../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעל כל מה שאמרת../images/Emo58.gif
1. *מוחאת כפייים סוערוווווות*
2. זוכרים שבפרק 2X21 ווהן וסיד גם כן היו במסיבת סאדו מאזו שמאזו ורק סיד הייתה צריכה להתחפש ואז ווהן אמר לה שהוא שמח שהוא לא זה שצריך להיות בפעולה ומחופש ואז היא אמרה לו שדווקא הוא היה נראה חמוד עם בגדים צמודים, אז "נה נה נה נה נה" אכל אותה ונכנסו בו חזק על זה, מעניין מה הייתה התגובה של האנשים בסט מסביב על התחפושת שלו ובמיוחד של ג'ניפר כי אף פעם לא ראו אותו מחופש, התחפושת הכי חזקה הייתה שהוא הוסיף משקפיים (וווואוו שיגעון)
3. ידעתי שלא יקרה בינהם כלום כי היה אור יום בחוץ וזה נוגד את כל החוקים וזה גם לא שהם נתקעו או משהו כמו שהיא נתקעה עם נוח היקס (1X18) וזה לא שהם שתו כמו עם וויל, בואי נגיד שאם הם היו נתקעים היינו רואים קצת אקשן, מעניין אם נראה קצת משהו מהם (אולי איזה ניחום קטן אחרי שהוא גילה על לורן? חחחחחח
) עד סוף העונה... 4. כתבתי על זה למעלה
ודנה ללורן: כמה מטומטמת את יכולה להיות ולהשאיר את הפאה שלך בבית כשווהן נמצא ובמיוחד אחרי שהיה נוכח עם סיד במועדון??? כמההההההההה???? העיקר להגיד לסארק בפלאפון שהיא חייבת להיות זהירה ושהבטיחות מאוווד חשובה בעיקר בזמן כזה כשחושדים שאולי היא גם קשורה לאבא שלה...אבל זה היה ברור שבסוף היא תיפול בפח של עצמה אחרי שכל הפרק ווהן לא הצליח לעלות על העקבות שלה, ואני חייבת להגיד שהיא הייתה מצויינת בעיקר כשסיפרה לו על ה"שיחה עם אמא שלה" בפלאפון.... 5. יודעת ולא מגלה! 6. כתבתי על התהיות שלי לגבי החשדות של לורן למעלה, ולא חשבתי לרגע שזה קשור לג'ק כי הוא לא דיבר איתה על החשדות שלו בלורן רק אחרי שהיא דיברה איתו עליה......כנראה שאת באמת צודקת והיא לקח את זה צעד אחד קדימה (חכמה שלי!
) אהבתי איך שהיא שמה לב בבית השמור לקטע של הטבעת, ונתנה לעיניין להמשיך במקום לגרום לסצינה ולדרוש ממנה את הטבעת..... וויס ענק עם המשפט הזה, הכי טוב היה זה שלסיד לא היה מה להגיד מה שאומר הכל בעצם. 7. בקטע שהיא הביאה לו נשיקה צעקתי GO ג'ק!! (בלב, כדי שלא יחשבו שאני משוגעת כמובן.....חחחחחחחח. עד כאן תגובה לשלך
------------------------------------------------------------------- 8. איך לא התייחסת למגש שהיא תקעה להוא בין הרגליים איך? זה היה כל כך
9. כל הכבוד למי שקרא את המגילה שכתבתי כאן המון תודה אבל תאשימו את אורלי כי היא רשמה הרבה סעיפים שאי אפשר להתעלם מהם