4 אחרי 8 סינגלסססססססס

tkuihehr

New member
מיוחדיוחדחד לגלגלגלגלצ

קרן
אוף נו, מה אני אעשה, כל שיר שהיא תוציא אוצר בשבילי, וזה שווה בפנים עצמו...

RJlake

New member
חיחיחיחיח הילד מאוהב!

את זה באמת אהבתי משמיעה ראשונה!

tkuihehr

New member
נו ,ומסכימים איתי

הדיסק של קרן הגיע לאלבום זהב, ולא סתם... ושיר השנה שנתיים ברצף, וזמרת השנה, ופריצת השנה, ושיר השנה של תשסז, והכתר של השנה, וקרן השמש של השנה, והזמרת האהובה עלי של השנה, וזה ,במיוחד זה, לא הולך ברגל...

chen010189

New member
../images/Emo41.gifפלייליסט סינגלס, 17.10.06../images/Emo41.gif

שעה ראשונה נינט טייב – היא יודעת The Killers – When You Were Young Panic Channel – Why Cry Nelly Furtado & Timberland – Promiscuous איילה אינגדשט – ממהרת עופר ניסים ומאיה – Be My Boyfriend September – Satellites Scissor Sisters – I Don’t Feel Like Dancin' תומר יוסף – אני רוצה לזוז Justin Timberlake – Sexy Back הדג נחש – סטטיסטיקה אהוד בנאי – היברומאן (בהופעה) Lilly Allen – Smile Fergie – London Bridge שעה שנייה Cassie – Me & U Evenescense – Call Me When You're Sober שייגעצ – המילים הכי יפות Robbie Williams – Rudebox הנרי וניקה – בגידה שורטי – חצי רגל בחוץ, חצי רגל בפנים Christina Aguilera – Hurt Bob Sinclar & Cutee B – Rock This Party מוש בן ארי – ממריאים The Pipettes – Pull Shapes Beyonce & Jay Z – Déjà vu Tami Chynn – Hyperventilating קרן פלס – פסק זמן James Dean Bradfield – Still A Long Way To Go

tkuihehr

New member
תודה

למה לא היית פה קודם?!?! אוי השעה השניה, וואי ,בא לי שוב סינגלס...

yhaa hi

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

בסוף העמדתם שרשור סינגלס לתפארת
ורק אני הייתי צריכה לגהץ

RJlake

New member
הוו שונאת לגהץ../images/Emo10.gif

ובטח שהעמדנו, לא סומכת על יכולת החפירה שלנו?

yhaa hi

New member
בטח שסומכת../images/Emo13.gif

אבל גם אני רציתי להיות בשרשור הזה

למעלה