4.06

tamir00

New member
אוקי מישהו מוכן להסביר לי

מה הקטע של הפרק הזה? יענטו הוא יפה ומצחיק והכל, אבל הבנתי שהעלילה הקשורה למלאך וללוציפר וכל הבלאגן הזה ממשיכה בפרק ולא הבחתי בכך... מה בעלילה התקדם בפרק?

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי ופה../images/Emo190.gif

אני גם לא הבחנתי בהתקדמות בעלילה, אולי הייתה הטעיה בפרומו בגלל הקטע עם לילית'...אבל לא נראה לי שמשהו התקדם... קריפקי אמר שזה יהיה הפרק הכי מצחיק של SPN, ונראה לי שבזה הוא צדק... לא יודעת אם זה מקום ראשון הכי מצחיק אבל זה בין 5 המצחיקים ביותר.

psycho girl297

New member
../images/Emo58.gif לא הייתה התקדמות בפרק הזה

אבל לפי מה שהבנתי מהתקציר של הפרק הבא שם תיהיה קצת התקדמות וקסטיאל יחזור (התגעגענו כבר בכל זאת 3 פרקים) ולמי שאוהבת נמלטים אחד מהשחקנים לשעבר של הסדרה הולך להופיע בפרק הבא של על טבעי

באמת פרק גאוני! ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

דין עם חרדה זה פשוט מצחיק
אין פשוט אין על ג'נסן! הוא מה זה משחק טוב בעונה הזאת! מפתיע כל פעם מחדש.. למה הוא תמיד חוטף את כל הדברים הרעים?! למה סאם אף פעם לא נדבק במחלות כאלה?
וואי הילדה הזאת ששיחקה את לילית' כזה עיצבנההההה!!
שבובי נפרד מהבנים ונסע זה היה כזה איטי כאילו הולך לקרות משהו..ווירד.. אוי הקטע שהוא צרח מהחתול פשוט מצחייייייייק
הסוף של EYE OF THE TIGER אחרי הכתוביות קרעעעע אותייייייייייי!!! איזה חמוווווווווד ג'נסןןןן!! הם ממש גאונים שהכניסו את זה לפרק! למרות שאין מצב שזה לא היה נכנס לפספוסים או משהו.. JENSEN YOU'RE THE KING

אוי גם הקטע..../images/Emo58.gif

שדין אמר לסאם שהם לא שפויים שהם עושים את העבודה הזאת ושנמאס לו הוא פורש!
חמווווד!

לוידעת

New member
לא יודעת אם פרק גאוני אבל....

פרק מצחיק בהחלט!! די מעפן מבחינת העלילה,אבל קורע מצחוק!!!!! ג'נסן הזה פשוט מ-ל-ך!!!!
!אין עליו!פשוט אין!!!!!!!
הקטע עם הצרחה שלו מהחתולה קרע אותי,והקטע בסוף של השיר בכלל הפיל אותי לרצפה!!! הוא פשוט מהמם!!!!חולה עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל יאללה,זה נראה כאילו הם נתקעו בעלילה ואין להם רעיון להמשך,למרות שאני אוהבת ת'פרקים הלא קשורים המצחיקים,מעיין אותי כבר לדעת לאן תתפתח העלילה הזו....:)

למעלה