40 האקטים שעברו את השלב הראשון של הבוטקמפ

danlevin1

New member
טוב

אנחנו חלוקים , בעיניי האחים אגמי ממש לא בינוניים , הם שרים מעולה , ווקאלית הכי טוב מכל הקבוצות
והסגנון שלהם מעניין

xjoiq

New member
הם 1 מ-3 האקטים הכי מרגשים בתחרות(מבחינתי

(יחד עם בן גולן וברנרד עידן)

xjoiq

New member
הם מהפנטים

הייתי עושה איתם לילות לבנים או נגיד מארגן איזה קומזיץ מהסרטים בליווים ואם הייתי בחורה הייתי רוצה שהם ישירו לי סרנדות כל הלילה מתחת לחלון.

xjoiq

New member
תודה תודה עשית לי את היום אפילו שעכשיו לילה

פשששששששששש
עכשיו נמוגים ממני החששות הקלים שהאודישן הראשון היה אפיזודה חולפת
זה נקרא צבע קול מעלף!

xjoiq

New member
הנה עוד הוכחה שלא סתם ציינתי אותו בליגה של

המרגשים.

יש לו למאוריציו קול חם. אני מקווה שהוא לא פישל בביצועי הטריו של שלב ב' של מחנה האימונים כי אני רוצה להנות ממנו בשלבים המאוחרים של התוכנית.

רק מה שאני חושש בשבילו שלא ירצו להחזיק 2 זמרים על אותה משבצת של ז'אנר יחד עם ברנרד עידן וחבל כי מבחינתי לא איכפת לי אם יהיו 12 ברנרדים ומאוריציוים

xjoiq

New member
ממש לא מבין את העורכים של התוכנית

בעודי מחפש עוד קטעים מצאתי את האודישן הראשון הראשון של גוסטבו קניונס פרין(איפה האודישן של מחנה האימונים?!) מתחבא לו אי שם בין הכלים בתוך ערוץ היוטיוב של התוכנית

אם גרזן הזמן הכריח אותם לקצר בשידורי האודישנים הם היו צריכים לקצר בפאדיחיסטים ובביזיונרים ולא בזה:

https://www.youtube.com/watch?v=uTu2S2KfY4E&list=PLhznQHMVUv1lnQ0LTzYvT_7Dxz6eT3GQE

xjoiq

New member
ליאב עזרן באודישן שלא שודר

https://www.youtube.com/watch?v=3m6qccg7jx4

חבל שהם לא פרסו את תוכנית האודישנים של חלק א' של מחנה האימונים על 2 תוכניות והיו משדרים את הביצועים של כל ה-80
סוף כל סוף הפאדיחיסטים והביזיונרים סוננו באודישנים הראשונים ומי שנשאר הוא נעים להאזנה ברמה כזו או אחרת וגם אם מישהו פישל זה היה נבלע בתוך ה-80.

Bar Ben David

New member
כמו שכבר הצעתי פה .....

מתוך מדור הרכילות של את "ישראל היום":
. בדומה לדרך שבה הוקמה להקת הבנים הפופולרית "וואן דיירקשן", בשלב מחנה האימונים בגירסה הישראלית של "אקס פקטור" ירכיבו בהפקת התוכנית להקת בנים חדשה. הלהקה תהיה מורכבת מחמישה סולנים שהגיעו להיבחן כסולנים אבל מתאימים יותר, לדעתם של השופטים, לעבוד במסגרת להקה. מי ששלח הצעות לשמות הוא לא אחר מממציא הפורמט סיימון קאוול, שגם שופט בגירסה האמריקנית, שהציע את השמות: x shit, כרומוזום x ופיוז'ן. אנחנו לא רוצים להרוס, אבל רק נרמוז שהשם שנבחר בסופו של דבר על ידי הבנים הוא השם בלי ה־x. רק נקווה שהוא לא משקף באופן סימבולי את יכולותיהם של חברי הלהקה.

GALxp

Well-known member
להקת Shit? מריח לא טוב...

עידן טמלר וטל שטיין בטוח בפנים, השאלה מי השלושה הנוספים.
מהמר על בן גולן וחבל שנאבד אותו כסוליסט. דור איבגי מתאים לבוי בנד, אבל הוא הודח

יש את הקולומביאני שהוא אופציה מעניינת, Anyway... מקווה שזה לא יראה ויישמע מאולץ מדי.

Bar Ben David

New member
להקת הבנים לפי דעתי

הבנים הם
אורי שכיב, בן גולן, טל שטיין, נדב קרני ועידן טמבלר

לכבי השם זו בטח הייתה בדיחה, בדיחה מסריחה אבל עדין בדיחה:)

הצעות ל. שמות: , Lover Boys, Sing To Love, High Five(?), Guys, Five For You

GALxp

Well-known member
נדב קרני כבר בן 25

פערי הגילאים בינו לבין השאר גדולים מדי, מה גם שהוא בינוני עד גרוע והגיע עד לאן שהגיע בזכות ההפקה... לכאורה.

בסוף נראה לי שנופתע ותהיה חמישייה אחרת:
ליאור דרעי
בן שופן
רביד קירשמן
ליאב עזרן
והלל פארס

ובנימה קצת יותר רצינית - מזל שאני לא המלהק

GALxp

Well-known member
אגב...

באתר של אקס פקטור ישראל, בקטגוריית המתמודדים, הלל פארס ואדיר טוב נראים כמו תאומים

Nightingale5

New member
לא נראה לי אבל זה קטע כזה בתכנית

במיוחד שאין מספיק להקות טובות (לדעתי באמת אין חוץ מהאחים והאחיות כל השאר סתם)
למלא את הקטגוריה ולעומתם יש סוליסטים שרוצים להשאיר גם אם זה במסגרת להקה

הבעיה היא באמת שבישראל בנבחרת המועמדים הנוכחית, אני לא רואה איך אפשר לחבר אותם ללהקה, אף אחד לא קשור לאף אחד חחחח

אולי נדב קרני מתאים אבל עם מי עוד?

אגב יכול להיות שגם מאלה שלא עברו יקחו ללהקה
הרי באקס פארטור ארה"ב העונה השניה שראיתי, קודם כל אומרים לאותם סוליסטים שהם לא עברו ואחר כך קוראים לכמה ואומרים להם שמשאירים אותם כלהקה

למעלה