318 - ספויילר

Eskorbuto

New member
318 - ספויילר

אהההההה, איזה פרק! הרבה יותר טוב מהקודם אחלה קרב נתנה סידני, זה תמיד טוב לראות אותה בפעולה היה מעצבן קצת לראות את סידני וואהן כל הזמן כמעט תופסים את לורן, שיתפסו אותה כבר, זה מעצבן..וחבל שהכושי (שכחתי את שמו) לא הרג אותה או משהו בקשר ל"נוסע" זה באמת נראה לי אמא של סידני, כי הרי אמרו שהיא חוזרת לכמה פרקים וגם כל הפרטים שג'ק אמר, שזה אומר אירנה וכאלה.. בקשר לסוף..לא ממש הבנתי מה וואהן מצא..זה הרי במחשב ולא רואים כל כך טוב, למרות שזה איכות MPG אבל עדיין, היה חשוך..אז עאם מישהו יודע מה זה זה שהוא מצא בסוף הפרק..יהיה מעניין מחכה לפרק הבא כבר:)

varty

New member
../images/Emo58.gif עוד לא ראיתי את הפרק אבל..

כל מה שיש לי להגיד זה *מזילה ריר* בלי כוונה ראיתי את התמונה הזאת http://alias-media.com/modules/coppermine/albums/ep-caps/season3/unveiled/unveiled-058.jpg

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאוי כן.....

איזה תחפושות הם דפקו>>>>>>>>

inbal145

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיך הוא נראה../images/Emo98.gif תודה דנה...

varty

New member
../images/Emo58.gif ווהן מושלם

עדין לא ראיתי את הפרק. מחכה בסבלנות

inbal145

New member
תודה ורטי../images/Emo70.gif הוא מצחיק וחמוד../images/Emo99.gif

כרגיל

RenanaD

New member
חחחחחחחח הוא נראה כמו ערפד!!

חחחחחחחחחחח זה יפה לו!! וג'ניפר פשוט..... מהממת!!!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifזה מה......

שהוא מצא>>>>>>> ואיזה כיף שלא צריך לחכות לפרק שבועיים נכון?? חח

Eskorbuto

New member
ספויילר לפרק

וואי גדול, תודה קרלוצה עכשיו נראה אם הוא באמת יבין שהיא החפרפרת סוף סוף!! עכשיו כל הסדרות חוזרות למסלול הרגיל..איזה יופי :) ואיזה כיף שיהיה עונה 4 גם!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifהוא ראה עוד משהו!!!!../images/Emo26.gif

עכשיו ראיתי את הפרק, ולפני שהוא מצא את הפספורט הוא הזיז את הפ-א-ה שהיא לבשה במועדון כשסיד ראתה אותה!!!!! ענננננננננננננק.....אז זה סופי!! הוא עלה עליה לגמרי בלי ספק.....אתה יודע מה, לדעתי כמה שהוא לא רצה לדעת עליה ככה הוא גם רצה לדעת שהיא רעה אחרת הוא לא היה עוקב אחריה מיד אחרי הספקות של סיד וג'ק
בהחלט פרק סווווווווווווווף ועכשיו גם אני לא יכולה לחכות לפרק הבא אוווף
אהבתי את הפאייט של סיד באנשים האלה במיוחד כשהיא תקעה את המגש הזה בין הרגליים (במילים יפות
) של האיש הזה חחחחחחחחחחח נקרעתי מצחוק שם.... והההההההקטע זה התחפושת של ווהן חההההההההההה
כל כך לא מתאים לו עגיל בשפה וגבה חחחחח ובכלל האיפור שתקעו לו, חהההה שיהיה בריא, פעם ראשונה שרואים אותו מחופש כמו שצריך
סיד לעומת זאת מ-ד-ה-י-מ-ה בכל תחפושת!!!!! אין עליה!!!!!

inbal145

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

עוד לא ראיתי את הפרק
יש תמונה של ווהן בתחפושת
זה נשמע מצחיק

dress n glasses

New member
3x18 חשבתי שרק אני הייתי צריכה הסבר

בגלל שזה מונח שוכב בתוך המזוודה בכלל לא ברור שזאת פאה בכלל לא ראיתי בפאב שהיו ללורן גם פסים על השחור

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif318../images/Emo21.gif

זה היה פשוט פרק.... ואוו!!!! אחד הפרקים היותר טובים שהיו העונה!!! והסוף..! והתחפושת!!!!! ואיך שהוא עקב אחריה!!! הכל פשוט.... גאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [כשאני ארגע אני אכתוב משהו יותר מובן
]

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifמשהו שלא הבנתי../images/Emo62.gif

בתחילת הפרק ראו את סיד ווויס מדברים (אגב, וויס כזה חמוד איך שהוא אמר לה שזה בסדר לשנוא את ווהן על זה שחזר אליה, כזה פשוש!!!) ואז סיד אמרה לו שהיא חושדת שלורן היא החפרפרת, לא הבנתי איך קרה שהיא חושדת בה בכלל....כלומר, ג'ק אפשר להבין אחרי ששמע אותה אומרת את המשפט הזה לווהן אבל לסיד לא היה שום סיבה לחשוד בה גם.....או שאני טועה??

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif

נראה לי שהיא חושדת בה שזה לא היה אבא שלה שנתן לה את הפקודות [אבל המוח שלי לא עובד כל כך טוב בלילה...]
והרי ראית איך כל הפרק היא ממשיכה לחשוד.. ואיך היא משפיעה על ווהן... אהבתי את הקטע שווהן וג'ק מדברים.. במיוחד את התגובה של מייקל.... חחח והוא כזה חמוד בתחפושת!! [זה לא קשור לכלום, הוא סתם חמוד וזה דבר ששוה לציין.. חח]

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifשחובה לציין../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

וכן, שמתי לב שהיא חושדת בה אבל מאין זה נבע אצלה כי אולי זה כמו שוויס אמר לה וזה בגלל שהיא רוצה שלורן תהיה החפרפרת ולא בגלל שהיא חושדת שהיא החפרפרת
ואם זה ככה אז GOOD FOR HER!!!

למעלה