4=1+1

ai27

Well-known member
יותר מדויק לכתוב "ליכודניק מביא מתוסכל"
הלוואי.
אני הייתי שם - עברנו בית בית ועודדנו אנשים להצביע.
חברים שלי סחבו קשישה בת מעל 100 מדרגות - אחרי שהיא דיברה על כמה שהיא עצובה שהיא לא תוכל להצביע לנתניהו.
אלא שבפועל כמעט תמיד בסוף יצא ליכודניק מביא מצביע ש"ס/בן-גביר.

אבל
עדיין זה יוצא 4 שנים...

דיברגנט חדש

Well-known member
הלוואי.
אני הייתי שם - עברנו בית בית ועודדנו אנשים להצביע.
חברים שלי סחבו קשישה בת מעל 100 מדרגות - אחרי שהיא דיברה על כמה שהיא עצובה שהיא לא תוכל להצביע לנתניהו.
אלא שבפועל כמעט תמיד בסוף יצא ליכודניק מביא מצביע ש"ס/בן-גביר.

אבל
עדיין זה יוצא 4 שנים...
אתה לא יודע שקשישים הם עם שמרן ובחיים לא יצביעו למפלגות חדשות, לכן אין סיכוי שיצביעו לבן גביר, אלא אם כן הצביעו לו בעבר.
לרוב גם קשישים מתמרכזים, קרי יצביעו לאחת מ-2 המפלגות הגדולות בהתאם לנטייתם הפוליטית.

נערך לאחרונה ב:

ai27

Well-known member
אתה לא יודע שקשישים הם עם שמרן ובחיים לא יצביעו למפלגות חדשות, לכן אין סיכוי שיצביעו לבן גביר, אלא אם כן הצביעו לו בעבר.
בעבר לא היה בן-גביר, ומאז הוא בהחלט התמרכז.
אבא שלי פנסיונר - והוא הפתיע אותנו, כשבפעם הראשונה הוא לא הצביע ליכוד אלא בן-גביר.
לרוב גם קשישים מתמרכזים, קרי אם יצביעו לאחת מ-2 המפלגות הגדולות בהתאם לנטייתם הפוליטית.
נראה שזה המצב אצל שמאלנים - קיבעון מפא"י.

אבל אם אתה זוכר היה פעם אחד "רפי איתן" שהקים מפלגת קשישים.
כי קשיש עני יודע שהשמאלנים והלפידונים רק ידפקו אותו - כמו בשנתיים האחרונות כשזייפו את שכר הממוצע כדי לדפוק לו את קצבת הזקנה,
אז הוא מצביע ש"ס.

SupermanZW

Well-known member
אבא שלי פנסיונר - והוא הפתיע אותנו, כשבפעם הראשונה הוא לא הצביע ליכוד אלא בן-גביר.

כי קשיש עני יודע שהשמאלנים והלפידונים רק ידפקו אותו - כמו בשנתיים האחרונות כשזייפו את שכר הממוצע כדי לדפוק לו את קצבת הזקנה,
אז הוא מצביע ש"ס.
קשיש עני מצביע ש״ס רק אם הוא מטומטם. ש״ס אפילו לא מציעים להעלות את קצבת הזקנה או לפטור ממס את תקבולי הפנסיות. מה ש״ס הציעה אי פעם לעשות למען קשישים עניים? גורנישט מיט גורנישט! העניים היחידים שלש״ס אכפת מהם הם עניים חרדים, כאלה שלא עובדים לפרנסתם. לעניים חילונים ש״ס לא רוצה לעזור, לתוכנית מס הכנסה שלילי לבעלי שכר נמוך, שיכלה לעזור לעניים שעבדו לפרנסתם ש״ס התנגדה.

Harrington

Well-known member
מנהל
קשיש עני מצביע ש״ס רק אם הוא מטומטם. ש״ס אפילו לא מציעים להעלות את קצבת הזקנה או לפטור ממס את תקבולי הפנסיות. מה ש״ס הציעה אי פעם לעשות למען קשישים עניים? גורנישט מיט גורנישט! העניים היחידים שלש״ס אכפת מהם הם עניים חרדים, כאלה שלא עובדים לפרנסתם. לעניים חילונים ש״ס לא רוצה לעזור, לתוכנית מס הכנסה שלילי לבעלי שכר נמוך, שיכלה לעזור לעניים שעבדו לפרנסתם ש״ס התנגדה.
סיסמאות נבובות, מנותקות כל הקשר לעולם האמת והמציאות. מה קרה שהרגשת צורך לרדת לרמה של המשמיצים הפבלוביים כאן? ש"ס עד כדי כך מאיימת על משפחתך המתגוררת בארץ שאתה חש צורך להשחיר את פניה בדווקנות גם אם אין כל בסיס לדבריך?

קשיש עני שהצביע לש"ס הצביע למפלגת הרווחה הגדולה ביותר בקואליציה המסתמנת. אשריהו שעשה כן, למענו ולמען כלל עם ישראל.

(אל נא תטרח להגיב. לא בא לי להמשיך אחרי ההשמצות הסיסמתאיות הללו).

SupermanZW

Well-known member
סיסמאות נבובות, מנותקות כל הקשר לעולם האמת והמציאות. מה קרה שהרגשת צורך לרדת לרמה של המשמיצים הפבלוביים כאן? ש"ס עד כדי כך מאיימת על משפחתך המתגוררת בארץ שאתה חש צורך להשחיר את פניה בדווקנות גם אם אין כל בסיס לדבריך?

קשיש עני שהצביע לש"ס הצביע למפלגת הרווחה הגדולה ביותר בקואליציה המסתמנת. אשריהו שעשה כן, למענו ולמען כלל עם ישראל.

(אל נא תטרח להגיב. לא בא לי להמשיך אחרי ההשמצות הסיסמתאיות הללו).
מכיוון שאבי פנסיונר ואמי תהיה פנסיונרית בקרוב, זה אכפת לי! הבנת נכון, ש״ס מאיימת על משפחתי המתגוררת בישראל.

Harrington

Well-known member
מנהל
הבנת נכון, ש״ס מאיימת על משפחתי המתגוררת בישראל.
שמחתי לקרוא. אמנם הייתי שלם לחלוטין עם החלטתי להצביע ש"ס, אבל דבריך גורמים לי לאושר רב גם לאחר מעשה. אשריך צדיק :cool:!

למען הסר ספק, מאומה בהודעה זו לא נכתב בציניות.

SupermanZW

Well-known member
שמחתי לקרוא. אמנם הייתי שלם לחלוטין עם החלטתי להצביע ש"ס, אבל דבריך גורמים לי לאושר רב גם לאחר מעשה. אשריך צדיק :cool:!

למען הסר ספק, מאומה בהודעה זו לא נכתב בציניות.
״יפה״ מצדך לשמוח לאיד אנשים שלא עשו לך כל רע. נו, כל אחד וה״מוסר״ שלו.

Harrington

Well-known member
מנהל
״יפה״ מצדך לשמוח לאיד אנשים שלא עשו לך כל רע. נו, כל אחד וה״מוסר״ שלו.
לכבוד לי לשמוח לאידם של משמיצים, משחירים, אנטישמיים ברוחם ונשמתם, שכל עניינם להשחיר יריבים פוליטיים ללא כל קשר לאמת או מציאות ואך רק מתוך שנאה גרידא. אני לא שמח לאידם של הוריך (ודאי לא לאור העובדה שבנם לא מתגורר בארץ) שאכן לא עשו לי שום דבר רע, מהטעם העיקרי שאני רחוק מלחשוש להם ולא רואה כל סיבה לחשוש בהם רק בגלל ש"ס. אבל לגביך? לי לא עשית רע ולא תוכל לעשות (זולת אולי בחילה קטנה מעת לעת למקרא דבריך). לעמי אתה עושה רע בכל מאודך. אמנם גם לו אני לא דואג, אבל הוא בהחלט מצדיק מבחינתי את השמחה לאיד.

בזאת, מיצינו.

ai27

Well-known member
מכיוון שאבי פנסיונר ואמי תהיה פנסיונרית בקרוב, זה אכפת לי! הבנת נכון, ש״ס מאיימת על משפחתי המתגוררת בישראל.
להפך.
מכיוון שלכל הפחות אותה ש"ס, ידאגו ששכר המינימום, והקצבה שצמודה אליה, יעלו.

החלאות שאתה תמכת בהם לעומת זאת,
זייפו את השכר הממוצע כדי לדפוק את הקשישים

SupermanZW

Well-known member
להפך.
מכיוון שלכל הפחות אותה ש"ס, ידאגו ששכר המינימום, והקצבה שצמודה אליה, יעלו.

החלאות שאתה תמכת בהם לעומת זאת,
זייפו את השכר הממוצע כדי לדפוק את הקשישים
קצבאות זקנה אינן ומעולם לא היו צמודות לשכר המינימום.

ספר לי בבקשה מי היו החלאות שתמכתי בהם. אם אני זוכר נכון, כתבתי בעקביות שלא תמכתי באף אחת מן המפלגות היושבות כיום בקואליציה או באופוזיציה. יש לך עוד המצאות עלי?

SupermanZW

Well-known member

אז הוא מצביע ש"ס.
זו גם הזדמנות להזכיר מה עשתה מפלגת הגמלאים, שקיבלה 7 מנדטים, למען הקשישים - כלום! לקשישים באמת אין למי להצביע, אף מפלגה לא מנסה לעזור להם, רק דופקים אותם.

Harrington

Well-known member
מנהל
סתם בכללי, לענ"ד אב"ג לא התמרכז. הוא נהיה יותר ממלכתי. זה משהו אחר לחלוטין (ואני לא מסתמך על דבריו בעניין הזה). הליך טבעי למי שהגיע ממקום מסוים, למד לימודים אקדמאיים 'חילוניים' ונמצא במסלול חיים אחר לחלוטין מכפי שהיה לפני שנות דור.

ai27

Well-known member
סתם בכללי, לענ"ד אב"ג לא התמרכז. הוא נהיה יותר ממלכתי. זה משהו אחר לחלוטין (ואני לא מסתמך על דבריו בעניין הזה). הליך טבעי למי שהגיע ממקום מסוים, למד לימודים אקדמאיים 'חילוניים' ונמצא במסלול חיים אחר לחלוטין מכפי שהיה לפני שנות דור.
לא יודע מה זה ממלכתי. ממלכתי זה גנץ?
נער פוסטר ריק מתוכן?

בעבר הוא החזיק מפלגה עם חוקיות מפוקפקת שקידמה טרנספר אלים, ופנתה לאלקטורט זעיר
בשנתיים האחרונות הוא סילק את הטיפוסים המפוקפקים מהרשימה, פונה במקום זה למאוכזבי ליכוד ובנט,
וסיסמת "מוות למחבלים" כבר לא נשמעת כמו כיסוי תחת משפטי,
אלא תוכנית סבירה לשיקום ההרתעה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יודע מה זה ממלכתי. ממלכתי זה גנץ?
לא. דיברתי על ממלכתיות. לא על המצאת שמות אטרקטיביים (כביכול) למפלגות. ממלכתיות ממשית.
נער פוסטר ריק מתוכן?
לא מכיר.
בעבר הוא החזיק מפלגה עם חוקיות מפוקפקת שקידמה טרנספר אלים
אתה בטוח? כי אולי אני טועה, אבל למיטב זכרוני לא הייתה בישראל שום מפלגה שדגלה ב"טרנספר אלים" בעשורים האחרונים.
בשנתיים האחרונות הוא סילק את הטיפוסים המפוקפקים מהרשימה
הוא דווקא לא עשה זאת. בג"צ עשה זאת 'עבורו'. הוא פשוט היחיד מהרשימה שאושר להתמודדות ע"י בית המשפט.
פונה במקום זה למאוכזבי ליכוד ובנט
כלל לא בטוח. הטיקט שלו מול הליכוד היה שהליכוד צריך להיות בשלטון, אבל שנתניהו הוא דמות שצריכה מפלגת ימין חזקה לצידו כדי לשמור עליו בתלם. זה לא מכוון למאוכזבי ליכוד. לגבי מאוכזבי בנט, זה לא היה קשה :). אבל אני מסופק אם יש קשר בין מצביעי בנט בעבר למצביעי רשימת הציונות הדתית שאב"ג יושב בה כיום.
וסיסמת "מוות למחבלים" כבר לא נשמעת כמו כיסוי תחת משפטי
כי זו באמת דעתו והוא באמת מבקש לקדם את זה. מה לעשות שזה מושך הרבה אנשים. ודאי במצב הבטחוני הנוכחי (בעיית תחושת בטחון אישי וכו').
אלא תוכנית סבירה לשיקום ההרתעה.
מעולה. אז היכן המחלוקת בינינו?

למעלה