4-2 לפאר/מירזה בדרך ל5-2 במידה והן ישמרו על

liad2003

New member
4-2 לפאר/מירזה בדרך ל5-2 במידה והן ישמרו על

משחקון ההגשה. מה שכנראה לא יקרה כי יש ליריבות 3 נקודות שבירה. בכל מקרה,למה אף אחד לא מעדכן פה?

liad2003

New member
5-3 לשחר ומירזה.

אחרי המערכה הזו אני פורש כי אני ממש עייף.. בכל מקרה,כרגע 15-15.

liad2003

New member
מערכה ראשונה לפאר/מירזה.6-3!

אני רואה שהזוגות לא כזה מעניין אתכם.ואני מבין את זה. לילה טוב=]

דני הזמיר 666

Member
מנהל
אמשיך לעדכן... מערכה שניה נפתחה לא טוב.... עם שבירה של היריבות.... שעלו ל3:0... אך שחר ומירזה שברו... וצמצמו ל2:3....

ועכשיו 2-5 לרעות

אחרי שפאר ומירזה פספסו 2 BP. משחק מאוד מוזר עם הרבה שבירות והרבה ריצות קצרות של 2-3 משחקונים(במערכה השנייה הרעות רצו 3 אחרי זה פאר ומירזה 2 ועכשיו הרעות 2) בכל מקרה נראה שאנחנו שוב הולכים לש"ש עד 10 על כל הקופה. יהיה מעניין.

Jaaa1

New member
אם אתה שואל אותי אני מעדיף ששחר

תפסיד בזוגות ככה יהיה לה זמן עד טורניר לוס אנג'לס לעבוד ולהחזיר לה את הביטחון שאבד לה.. מאז מיאמי היא לא יציבה ואני חושב שהסיבה ששחר ככל הנראה לא השתפרה משבוע שעבר זה שהיא הגיעה לגמר הזוגות ולא היה לה זמן אפילו להתאמן על היחידים בקושי כי יום אחרי הגמר התחיל טורניר סאן דייגו, אני מעדיף שתפסיד בזוגות היום וככה יהיה לה זמן אולי לנסוע לחוזה היגראס עד טורניר לוס אנג'לס ואני מאמין שנראה שיפור והיא תנצח בשלבים הראשונים כל אחת שתפגוש אפילו את מירזה שוב, למרות שזה לא יקרה כי מירזה ככל הנראה תעלה בדירוג משמעותית..

../images/Emo41.gifש"ש עד 10 על מקום ברבע הגמר../images/Emo41.gif

לא מעט נקודות ולא מעט כסף מונח על הכף. אני מקווה שפאר ומירזה יתעלו ויקחו את הש"ש הזה.

1-4 שומרות גם על הסרב השני

עד עכשיו נראה מבטיח. אם פאר ומירזה ישיגו עוד שבירה באחד מהסרבים הקרובים של הרעות הן יהיו בדרך הבטוחה לנצחון. פער של 4-5 נקודות כשהסרב אצל היריב זה פער שקשה מאוד לסגור.

2-5 הרעות שומרות על הסרב השני

ונשארות בחיים אבל רק זמנית. אם פאר ומירזה שומרות עכשיו ל2-7 הסיפור גמור.

3-5 עוד שבירה לרעות שחוזרות לחיים

זה כבר רק 2 נקודות הבדל. אבל עדיין שבירה יתרון לפאר ומירזה. הנקודה הבאה חשובה מאוד.

4-5 פואר ומירזה נשברות בשנית

ופתאום הש"ש פתוח לחלוטין. חבל מאוד,כבר היו ב1-5 וקרובות מאוד ליצור פער בלתי מחיק. אבל איבדו ריכוז ו3 נקודות רצופות וכל היתרון הלך.

למעלה