5 דברים לא ידעתם עליי

noa128

New member
5 דברים לא ידעתם עליי ../images/Emo170.gif

סבב היכרות - כולי סקרנית לשמוע את שלכם:
יש לי חיוך עם גומות ורעמת תלתלים על הראש
קמתי יום אחד ועברתי לגור עם המשפחה על הר בגליל. התחלנו מחדש.
עדי אשכנזי קורעת אותי מצחוק
לא יכולה לעמוד בפני פסטה. זה מחסל לי כל דיאטה.
בילוי הערב המושלם בבית: דרמה רצח בריטית משובחת,בירה ופיצוחים. עכשיו תורכם.

skito

New member
אהה זהו השאלון המורחב../images/Emo35.gif

אני השוטר ה"גולש"
בקרוב מסיים פרק בחיים ומתכנן כבר את ההתחלה החדשה (נסו לנחש אם בא לכם)
כתיבה ועריכה לשונית זה הצד החלש שלי ולמרות כך מנסה לכתוב ולכתוב שירים סיפורים וכל מה שבלב.
חולה על בעלי חיים כלבים חתולים ו..ציפורים, פתגם סיני: ציפור אינה מצייצת מכיוון שיש לה תשובה - היא מזמרת מכיוון שיש לה שיר. עדי גם אותי קורעת
וחולה על השירים של סי היייימן
והבונוס הכינוי סקיטו skito הוא פשוט קיצור של הישוב שבו אני מתגורר סקיטופוליס שמה הרומי של העיר בית שאן, והתוספת skito-police גם שוטר והשוטר האישי של כל אחד ואחת מכם.

גמ'ני גמ'ני

מבריזה לדקה מהשיעור בפקולטה בשביל להתאוורר....לא לגלות לאףףףף אחד! 5 אמרת? שלא יודעים עלי? פפפפפפף אני פצצת אנרגיה (לא צהובה), עם אלה שיטות להוריד מהלך בסופ-יום: נהיגה סתם כך לשום מקום (במיוחד אם זה 4X4) מוסיקה (קלאסית או ג'אז או משהו. הגיטרה לא מחוברת עדיין והפסנתר לא מכוון אבל המערכת פועלת) הים (לא מהצד של החוף, או על החוף אבל רק בערב/לילה) יין אדום וצלחת גבינות וקרקרים אנשים, אנשים, אנשים, לדבר איתם, להקשיב, לצחוק מהבטן. ספרתי 7...אופס. לא טובה בחשבון, אמרתי לכם.
טוב ביי לעכשיו. סוף-הברזה אנד אאוט.

kisslali

New member
וואי, איך אני שונאת כאלה אייטמים

ולמה? כי מאיפה אני אמצא חמישה דברים שאתם לא יודעים, שלא יחשפו אותי מדי. עכשיו אני מתחילה לחשוב וזה מתרוצץ לי בראש ימים על גבי ימים... אשכרה סיבכת אותי... אני אעשה את זה לאט וארשום כל פעם חלק: 1. עברתי דירה שבע פעמים בעשר שנים האחרונות ובתוך כל המעברים הללו עיצבתי הזמנתי ואף שילמתי על חמישה מטבחים חדשים לגמרי! 2. אני דוקא נקרעת מחנה לסלאו. 3. הדבר היחיד שאני ממש לא יכולה לעמוד בפניו זה - כמה בנאלי - סושי וסטייק. 4. ערב מושלם ארוחה משפחתית שבישלתי עם ערימה של חברים וילדים סביב השולחן. 5. נו כמעט הצליח לי.... טוב אני חושבת! ללי

noa128

New member
גמני אוהבתותח... וכן../images/Emo13.gif הצליח לך.

והלסלאו מצליחה להצחיק אותי רק בצורת היפשושיות בערוץ 24 - ככה? לא יודעת.. לא מתחבר לי..

רואה שאפשר?

אפשר לחשוב. מי שנדמה לו שזה חושפני - חולם בהקיץ.
דרך אגב - במנין הדירות אני עוברת אותך אבל 5 מטבחים? את זה לרשום בשיאי גינס בבקשה!

בוזיקית

New member
אז מה לכתוב שלא ידעתם? ../images/Emo35.gif

1. השם האמיתי שלי אינו בוזיקית...
2. גם לחתול שלי לא קוראים באמת בוזיק, זה רק כינוי חיבה...
3. חולה על רדיו ללא הפסקה ועל 102 FM
4. מתה על בעלי חיים...
, פרחים...
... דברים יפים...
5. מגיל 5 בערך אני כותבת שירים ופרוזה, וגם משלבת את האהבה הזאת בעבודה שלי...

hrabba

New member
טוב...... אז גם אני

האמת היא שאני לא יודעת מה, אבל ננסה 1 .אני לא אוהבת את הגששים, לדעתי הם גסים מידי, אבל נקרעת מעדי אשכנזי 2 . אני חיה של שגרה ואוהבת את הבטחון 3 . פעם קראו לי אקספי 4 . מתה על אפיה ובישול (אבל נדמה לי שאת זה אתם כבר יודעים) 4 . מאד אוהבת לקרוא לכתוב גם את זה אתם בעצם יודעים 5 . ואין לי שום דבר נוסף נכון שלא ידשתי לכם כלום??????

kisslali

New member
ולי דוקא חידשת שאת מתה על בישול...

וזה אפילו די מוזר לי שזה עושה לי מאד נעים, לא יודעת למה. ללי

kisslali

New member
אחרי התקפת הריגשי של היום

לא רוצה לשמעו מאוכל - אני בצום עד הודעה חדשה

hrabba

New member
טוב, אז כשתרצי את מוזמנת../images/Emo13.gif)

ורגשי יקירתי זה לא בשבלנו אנחנו מהלוחמות לא??? אוהבת אותך מאד

עד שהעלמה נגמלת...

...מענישה עצמית, את יכולה להעביר חופשי את כל האוכל אלי.
אולי ככה אני אזכור לאכול בזמן. עכשיו פתאום אני מגלה שאני מה-זה מורעבת!

פּרפרית

New member
אם אתם מדברים על אוכל, אז רק

שתדעו שאני בלחץ אטומי, כי אני "מבשלת" ארוחה לשף הפרטי שלי. ומה אם אני לא אעמוד בתנאים? הא? פףףףףף.....

noa128

New member
אין מצב כזה

שאת לא תעמדי בפרטים. רק איזו ארוחה ומיהו השף? ואיזה יופי שאת כאן

פּרפרית

New member
זה התחיל מרעיון

לקנות שני נתחים טובים של סטייק שנכין במקום ואני אכין סלט ותוספת או משהו בסגנון. מהכנת התוספת לאט לאט צמחה לה מפלצת וכבר יושבות להן על השיש כמה וכמה מנות ותוספות "קמצוץ" מכל דבר... וסה"כ אנחנו נוסעים לסוף שבוע. דווקא לאיזור שאת אוהבת, נועה.

למעלה