כמה דברים כאן לא נראים לי בכלל
ההפרשים הגדולים בין הארוחות ממש לא נראים לי. למה רק 3 ארוחות, שהאמצעית היא מעדן בקושי? והבנתי שלפעמים את מדלגת עליה, ויש המון שעות בלי אוכל בין הארוחה הראשונה לאחרונה.
עם טבעת נכון לאכול כל 3 שעות אכילה קטנה.
ארוחת הערב לדעתי אינה גדולה כלל. 5 פתית וביצה (או הארוחה הבשרית) זה לא הרבה בכלל לארוחה העיקרית ביום. אני לא חושבת שיש כאן העמסה. ולאכול שעתיים לפני השינה זה בהחלט בסדר גמור, כשמדובר בכמויות כאלה. לא אמורים להיות כאבים בגלל ה"עומס" שאינו קיים.
משהו לא נראה לי (או שאת מחסירה מאיתנו נתונים). או שהייתי הולכת לעשות צילום. או לפתוח ברבע CC את הטבעת ולפזר את האכילה יותר במשך היום.
אני מבינה שקשה אחרי העבודה למצוא רגע של זמן, אבל בהחלט אפשר גם תוך כדי הליכה או נהיגה לאכול משהו קטן קטן, כמו 7 שקדים, או חצי יוגורט, או קרקר אחד, או מעט עוגה דלת קלוריות ללא סוכר מקמח מלא, או מעדן, או אפילו שוקו דיאט חמים, כי חלב זה אוכל (ליטר שוקו דיאט - 1/4-1/3 ליטר חלב, 2 כפיות קקאו, ממתיק מלאכותי לפי הטעם, מים חמים 3/4-2/3 ליטר).
רבע שעה של שתיה אחרי האוכל - תלוי מה השתייה מרגישה. אם את מרגישה שהאוכל נדחף בכוח ע"י השתיה, זה לא טוב. אם את מרגישה שהשתיה מכניסה אותו בעדינות זה בסדר גמור. אם האוכל בכלל ירד ברבע שעה הזו ואין עומס בפאוצ' - בכלל טוב.
לא נשמע לי כל הסיפור. יכולה לשתות רבע שעה אחרי האוכל, אבל מרגישה כאבים בקיבה מרוב "עומס"... לא מתאים לי. תבדקי מה זה (או שתתקשרי אלי).