4=1+1

ריקי זו אני

Well-known member
בני גנץ הוא כנראה המפסיד הכי גדול שבין המפסידים...
כי בני גנץ הפסיד לא מעט לפני הבחירות...
הרי מה שרואים 'משם'...
בני גנץ שנכנס לפוליטיקה הישראלית בשנת 2018 צייר לעצמו
מטרה לשם הוא ירוץ מלוא כוחו...
עם דרגות רא"ל... שלפני עשורים כמוהו נחשב לסגנו של הקב"ה...
חשב לעצמו שהעסק יהיה די פשוט...
שלושה רמטכ"לים ועיתונאי 'במחנה' אחד הלכו שלובי זרוע
אל המטרה הנכספת... להוריד את העם מהשלטון...
היה להם גיבוי -
433, פרקליטות המדינה, היועץ המשפטי לממשלה והתקשורת
עמדו מאחורי המפלגה שנוסדה... כמו בולדוזר ענק D10...

ריקוד הדובים בליל הבחירות ודאי ידוע לכל...
גנץ יצא להגן בגופו על המדינה...
כדי להגיע אל המטרה גנץ הפיל את הממשלה של עצמו...
אז הגיחו משום מקום... שניים בנט ושקד... שקד את בנט...
גנץ 8 מנדטים נשאר במשרד הבטחון... בנט 6 מנדטים עוקף את כ ו ל ם...
בדרך למשרה הרמה והנחשקת... וגנץ? נושך לשון וממשיך...

החבירה של גנץ לסער למעשה הודיע לעולם להוציא את גנץ עצמו...
שבני לעולם לא יהיה ראש ממשלה... כי שתי אפשריות נותרו... עם הימין
מנצח ביבי יהיה ראש ממשלה... ובמידה והשמאל ינצח... - לפיד.
גנץ השאיר לעצמו מפלגה בת 5 חברי כנסת... בכדורגל אמר הפרשן...
'ככה לא בונים חומה...'

Harrington

Well-known member
מנהל
הרי מה שרואים 'משם'...
היה להם גיבוי -

'ככה לא בונים חומה...'
בני גנץ עשה את אותה טעות שעשה גדעון סער בשלב מסוים, הוא קנה את הלוקשים שהתשקורת הישראלית סיפרה עליו. התשקורת הזאת, ברדידותה האין-סופית ובאטרף שלה להביא להפלת המחנה הלאומי (קרי נתניהו) מהשלטון, הכריזה על אישים שונים כמועמדים ראויים לראשות הממשלה וככאלה שמסוגלים להפיל את נתניהו. כך היא הכריזה על גנץ וכך עוד לפני כן, היא הכריזה על סער. שניהם לצערם, קנו את הלוקש הזה, בלי שקלטו שאין מאחוריו מאומה. שניהם לא מתאימים לראשות הממשלה, על פניו בכל אופן, והציבור לא מעוניין באף אחד מהם (אם כי אני חייב להודות שגנץ עדיין זוכה ליותר תמיכה מכפי שסברתי שיזכה).

כמו הכאב והחששות של רבים בשמאל (ראו למשל את דברי @אפרת10512 כאן בפורום), ההתנהלות (ובמקרה הזה החשש) נובעת בעיקר מכך שאנשים התחילו להאמין לשקרים שהמחנה שלהם הפיץ על הצד השני, בלי לקלוט שאלו היו בס"ה סיסמאות נבובות חסרות כל הקשר למציאות. ברגע שיקלטו זאת, יוכלו להפסיק לפחד מהמחנה הלאומי ושלטונו, ולברך על כך שסוף סוף יצאנו מהקפאון הפוליטי ואנו צפויים לקדנציה שלמה של קואליציה יציבה. גם אם זאת לא הקואליציה המועדפת עליהם.

בני גנץ עשה את אותה טעות שעשה גדעון סער בשלב מסוים, הוא קנה את הלוקשים שהתשקורת הישראלית סיפרה עליו. התשקורת הזאת, ברדידותה האין-סופית ובאטרף שלה להביא להפלת המחנה הלאומי (קרי נתניהו) מהשלטון, הכריזה על אישים שונים כמועמדים ראויים לראשות הממשלה וככאלה שמסוגלים להפיל את נתניהו. כך היא הכריזה על גנץ וכך עוד לפני כן, היא הכריזה על סער. שניהם לצערם, קנו את הלוקש הזה, בלי שקלטו שאין מאחוריו מאומה. שניהם לא מתאימים לראשות הממשלה, על פניו בכל אופן, והציבור לא מעוניין באף אחד מהם (אם כי אני חייב להודות שגנץ עדיין זוכה ליותר תמיכה מכפי שסברתי שיזכה).

כמו הכאב והחששות של רבים בשמאל (ראו למשל את דברי @אפרת10512 כאן בפורום), ההתנהלות (ובמקרה הזה החשש) נובעת בעיקר מכך שאנשים התחילו להאמין לשקרים שהמחנה שלהם הפיץ על הצד השני, בלי לקלוט שאלו היו בס"ה סיסמאות נבובות חסרות כל הקשר למציאות. ברגע שיקלטו זאת, יוכלו להפסיק לפחד מהמחנה הלאומי ושלטונו, ולברך על כך שסוף סוף יצאנו מהקפאון הפוליטי ואנו צפויים לקדנציה שלמה של קואליציה יציבה. גם אם זאת לא הקואליציה המועדפת עליהם.
קישור ליוזר שלה לא עוזר, צריך קישור לתגובה שלה בכדי שנוכל לדעת מה כתבה בשרשור אחר שאין לנו מושג קלוש לאיזה שרשור אתה מתכוון.
בשרשור הזה לא כתבה מאומה.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
קישור ליוזר שלה לא עוזר, צריך קישור לתגובה שלה בכדי שנוכל לדעת מה כתבה בשרשור אחר שאין לה מושג קלוש לאיזה שרשור אתה מתכוון.
בשרשור הזה לא כתבה מאומה.
הקישור ליוזר לא נועד לעזור לך, אלא להימנע ממצב בו אני כותב על גולש/ת כאן כשזה מאחורי גבו. מאחר והיא לא הנושא אלא רק דוגמה, אני לא מרגיש צורך מיוחד להפנות לדבריה ומרשה לעצמי להניח שכל הגולשים הקבועים כאן הבינו את דברי כמו גם את הדוגמה.

הקישור ליוזר לא נועד לעזור לך, אלא להימנע ממצב בו אני כותב על גולש/ת כאן כשזה מאחורי גבו. מאחר והיא לא הנושא אלא רק דוגמה, אני לא מרגיש צורך מיוחד להפנות לדבריה ומרשה לעצמי להניח שכל הגולשים הקבועים כאן הבינו את דברי כמו גם את הדוגמה.
התייחסת לדבריה, לכן מן הסתם רצוי לצרף לאלו דברים התייחסת, אחרת אין למילים שלך כל ערך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין למילים שלך כל ערך.
אז אין. כאמור, היא לא הנושא ואין לי שום עניין או כוונה לכתוב פוסט על גולשת אחרת. הזכרתי אותה רק בגלל שהיא הביעה את החשש שדיברתי עליו. מי שמחפש פוסטים על גולשים אחרים, צר לי, אבל לא ימצא אותם מפי ויצטרך לחפש אותם אצל גולשים שזה מה שעושה להם את זה. עמך הסליחה.

אז אין. כאמור, היא לא הנושא ואין לי שום עניין או כוונה לכתוב פוסט על גולשת אחרת. הזכרתי אותה רק בגלל שהיא הביעה את החשש שדיברתי עליו. מי שמחפש פוסטים על גולשים אחרים, צר לי, אבל לא ימצא אותם מפי ויצטרך לחפש אותם אצל גולשים שזה מה שעושה להם את זה. עמך הסליחה.
הפוסט הוא לא עליה אלא על דבריה שהצגת כטיעון בתגובתך.

Harrington

Well-known member
מנהל
הפוסט הוא לא עליה אלא על דבריה שהצגת כטיעון בתגובתך.
לא, הוא לא, כפי שכבר כתבתי מספר פעמים. אחזור (בפעם האחרונה) ואומר שלענ"ד רוב מוחלט של הקוראים ידע להבין זאת ולא הלך לכיוון שאת מתעקשת עליו. כך או אחרת, מיצינו, כך שתצטרכי לסלוח לי אם לא אקרא את המשך הגיגייך בתת-השרשור הזה. אם וכאשר תרצי להתייחס עניינית לדברי במקום להחליט עבורי מה כן או לא התכוונתי, נוכל לקיים דיון ענייני. עד אז, את עם עצמך. שבוע טוב.

לא, הוא לא, כפי שכבר כתבתי מספר פעמים. אחזור (בפעם האחרונה) ואומר שלענ"ד רוב מוחלט של הקוראים ידע להבין זאת ולא הלך לכיוון שאת מתעקשת עליו. כך או אחרת, מיצינו, כך שתצטרכי לסלוח לי אם לא אקרא את המשך הגיגייך בתת-השרשור הזה. אם וכאשר תרצי להתייחס עניינית לדברי במקום להחליט עבורי מה כן או לא התכוונתי, נוכל לקיים דיון ענייני. עד אז, את עם עצמך. שבוע טוב.
אכן, רוב מוחלט של הקוראים ידע להבין זאת, כפי שאצטט וגם אצרף את המקור מתגובה #2 שלך "כמו הכאב והחששות של רבים בשמאל (ראו למשל את דברי @אפרת10512 כאן בפורום)" (הדגשה שלי :))

שמלת תחרה1

Well-known member
הרי מה שרואים 'משם'...
היה להם גיבוי -

'ככה לא בונים חומה...'
בני גנץ נשף ע"י נתניהו, כפי שליברמן סער נשרפו.

Harrington

Well-known member
מנהל
בני גנץ נשף ע"י נתניהו
האמת שהוא לא. זה די חרטוט עיתונאי ורל"בי (סליחה על הכפילות). רק נזכיר, המועד למימוש הרוטציה על-פי ההסכם בין השניים, היה קרוב לשנה לאחר המועד בו התפרקה הממשלה כביכול מהסיבה של אי-מימוש הרוטציה :).
כפי שליברמן סער נשרפו.
במה הם נשרפו? ליברמן החליט יום אחד שהוא שונא את נתניהו. הוא לא הודיע על כך מראש ודי רימה את בוחריו מבחינה זו. זה אגב למי שלא זוכר, מה שהוביל אותנו לקפאון הפוליטי של 2-3 שנים, כאשר המחנה הלאומי ניצח למעשה את סבב הבחירות הראשון ב2019 ואלמלא בגידת ליברמן יכול היה להקים קואליציה רחבה כבר אז. סער? פנה נגד נתניהו זמן רב לפני שהאחרון חשב לעשות לו משהו.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא שמעתי על 4, שמעתי על 2, על 10 ואפילו על 1, אם מסתכלים על זה בתור פעולה בוליאנית (OR).
הרי מה שרואים 'משם'...
היה להם גיבוי -

'ככה לא בונים חומה...'
אני הכרתי את ריקוד הקופים, לא הדובים ;)

גנץ עוד צעיר, ייתכן שיהיה בעתיד ראש ממשלה, כאשר ישתפשף "קצת" ויידע לתפוס הזדמנויות, יידע להבדיל בין עיקר לטפל ולעבוד עם הראש, אם בכלל יש לו ולא עם הרגש.

שמלת תחרה1

Well-known member
לא שמעתי על 4, שמעתי על 2, על 10 ואפילו על 1, אם מסתכלים על זה בתור פעולה בוליאנית (OR).

אני הכרתי את ריקוד הקופים, לא הדובים ;)

גנץ עוד צעיר, ייתכן שיהיה בעתיד ראש ממשלה, כאשר ישתפשף "קצת" ויידע לתפוס הזדמנויות, יידע להבדיל בין עיקר לטפל ולעבוד עם הראש, אם בכלל יש לו ולא עם הרגש.
גנץ צעיר?

למעלה