41.5 היה החום של מוגלי בלילה....

אוי, איזה פחד

וכמה חוסר אונים. האם היא היתה מרשמלו, כמו הילדים שלנו כשיש להם חום גבוה כל כך?

daphts

New member
החלמה מהירה

ערבה אספר לך משהוא אולי תוכלי להעזר בזה כל חיי גם היום בגילי המתקדם כשאני חולה יש לי חום כזה .... "מפחיד" למדתי עם השנים להסתדר איתו ולמדתי גם את תהליך המחלות עצלי עצלי זה כך במהלך יומים שלושה יהיה לי חום "דשדש" חום לא חום 37.5 כזה ואז ללא אזהרה מוקדמת לרוב בלילה זה קורה יהיה לי חום כמו שתארת 40+ מה שאני למדתי הוא שהחום הזה יהיה כזה בערך כ24 שעות לפעמים קצת יותר שהוא מעין נקודת מפנה של המחלה אז למדתי שבמקום להלחם ולנסות להוריד אותו ע"י כדור או חומץ אני ... שוהה במיטה ועלי בין 2=3 שמיכות פוח כשאני מגולגלת בתוך שמיכת צמר - הרעיון להביא להזעה- וכך להוריד את החום ואיתו המחלה לי זה מצליח ואז אחרי כ24 שעות אני קמה חדשה לחלוטין מה שכן למדתי שחשוב לשתות המון תוך כדי ושוב המון בריאות למוגלי. שרון

COWZ

New member
יש לי חומץ מאיטליה משהוא משובך עם ריח

פירות יער כזה את צריכה?

COWZ

New member
לחומץ בלזמי יש 10 שנות ניסיון

בחבית יותר מאשר חומץ רגיל! דרך אגב נשמח לשמוע המלצה אל הומיופט שלכם גם הקטנציק שלנו אמור לקבל אנטיביוטיקה המון ואנחנו מחפשות תמיכה טבעית יותר

עכשיו טוב...

ילדה ישנה, מזמן היא לא היתה כ"כ נקיה.... החום 38', שזה ממש סבבה לנו, ורק אני פוחדת להרדם....

בעקרון חום גבוה מעיד על מערכת חיסונית טובה...

וגוף חזק. מוגלי מבחינה רפואית היתה אמורה להיות על טיפול אנטיביוטי רצוף ("פרופילקטי"). בפועל האמהות שלה החליטו לתת אנטיביוטיקה רק בהתפרצויות, ובאמצעים צמחוניים - לדאוג (בהצלחה די מצטברת) להרחיק את ההתפרצויות ככל האפשר. מה שיוצא מזה זה שפעם או פעמיים בשנה היא מקבלת אנטיביוטיקה לכמה ימים.. אבל לא לכל אורך השנה...

colourful

New member
38? ממש מחיר מציאה

אפילו לי זה עולה יותר שרק ימשיך במגמת ירידה...
ואת, לכי לישון בצהרים!

בת שחף

New member
../images/Emo23.gif מהמנוזל קשות

ושאלה: האם גם בנות נאנחות וגונחות כמו קשישים מיוסרים כשיש להן שפעת? או שזה קטע של בנים?

../images/Emo24.gifGWS !

בבגרות זה כנראה משתנה , אבל בילדות - גם הבנות (שלי לפחות) ככה.

יכולה להעיד על הבת שלי

שכשהיא חולה היא מקסימה. והיא רק בת שלוש. השבוע הקיאה מספר לילות ומתוך השינה וההקאה והכול היא עוזרת לנו להוריד לה את הבגדים וכשהלכתי להביא כוס מים היא הזכירה לי שיש כבר על השולחן
. מהצד השני גם הבן לא מקטר הרבה כשהוא חולה. דווקא כשהוא חולה יותר קל איתו- הוא יותר משתף פעולה. ועדיין- לא כייף ילדים חולים, אז שיהיו בריאים כולם.

Namiko

New member
וואו!!! חום נורא גבוה

החלמה מהירה! גם אנחנו כבר לא ישנים שני לילות... הקטן עם חום הקאות ושלשולים.... אחרי 24 שעות שהחום לא ירד קיבל אקמולי ומאז יש מגמת שיפור. כל הבית בריח מעניין, אחרי שתוצרת קיבתו פזורה בכל מקום שהוא ביקר בו... סליחה על התאור הבוטה.... מעדיפה ריח של חומץ
שכולם יהיו בריאים מהר!

למעלה