!

• פותח הנושא Gdil
  • פורסם בתאריך

מ א ג ר ט

New member
דרך אגב-

מישהי פתחה קומונה (נו, הדבר הזה) על ניל גיימן. אם זה מעניין מישו... כלומר היא הייתה בשוק שאני יודעת מי זה... חחחחח...

../images/Emo118.gif

היום קמתי אפופה לגמרי מהשינה והלכתי למחשב ודבר ראשון פתחתי את הפורום והיתי מוכנה להשבע שהשם שלי זה קרניאלה עם עמבה (במקום קרניאלה על הבמה). מוזר, לא?

אוף התוכי הזה בלבל אותי

בהתחלה פספסתי אותו ולחצתי על השם שלך במקום ההודעה ואחרי זה לחצתי על העיגול שמהצד השני של התוכי אוף.. תפסיקו לבלבל אותי ככה!!

ויימס

New member
טוב, הפעם של גדיל יותר טוב.

אבל מאגרט גם כן צריכה לקבל תור חדש כמו שאתה קיבלת. כך זה יאה והוגן. והשם שלך זה ארז, אז שב בשקט!

Gdil

New member
כן, אבל אף פעם לא קראו לי פה ככה.

למאגרט יש עוד 24 שעות לשים את הסופי שלה.

Gdil

New member
זה כמו לקרוא לקרניאלה "קרן".

או ל-keynant קינן.

מ א ג ר ט

New member
אבל אנחנו עושים את זה...

אנחנו אומרים נטע ודביר ופנחס ואור וקינן, ולפעמים גם רחל וליאת. אני בטוחה ששכחתי מישהו... מי?

Gdil

New member
קינן אנחנו לא אומרים.

אור כן, דביר כן, נטע מפרסמת את עצמה בתור נטע וגם לימילו, ולפנחס קוראים פנחסון, אז פנחס זה פחות עבודה, אבל את ממש נכנסת לפרופיל שלי, והשתמשת במידע משם נגדי. ובפרופיל שלך אפילו לא כתוב איך קוראים לך, ואני באמת לא יודע איך קוריאם לך אז את תאלצי לחשוף.

מ א ג ר ט

New member
אנחנו לא?

מי שמע ככה? שאני אבין, זה שאין לי כוח לחפש בחיפוש המתקדם זה לא אומר זשה לא קרה. ואכן, אנחנו גם אומרים לימור. באמת לא כתוב את השם שלי? חשוד ביותר. אני די בטוחה שרשום. בכל אופן יש אנשים פה שיודעים איך קוראים לי... אני כבר בודקת...

Gdil

New member
קינן אנחנו לא אומרים.

אור כן, דביר כן, נטע מפרסמת את עצמה בתור נטע וגם לימילו, ולפנחס קוראים פנחסון, אז פנחס זה פחות עבודה, אבל את ממש נכנסת לפרופיל שלי, והשתמשת במידע משם נגדי. ובפרופיל שלך אפילו לא כתוב איך קוראים לך, ואני באמת לא יודע איך קוריאם לך אז את תאלצי לחשוף.

מ א ג ר ט

New member
אההה!!!

טוב, דבר ראשון אני מקווה שהתמונה תעלה (כי אם לא תסלחו לי ואני אנסה שוב...) הגרסא שלי ללואיס בפיתה. ואם חומוסצ'יפסלט מה טוב. למה אין עוד מתמודדים?

מ א ג ר ט

New member
אגרררר

הלואיסים לא משהו. אני אנסה לשפר בשעות הקרובות עד כמה שניתן...

מ א ג ר ט

New member
נו... אני יודעת...

הקודם היה בפיתה. אבל הרזולוציה שלו לא משהו... מחר בבוקר אני אעשה עוד אחד.

למעלה