emo58.gifוואי.. שכחתי להגיד..

מרשל היה כל כך חמוד בפרק הזה! בזמן המבצע כשזאת (שאני לא זוכרת את שמה) עם הילד שלו נכנסה לצירים בזמן המבצע של סידני ווהן.. ואז איך שהוא עושה להם כזה.. דא"ג התחתנתי... או משו בסגנון..לא זוכרת בדיוק כרגע..

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifוואי ראיתי עכשיו....

את הקטע שסיד מדברת עם ד"ר ברנט, שיחה יפה בעיקר כשהיא אומרת לה שווהן הוא כמו הנפש התאומה שלה, שבמילים אחרות היא אומרת "כן הוא צריך להיות איתי" כתשובה לשאלה של ברנט, תמיד אהבתי את השאלות שלה אגב...
תגידו, יכול להיות שברנט משתפת פעולה עם הרעים? כי אולי הייייייא זאת שאמרה ללורן שהם התנשקו כשהיו בשבי...

למעלה