להמשיך...נו ננסה עוד קצת ../images/Emo5.gif
אני לא יכול לסבול שמש וקיץ,פשוט מרגיש שאני מתייבש(גם מבפנים וגם מבחוץ...אני נשרף חופשי).
בשנה האחרונה התחלתי ללכת עם משקפיים,אבל נכון לעכשיו רק בנהיגה או בצפייה בסרטים.די מוזר האמת,אחרי כל השנים בלעדי... טוב,יש עוד,אבל לא צריך להגזים...במשך הזמן בטח יוודעו עוד דברים... ובקשר לאלכוהול
-אני מכבד אנשים ששותים אלכוהול,כל דבר במידה כמובן.דווקא כן יש לי משהו עקרוני נגד אלכוהול,אבל זה לא המקום לכך.בכל מקרה הזכרת לי עוד משהו עליי-החלומות הקטנים שלי לחיים(כי את הגדולים לא צריך לנחש-הם כמו של כולם אני מניח-ל"מצוא" את עצמי,לדעת לקבל את עצמי כפי שאני וכמובן,איך אפשר בלי,למצוא את האהבה שלי בחיים.)
-חחח,אני חוזר לאלכוהול,אבל לא כדרך חיים,אלא בתור חלום קטן שהיה לי תמיד וזה איזה לילה אחד,וצריך שזה יהיה לילה מאוד מיוחד,להשתכר ככה פתאום,לדעת להשתחרר מכל המגבלות שאני שם לעצמי,לשכוח מהכל,ולו לזמן קצר,לאבד שליטה פעם אחת...מוזר הא?...
- באותו הקשר של העניין הקודם אני תמיד חולם שאני הולך לשיר קריוקי נראית לי חוייה מאוד משחררת,ונראה לי שזה יקרה לי מתישהו בעתיד, כי אני פשוט כל כך רוצה לעשות את זה מתישהו... טוב,די נראה לי שאמרתי כבר יותר מדיי,ובדיוק אני שומע על התאונות דרכים שהיו הלילה באזור כפר סבא(ליד איפה שאני גר),והנה שוב המצב רוח שלי מתחלף בחזרה לאיך שהיה בימים האחרונים.אלוהים 180 קמ"ש בכביש עירוני... קשה פשוט להאמין...ועוד חמש משפחות נהרסו לתמיד...מתי זה כבר יגמר...