318 - ספויילר

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gifאבל בדוגרי../images/Emo21.gif

למרות שהכיסוי של לורן היה די הזוי, הוא היה בסדר.. לסידני לא הייתה סיבה להמשיך ולחשוב שהיא בוגדת בCIA, היא בחרה להמשיך ולחשוד כי היא קוותה שהיא תהיה החפרפרת... למזלה זה גם היה נכון
צל"ש למישהו שהבין משהו מההודעה הזאת...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifמה שכתבת....

זה בדיוק למה שהתכוונתי, לא צריך אבל!!
לג'ק הייתה סיבה להתחיל לחשוד בלורן כשראו שהוא נעצר כששמע שהיא אומרת את אותו המשפט של סארק, אבל לסיד לורן לא נתנה סיבה, מה שהניע את סיד לחשוד בה זאת הידיעה שיש מישהו או מישהי שהיא חפרפרת במשרד ובגלל כל מה שקרה עם ווהן פרק לפני והתקווה שה"פרידה" שווהן דיבר עליה תחזיר אותם להיות ביחד, זה מה שגרם לה להתחיל לחשוד או יותר נכון להתחיל לרצות שלורן היא החפרפרת.

מווותק

New member
../images/Emo58.gif 318 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

איזה פפפפפפפפפפפפפפרק!!!!!!!!! סוף סוף ראינו פרק מעולה! (אגב זה גרם לי להיזכר שגם פרק 218 בעונה שעברה היה סוף...זוכרים?). טוב אז ככה: 1. לא היו פיצוצים. (מחיאות כפיים סוערות בבקשה). 2. ווהן נראה מעולה בתחפושת שלו. סוף סוף הוא התחפש! זה נורא מוזר שסיד כל הזמן מתחפשת ווהן נראה אותו הדבר בכל מבצע שלהם...נכון? 3. נורא רציתי שיקרה משהו ביניהם ב - safe house בברלין (כמו שקרה בין סיד וויל בוורשה...
), אבל זה מן הסתם יותר מדי צפוי. 4. לכל מי שלא הצליח לראות בסוף מה גילה ווהן - הוא גילה את הפאה שלורן השתמשה בה במועדון בברלין, אקדחים ופספורט. 5. הפסנג'ר לדעתי זאת לא אירינה...אלא מישהי חדשה שתצטרף לקאסט.
(לא רוצה להרוס למי שלא יודע מה יקרה הלאה). 6. סידני לדעתי חשדה בלורן בלי שום קשר לג'ק, מאחר שכולם יודעים במשרד שהיא פעלה בשליחות אביה ו"בגדה" ב - CIA. היא פשוט לקחה את זה צעד נוסף קדימה וחשבה על זה בעצמה (לדעתי). המשפט שוויס אמר לה בהתחלה היה נכון, אבל לורן was busted! 7. הכי חשוב - הסססססססוף היה מעולה! איך היא באמת ניגשה אליו ופעלה בדיוק כמו שג'ק אמר לו שאירינה עשתה. אין אין אין! הפרק הזה היה מדההההההההההים!!!!!!!!!

../images/Emo58.gif 318

סוף סוף הוא קלט!!!! אאאאההה... רציתי להרביץ לווהן כל הפרק!!! אבל היה פרק מעולה... ואוף למה לא הרגו את לורן.. שוהן וסידני יהיו כבר ביחד!!! וממש מעניין אותי למה הד"ר הזה אמר לסיד שהיא בוגדת (הבנתי נכון את מה שהוא אמר לפני שירו בו, נכון?) ובאמת ממש כיף שסוף סוף והן התחפש.. איזה מחמוד הוא!
(למרות שהוא הרגיז אותי בפרק הזה..)

מווותק

New member
318 ../images/Emo58.gif

הוא לא אמר לה שהיא בוגדת, אבל הוא זיהה אותה מהנבואה. הרי הנבואה אומרת שהיא זו שתשחרר רוע נוראי שטרם נראה בעולם (אם אני לא טועה), ולכן שהוא רצה להרוג אותה.

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif(?)../images/Emo21.gif

ווהן בדר"כ לא מתחפש בגלל שהוא שם לגיבוי וסיד היא בעצם זאת ש"מראה את עצמה בציבור".. well it's about time שהוא יתפוס את עצמו בידיים ויתחפש [ולא, להרכיב משקפיים זה לא נקרא!] *עייפה.. כל כך עייפה!!!*

קרלוצה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifעל כל מה שאמרת../images/Emo58.gif

1. *מוחאת כפייים סוערוווווות*
2. זוכרים שבפרק 2X21 ווהן וסיד גם כן היו במסיבת סאדו מאזו שמאזו ורק סיד הייתה צריכה להתחפש ואז ווהן אמר לה שהוא שמח שהוא לא זה שצריך להיות בפעולה ומחופש ואז היא אמרה לו שדווקא הוא היה נראה חמוד עם בגדים צמודים, אז "נה נה נה נה נה" אכל אותה ונכנסו בו חזק על זה, מעניין מה הייתה התגובה של האנשים בסט מסביב על התחפושת שלו ובמיוחד של ג'ניפר כי אף פעם לא ראו אותו מחופש, התחפושת הכי חזקה הייתה שהוא הוסיף משקפיים (וווואוו שיגעון)
3. ידעתי שלא יקרה בינהם כלום כי היה אור יום בחוץ וזה נוגד את כל החוקים וזה גם לא שהם נתקעו או משהו כמו שהיא נתקעה עם נוח היקס (1X18) וזה לא שהם שתו כמו עם וויל, בואי נגיד שאם הם היו נתקעים היינו רואים קצת אקשן, מעניין אם נראה קצת משהו מהם (אולי איזה ניחום קטן אחרי שהוא גילה על לורן? חחחחחח
) עד סוף העונה... 4. כתבתי על זה למעלה
ודנה ללורן: כמה מטומטמת את יכולה להיות ולהשאיר את הפאה שלך בבית כשווהן נמצא ובמיוחד אחרי שהיה נוכח עם סיד במועדון??? כמההההההההה???? העיקר להגיד לסארק בפלאפון שהיא חייבת להיות זהירה ושהבטיחות מאוווד חשובה בעיקר בזמן כזה כשחושדים שאולי היא גם קשורה לאבא שלה...אבל זה היה ברור שבסוף היא תיפול בפח של עצמה אחרי שכל הפרק ווהן לא הצליח לעלות על העקבות שלה, ואני חייבת להגיד שהיא הייתה מצויינת בעיקר כשסיפרה לו על ה"שיחה עם אמא שלה" בפלאפון.... 5. יודעת ולא מגלה! 6. כתבתי על התהיות שלי לגבי החשדות של לורן למעלה, ולא חשבתי לרגע שזה קשור לג'ק כי הוא לא דיבר איתה על החשדות שלו בלורן רק אחרי שהיא דיברה איתו עליה......כנראה שאת באמת צודקת והיא לקח את זה צעד אחד קדימה (חכמה שלי!
) אהבתי איך שהיא שמה לב בבית השמור לקטע של הטבעת, ונתנה לעיניין להמשיך במקום לגרום לסצינה ולדרוש ממנה את הטבעת..... וויס ענק עם המשפט הזה, הכי טוב היה זה שלסיד לא היה מה להגיד מה שאומר הכל בעצם. 7. בקטע שהיא הביאה לו נשיקה צעקתי GO ג'ק!! (בלב, כדי שלא יחשבו שאני משוגעת כמובן.....חחחחחחחח. עד כאן תגובה לשלך
------------------------------------------------------------------- 8. איך לא התייחסת למגש שהיא תקעה להוא בין הרגליים איך? זה היה כל כך
9. כל הכבוד למי שקרא את המגילה שכתבתי כאן המון תודה אבל תאשימו את אורלי כי היא רשמה הרבה סעיפים שאי אפשר להתעלם מהם

varty

New member
טוב, ראיתי ואין לי מה להוסיף ../images/Emo140.gif

אמרתם את כל מה שחשבתי . אמממ....עוד משהו בעצם. שמתם לב ליחסים בין שארק ללורן. נראה לי ששארק מתאהב בלורן, בסוף שהוא ירה בבחור השחור הוא אמר לה הגעתי לאל. אי כדי להזהיר אותך ולא להרוג אותך. וראו בפרצוף שלו שיש לו רגשות אליה ואולי גם להיפך. הם נראים לי זוג סוף!
. שני רוצחים! ובאמת קצת קשה לי לראות איך סיד וווהן יוכלו לחזור אחד לשני מהמצב הזה. ווהן לא מאמין לסידני ואומר לה שהיא חושדת בלורן בגלל קנאה (מה שבחלקו נכון) אבל אחרי שאומרים דברים כאלה קשה להפוך לזוג... האגו!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifדווקא

אני חושבת שמבחינת ווהן וסיד היה בסדר ציפיתי לתגובה יותר חריפה מווהן אחרי שהיא אמרה לו שהיא חושבת שהיא ראתה את לורן, אבל עובדה שהוא מיד אחרי שהיא דיברה איתו על זה הוא התחיל לעקוב אחריה.....לדעתי זה בסדר ואולי בפרק הבא תהיה להם איזה שיחת נפש ויבקש סליחה

למעלה