המשך כך!!
L limors2 Active member 4/7/06 #74 אממ../images/Emo54.gif אתמול היא גם אמרה עם J (טראג'דיס) ואמרה משהו כמו אמא שלה בטח גאה בה כי היא אמרה שהיא תצליח בסוף משהו כזה. סניליות
אממ../images/Emo54.gif אתמול היא גם אמרה עם J (טראג'דיס) ואמרה משהו כמו אמא שלה בטח גאה בה כי היא אמרה שהיא תצליח בסוף משהו כזה. סניליות
I Inbar789 New member 4/7/06 #61 עוד לילה../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif ואם כבר לילה, אני פורשת למיטה לילה טוב
ג גינגימניה New member 4/7/06 #67 אני שוקלת ללכת גם מוקדם אני ערה כבר משעה 04:55{מה לא עושים בשביל גל''צ} והיה לנו סיור לירושלים{יד וישם} וחזרתי רק בשבע,ואני מרגישה כאילו סחטו לי את האימא של הכוחות..
אני שוקלת ללכת גם מוקדם אני ערה כבר משעה 04:55{מה לא עושים בשביל גל''צ} והיה לנו סיור לירושלים{יד וישם} וחזרתי רק בשבע,ואני מרגישה כאילו סחטו לי את האימא של הכוחות..
R RJlake New member 4/7/06 #86 אההה הבנתי...וכן יד ושם מתיש קצת והעובדה שקמת כה מוקדם לא ממש עזרה....
L limors2 Active member 4/7/06 #89 אני רואה את זה מהבית שלי../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif הדבר הבטון המשולש הזה ממש מכוער
R RJlake New member 5/7/06 #96 חיחיחיחי אני ראיתי את כיפת הזהב וזה היה מרתק..עכשיו בנו מול הבית שלי מעונות
L limors2 Active member 5/7/06 #104 אז את יכולה לעקוב אחרי אנשים!../images/Emo54.gif זה הכי כיף פעם כמהי לדים קטנים התפשטו להם בסלון בבניין מולי. אבל לא היה ממש מעניין והיה איש שמן וחצי ערום בבניין אחר לשנים!!! הייתי עושה לו לייזר על הבטן מעניין איפה הוא
אז את יכולה לעקוב אחרי אנשים!../images/Emo54.gif זה הכי כיף פעם כמהי לדים קטנים התפשטו להם בסלון בבניין מולי. אבל לא היה ממש מעניין והיה איש שמן וחצי ערום בבניין אחר לשנים!!! הייתי עושה לו לייזר על הבטן מעניין איפה הוא
R RJlake New member 5/7/06 #113 חחחחחחח מהחדר של אח שלי אני יכולה לראות איזו אישה שכל הזמן נמצאת על המחשב בערך אז זה נחמד לעשות קולות ואז היא מחפשת מאיפה זה בא
חחחחחחח מהחדר של אח שלי אני יכולה לראות איזו אישה שכל הזמן נמצאת על המחשב בערך אז זה נחמד לעשות קולות ואז היא מחפשת מאיפה זה בא