48 48 48 48 48 48

מצב
הנושא נעול.
48 48 48 48 48 48 ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo6.gif

48 48 48 48 48 48

הייתם מאמינות? מ12 קפץ ל48

ריניני

New member
ייייייייייייייישששששששששששש!

48 48 48 48 48 48

ייייייייייייייישששששששששששש!
כלנית, איזה יופי של הודעה. רק שימשיך ככה - ארוך, רגוע, אופטימי. ומקווה ללכת בעקבותייך בקרוב, למרות שהטיפול שלי בינתיים די צולע. המון חיבוקים!

שיהיה במזל../images/Emo57.gif

48 48 48 48 48 48

שיהיה במזל

אני מהאופטימיות המאמינות...
שיהיה לך רק טוב והכי קל נפשית ופיזית
תהני מכל רגע...
והכי חשוב שימשיך להיות הריון קל לאמא המאושרת.. קבלי חיבוק ענק
והרבה מזל לך
- מאמא יש רק 1

קולולולולו!!!!!!!!!!!!

48 48 48 48 48 48

קולולולולו!!!!!!!!!!!!
איזה יופי!!!!! אני כל כך מאושרת בשבילך, כלנית!!!!!! עשית לי את השבוע! מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב שיהיה הריון ארוך ארוך, עגול, מקסים ובעיקר משעמם. וסוף סוף יהיה לנתנאל אח-או-אחות.

אני שמחה לקרוא את התגובות-אבל

בשעה טובה!
ושימשיך להתפתח יפה עד לתינוק המתוק.
יש לי המון אבל המון דימומים יש לי ניסיון מר עם הריונות כימיים אז נחכה ונראה מה יהיה בבדיקת הדם השלישית שתהיה ביום א´ ואם היא תקינה (אני מקווה אבל קצת סקפטית) אז מחכים לאוןטראסאונד הראשון ורק כשנראה דופק והדימום יפסיק נוכל לנשום לרווחה

מחזיקה לך אצבעות../images/Emo45.gif

יש לי המון אבל המון דימומים יש לי ניסיון מר עם הריונות כימיים אז נחכה ונראה מה יהיה בבדיקת הדם השלישית שתהיה ביום א´ ואם היא תקינה (אני מקווה אבל קצת סקפטית) אז מחכים לאוןטראסאונד הראשון ורק כשנראה דופק והדימום יפסיק נוכל לנשום לרווחה
מחזיקה לך אצבעות

ריניני

New member
ממשיכים להחזיק ולקוות איתכם

ממשיכים להחזיק ולקוות איתכם

אמאלה2

New member
ממשיכה לקוות ולהחזיק את כל האצבעות!

ממשיכה לקוות ולהחזיק את כל האצבעות!

מצב
הנושא נעול.
למעלה