3X15

LoganLover

New member
3X15

אנחנו מתקרבים לסוף... מה דעתכם? אני אהבתי. מאוד... כל הנושא של הפרק היה חזק! ת'אמת, שכמה שלא אהבתי את בלה. חבל שהיא מתה.. וגם בכזו דרך, זה נוראי !

The Ocean Girl

New member
../images/Emo16.gif לזכר בלה

בלאכס, איזה גועל כשהוא הוציא את הדבר הדוחה הזה מהגוף שלו! ועוד אכלתי!
ומה הקטע של הצמח?

LoganLover

New member
תזכרי, לא אוכלים כשרואים על טבעי ../images/Emo3.gif

הגעיל אותי יותר כשהוא כמעט הוציא לסאמי את העין ..בעעעעע צמח?
לזכר בלה באמת

to the end1

New member
איזה כיף בלה מתה ../images/Emo49.gif../images/Emo72.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אני לא אהבתי אותה מההתחלה אני לא יכולתי לחכות שהיא תעוף כבר מהסדרה חבל שעד שהיא עפה עד שהעונה כבר נגמרת ומאוד חבל של זכיתי לראות איך הזאבים הורגים אותה
. מבחינת הפרק עצמו הוא היה יפה, בהתחלה קצת משעמם אבל זה השתנה בהמשך של הפרק ונהיה עוד אחד מהפרקים היפים העונה.

LoganLover

New member
../images/Emo58.gif

אני בטוחה שלא יתנו לדין למות בלי רעש... אוף, לא בא לי שייגמר - זה דבר ראשון ודבר שני- לא רוצה שדין יישלח לגהנוםםם

LoganLover

New member
באופן כללי או בפרק עצמו?../images/Emo58.gif

וואי אני מתה לראות כבר! ראיתי תמונות פה ושם, אבל לא יותר מדי.. כדי שיהיה לי מעניין חחחחח לפי מה שהבנתי רובי - שזו בעצם הייתה לילית' - הדביקה את סאם לקיר ואז דין נהרג.ככה הוא בעצם הסתכל איך דין מת?? ... אם הבנתי נכון ^^"

גם וגם.. ספויילר

בואי נגיד, שהוא היה צריך להפסיק לרחם על עצמו ולהקשיב לרובי..XD כן משו כזה.. ומצחיק שאת אומרת "נהרג"..XDDD

LoganLover

New member
../images/Emo58.gif

נכון!! הוא היה צריך להקשיב לרובי!
אין, אני מתה עליה XD בקשר למה? XD נרצח - יותר נכון חחחחחחח

LoganLover

New member
../images/Emo58.gif

עד עכשיו ( עד לפרק 16) בכלל התברר שרובי לא יכולה לעזור לסאם להציל את דין.. אז איך בדיוק סאם אמור להקשיב לה? בקשר למה? אם מדובר במשהו שקשור לפרק האחרון, אני לא אדע, כי לא ראיתי.
XoXo

AVriL AddiCt

New member
השחקן ששיחק שם את הדוקטור הפסיכי הזה

שיחק את השד ברבאס במכושפות..מי שזוכר..

darklighter

New member
אני זוכרת, כתבתי את זה אז כשהיה השרשור../images/Emo190.gif

של הפרק בארה"ב. איך התלהבתי:]

למעלה