3X15

to the end1

New member
בלה הלכה לחדר וירתה "בסם ודין" בלי שהיה

לא אכפת אז לא ממש לא אכפת לי שהיא מתה אני שונאת אותה ומקווה שרובי גם תמות
ד"א: במציאות אני בן אדם ממש נחמד גם אם זה לא משתמע מהההודעות שלי

LoganLover

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

למה את שונאת כל כך את רובי? :( את בלה אני מבינה, אבל רובי כזאת מגניבה.. אני פשוט חולה עליה

to the end1

New member
חחחח אני שונאת רובי כי היא חושבת שהיא יודעת

הכול,התשובות שלה תמיד ציניות היא לא מפסיקה לרדת על בעלי דין
ואם יש אזושהי בעיה היא תהיה שם כי ביא "כל-כך חכמה" הקיצר הבחורה היחדה שאהבתי הייתה אלונה טל אהובתי עוד מימי הפיג'מות
.

LoganLover

New member
דווקא אני אוהבת שהיא יורדת על דין

כי דוגרי, דין גם מחזיר לה חחחחחחח כמה שאני אוהבת את דין וסאם (!!!) אני ככה אוהבת שהיא כזאת צינית ותמיד עוקצת אותם... זו מערכת יחסים מוזרה בין שלושתם, אבל אני אוהבת את זה חחחח

היא באמת יודעת הכל..XD

והיא בעצם היחידה שיכלה להציל את דין.. אבל מה לעשות.. הגיע לו מה שקרה לו בסוף..XD

LoganLover

New member
../images/Emo58.gif

עד עכשיו, התברר דווקא שהיא לא יכלה יש מצב שזה התשנה בפרק האחרון?!?! אוףףףףףף יש לי כזה חשק לראות את הפרק האחרון בגללך!

to the end1

New member
לא יודעת אם הגיע לו, כי אם אני הייתי באותו

המצב אני הייתי את זה למען אחד מהאחים שלי לא שיש מצב שאני יראה איזשהו "שדת דרכים" ואני ימכור את הנשמה שלי חחחחחחח אבל הבנתם את הכוונה שליאני הייתי מעדיפה מיליון פעם לעבור את זה ולא לתת למישהו מהאחים שלי לעבור את זה.

A m e l y

New member
אהובתי....

הפרק היה כל כך יפה,אבל כל כך כעסתי כשבלה מתה-אני עד היום מנסה לדחוק ולהכחיש את זה

דיייייי עוד שבוע ניגמר !

אני לא רוצה שייגמר, עד שתגיע הסדרה לארץ, ועד שיתרגמו אותה אוףףף ! ייקח לפחות חצי שנה .... בכללי, פרק מגנייייב ! אהבתי איך שסאם מספר לדין על זה שהדוקטור מוציא איברים וזה אז דין עושה לו :" Dude I'm eating " חחחחח זה היה מצחיק :)

LoganLover

New member
זה מה שאני כל כך אוהבת בסדרה הזו

גם כשהפרק הכי רציני בעולם.. תמיד יהיה משהו קטן מצחיק.. הכותבים פשוט עושים עבודה מעולה בעיצוב הדמויות של סאם ודין. קולה כבוד להם *מוחאת כפיים* אייייוו, הסצנה הכי מגעילה בפרק

LoganLover

New member
ראית את זה על מסך ענק

מה זה משנה אם תראי את זה בקטן עכשיו?

למעלה