48 48 48 48 48 48

מצב
הנושא נעול.
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

אני שמחה לקרוא את התגובות-אבל
יש לי המון אבל המון דימומים יש לי ניסיון מר עם הריונות כימיים אז נחכה ונראה מה יהיה בבדיקת הדם השלישית שתהיה ביום א´ ואם היא תקינה (אני מקווה אבל קצת סקפטית) אז מחכים לאוןטראסאונד הראשון ורק כשנראה דופק והדימום יפסיק נוכל לנשום לרווחה
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק
חיכיתי לראות הודעות משמחות בדיוק כמו שלך, לאחר חזרתי מהחופשה בתורכיה. ועם כל המרץ והכוח שאיתו חזרתי , אני מחזיקה לך את כל אצבעותי

עוד שעה שעתיים נהיה יותר חכמים...

מחזיקה לך 20 אצבעות
שהבטא תעלה בטירוף, שהדימומים יפסיקו ושההריון יהיה הכי מוצלח והכי כייפי שאפשר. והלוואי - בקרוב אצל כולנו
ענק ה-
של נועה
אני מוכנה לכל תשובה שתגיע אבל אני גם יודעת שאם היא תהיה לא טובה אני אתרסק בכל מקרה אז אני מקווה לטוב סקפטית ומקווה (שילוב מוזר)

הרגע ניכנסתי .... ונישאר לי כ"כ

אני מוכנה לכל תשובה שתגיע אבל אני גם יודעת שאם היא תהיה לא טובה אני אתרסק בכל מקרה אז אני מקווה לטוב סקפטית ומקווה (שילוב מוזר)
מעט זמן להחזיק אצבעות אז אני מחזיקה ....

אנחנו עדיין בהריון../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif8

מעט זמן להחזיק אצבעות אז אני מחזיקה ....
אנחנו עדיין בהריון
8
הבטא עלתה ועלתה אפילו יפה!!!!! שכחתי את הפלאפון בבית אז הם השאירו הודעה במענה גילה אמרה לי להתקשר בשעה 3 כי הפ בישיבה כך שאני לא יודעת מה הערכים צריך לחזור על הבדיקה מחרתיים!!

איזה יופי!!!!!!! שימשיך כך!!!!!

אנחנו עדיין בהריון
8
הבטא עלתה ועלתה אפילו יפה!!!!! שכחתי את הפלאפון בבית אז הם השאירו הודעה במענה גילה אמרה לי להתקשר בשעה 3 כי הפ בישיבה כך שאני לא יודעת מה הערכים צריך לחזור על הבדיקה מחרתיים!!
איזה יופי!!!!!!! שימשיך כך!!!!!

gigk

New member
יווווו,איזה יופי ../images/Emo45.gif שימשיך כך ../images/Emo20.gif

אנחנו עדיין בהריון
8
יווווו,איזה יופי
שימשיך כך

מצב
הנושא נעול.
למעלה