313

Eskorbuto

New member
../images/Emo58.gif

וואי לא חשבתי על זה אבל עכשיו שאת אומרת יכול להיות שהיא באמת משתפת פעולה עם הרעים..כי הרי גם כשהיא ניסתה לפחות לדבר עם סלואן הוא כל הזמן אמר לה כזה מה היא עושה בסי איי איי אם יש לה תארים מהארוורד ולא יודעת מה עוד..כאילו מה היא מחפשת שם..אז יכול להיות שהיא באמת מקבלת כסף מהצד ובגלל זה היא שם..זה יכול להיות מעניין..

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

אבל מה שבטוח שהשיתוף פעולה התחיל לא מזמן כי בעונה השנייה היא תמכה בסיד ולא סיפרה לסלואן שהיא סוכנת כפולה...

מווותק

New member
../images/Emo58.gif אני חושבת שאתן טועות

לא נראה לי שלד"ר בארנט יש חלק בנושא הקונספירציה וממש לא נראה לי שהיא זו שהעבירה ללורן את המידע על סיד ווהאן. לדעתי לורן ראתה תמונות - אבל אני לא יודעת של מה. או של הנשיקה של סיד ווהאן בקוריאה או של משהו אחר שטרם ראינו.

varty

New member
מעניין מה לורן ראתה? ../images/Emo58.gif

בתמונה שטרנטינו הראה לה... והשיחה עם סידני לברנט היתה כל כך מרגשת. חבל שווהן לא שמע אותה. אחרי זה הראו את הצד של ווהן , מה הוא מרגיש ועשו את הטייק הזה בצורה מאוד גברית. ז"א זה היה שיחה קצרה תמציתית ובסוף הערה גברית של וויס על ספייס גרילס שקרע אותי מצחוק. ווהני אתה לא מאוהב בשניים (אפילו וייס יש לו שכל להבין את זה) טפשון! אני כמעט בטוחה שעשו לו שטיפת מוח .

מווותק

New member
../images/Emo58.gif דווקא הפעם אהבתי את הפרק!

טרנטינו היה חמוד אבל הוא כולה הופיע לכמה דקות
בכל מקרה, סוף סוף רואים את המתח בין סיד לווהאן והעניינים מתחילים להתחמם. לגבי התמונות שלורן ראתה - יכולות להיות 2 אופציות: 1. מישהו צילם את סידני ווהאן בכלא הקוריאני. 2. משהו קרה ביניהם אחרי המבצע בשמוני. מה אתם אומרים? אגב...לורן (עד כמה שהיא ביץ' וכו' וכו'..) - מדהימה.

varty

New member
רעיו ןנפלא ../images/Emo58.gif

אני מקווה שרעיון 2 יצא לפועל

למעלה