40 סיבות למה לא להצביע לכנסת בבחירות הבאות

תומרהיס

New member
א.חלק מהעליות חוקיות

מועצת יש"ע מקבלת מפעם לפעם אישורים לעלות (ובנתיים נדרשת גם לרדת
) כך שחלק מהעליות חוקיות. ברור שפינו את חומש במטרה לא לחזור לשם. ברגע שאדם מתנתק מהקונספט משיחי, גם אם הוא לא הבין את זה קודם, מבין עכשיו שזו הייתה טעות נוראית להחריב את חומש. גם לסבסטיה עלו כמה פעמים, עד שבסוף נבנו שם המון ישובים חוקיים. את המדינה ינהיגו אנשים עם אידיאולוגיה ולא אנשים שמעבירים את המפעלים שלהם מהארץ ברגע שמשיגים כוח עבודה יותר זול. גם לגוש קטיף נחזור כמו שחזרנו לארץ אחרי 2000 שנה, אבל לחומש זה בהחלט בטווח הנראה לעין.

אשרת

New member
אני מדברת על לא חוקיות.

ואתה יודע מה, אני גם לא חושבת שהעליות הלא חוקיות הן ביוזמת מועצת י"ש. כל ההתנהלות שלכם גורמת לכם להפסיד נקודות בקרב הציבור הכללי, אתה אמנם יכול להמעיט את החשיבות בכך, אבל אני משערת שאם ערב ההתנתקות היה רוב מוחלט נגד היציאה מעזה.. אולי הדברים היו נראים מבחינתם אחרת.
בקשר למפעלים - אלו מפעלים שבדרך כלל מקבלים מעניקים מן הממשלה. במקרה כזה, הסנקציה שצריכה להיות על בעל המפעל צריכה להיות כל כך קשה שלא ישתלם לו כלל להעביר את זה למקום אחר. זאת דעתי. אתה יודע אנשים אידיאלוגים יש גם מהצד השמאלי. מאוד אידיאלוגים. לך תדע, אולי יום אחד זהבה גלאון תהיה ראש ממשלה

אם לא תצביע לא תהיה גם מפלגת קדימה, אחורה

או באמצע. אם כבר דווקא בזה שאנחנו מצביעים, אנחנו מאפשרים את קיומן של כל המפלגות הללו.

אתה פשוט חוזר על עצמך

סהכ יש 5 סיבות שפשוט הרחבת אותם ושמת אותם בוריאציות שונות אמנם..קשה שלא להסכים עם מה שכתבת בגדול.

נורא קל להגיד אני לא מצביע

זה הדבר הכי קל שיש. זאת הסרת אחריות מעצמך. גם אני לא מרוצה מהשלטון ומהאלטרנטיבות הקיימות אבל אני לפחות מנסה לשנות. להגיד שכל 120 חברי הכנסת מושחתים זה לא הכי נכון. בנוסף לכך אי הצבעה שלך מעלה למעלה כוחות שוליים להם יש מצביעים או דמגוג כמו גיאדמק.

אתה לא מבין שזה לא משנה בכלל?

ואיך בדיוק אם אתה מצביע אתהמשנה משהו, תסביר לי? האם אחרי הבחירות מישהו מאלה שהצבעת עבורם יורק בכלל כשואל את דעתך או יורק בכלל לכיוון שלך? אתה טוען שהכי קל זה לא להצביע? תתפלא, אך דווקא הכי קשה זה לא להצביע, כי בכך שאתה לא מצביע אתה כאילו מוותר על אחת הזכויות הדמוקרטיות הכי חשובה שלך כאזרח. וכמה אנשים אתה כבר מכיר ששמחים לוותר על זכויותיהם הדמוקרטיות?
אתה טוען שאתה לפחות מנסה לשנות? איך בדיוק אתה מנסה לשנות שיהיה סוכר, בזה שאתה בוחר בין 10 בקבוקים של חומץ?

avvv

New member
נו באמת

"כי נסו לחשוב לרגע, מה רציתם שיקרה בעקבות הצבעותיכם בעבר לאורך כל השנים, ומה קיבלתם בפועל? ותשאלו את עצמכם: האם באמת מדובר כאן רק בתקלה מקרית או חד-פעמית?" מה שבטוח זה שבזכות אנשים כמוני שהלכו להצביע, אין 120 מנדטים לאף מפלגה הזויה. רק בשביל זה היה שווה.

דןמור

New member
אתה רק מחזק את הקיצוניים ואת תחתית האשפה

הקיצוניים (הן פוליטית-מדינית והן דתית) מצביעים בכל מקרה בשיעורים של קרוב ל-100%. אתה, שמנסה לייצג את הרוב הדומם גורם למעשה לחיזוק כוחות הקיצוניים ולהתדרדרות המדינה עוד יותר, על ידי החלשת המרכז השפוי. תתבייש לך.

מסכים אתך בהחלט ../images/Emo45.gif

הבעיה שלנו שצריך להחליף את העם, כי הוא עיוור מדי ואפאטי מדי בכדי להבין את מה שכתבת.

goldy

New member
לחצתה על "כללים אלו"?../images/Emo13.gif

ב"כללים אלו" מפורטים כל אלו שחייבים לעוף, כך שנישאר רק עים מי שמבין.

galgal21

New member
אני כבר 15 שנים לא מצביע

לאף אחד בשום בחירות. אף מפלגה לא תוכל לפתור את בעיותינו לכן אני לא מצביע לאף אחת מהן. רק אלוהים יכול לפתור את בעיותנו.

galgal21

New member
הוא יפתור.

הוא לא פתר זאת עדיין רק כדי להוכיח לכולם ששום משטר לא יצלח. מקומוניזם וסוציליזם עד לקפיטליזים. מדמוקרטיה עד מלוכה ודיקטטורה. כל המשטרים - כשלון מוחלט. גם נסיונות לארגן מפלגות שיטלו לידן את השלטון ויתקנו את המצב - נועד לכשלון. עשו זאת בעבר וזה נכשל.

gershon17

New member
ומה כן יצליח?

כמדומני גם כשהכנסת הגדולה והסנהדרין שלטו ביד רמה, העניינים לא היו מוצלחים במיוחד - עוד יומיים נציין את זה.

Original DNA

New member
אני מקווה שאם תעלה מפלגת שמאל אמיתית תחליט כן

להצביע. כי סוציאליסט שלא מצביע למפלגה סוציאליסטית מפקיר את השטח לטרור הניאו-ליברלי. אם פרץ, למשל, יתמודד בבחירות הקרובות אני בהחלט מתכוון להצביע לו, כי הרי כל ה"כשלים" שהדביקו לו זה שקרים ומשפט דרייפוס.

תומרהיס

New member
כל מפלגה שזורקת ילדים ותינוקות מהבית שלהם היא

מפלגה אנטי הומנית בלי קשר למצע שלה כל אנשי זכויות האדם המזוייפים שהמיתו אסונות קשים על העם הפלסטיני והעם היהודי ב15 שנים האחרונות ייזכרו לדראון עולם מארקס מתבייש בכל ה"קומוניסטים" הלאומיים, שבעד ייסוד מדינת לאום דתית פונדמינטליסטית בגבולות 67/ 48

למעלה