5 דברים לא ידעתם עליי

noa128

New member
אבל..אבל

באיזור שאני אוהבת יש מסעדות - למה את מביאה אוכל מהבית? מה, יש איזה פקניק בטבע עם רחצה בעירום בזויתן בתוכנית? לא פחות מזה, כמו שאני מכירה אותך....

פּרפרית

New member
מי בכלל רוצה לצאת מהצימר?

מסעדות יש גם כאן, נו, אז? האוכל הוא רק תוסף אנרגיה...אז למה לצאת לחפש אותו? לא חבל על זמן?

oren4life

New member
../images/Emo46.gif איך בכלל אפשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

להשוות את הגששים לעדי אשכנזי?! דבר אחד לא לאהוב אותם, זה זכותך, אבל להגיד שהם גסים? ועוד לעומת עדי אשכנזי שהוולגריות והפרובוקטיביות שנשפכות ממנה כמו מים בניאגרה? אם כבר מישהו גס זה היא; בלבוש, בגישה ובצורת הדיבור. ואני לא נכנס בכלל לויכוח מי יותר מצחיק, כי זה כבר עניין של טעם אישי של כל אחד. אבל רק לידע כללי: שלישית הגששים היו ועדיין נשארו הכי פחות גסים ובוטים מכל הבדרנים והרכבי הבידור שאי פעם היו או עדיין קיימים בארץ הקטנה והעלובה הזאת.

ניאו30

New member
עכשיו אני ינסה...

נולדתי בניתוח קיסרי...
הזמר האהוב עלי הוא יהודה פוליקר...
מעולם לא שתיתי משקה אלכוהולי(אפילו לא בפסח...)
שחיתי עם דולפינים(לא בארץ,אלא אל תוך מעמקי האוקיינוס, במרחב המחייה הטבעי שלהם)...
אני חולה על כדורסל(בעברי אף שיחקתי,כיום רק להנאה...) כשהתחלתי חשבתי שזה יהיה ממש קשה,עכשיו פתאום יש לי עוד כמה שחשבתי הרגע,פתאום חמש כבר לא מספיק,אבל אני יעמוד במשימה... בטח יהיו הזדמנויות אחרות לכך...

kisslali

New member
ניאו - תמשיך ואל תחכה להזדמנות

כי כמו שאתה מגלה תוך כדי שיש לך עוד אני מגלה תוך כדי שזה מעניין וחבל שאין עוד אז.... ובאותו עניין, מה יש לך נגד אלכוהול? ללי

גריפון

New member
חמישה. ממממ.

* אף פעם לא גרתי בדירה שלי (כי לא היתה לי). אף פעם לא גרתי בדירה חדשה. אף פעם לא גרתי בקומה שמינית. אף פעם לא גרתי בדירה ממוזגת. ואת כולם אני הולך לעשות תוך שבועיים, בערך. * אני חובב רוקנרול (הלהקה האהובה עלי של כל הזמנים: "הקלאש", המוסיקאי - דייויד בואי), ג'אז-רוק ("תזמורת המהווישנו"), מוסיקת נשמה (אוטיס רדינג) ובלוז (טאג' מאהאל) וראיתי מאות הופעות - והיום אין לי אפילו מערכת סטריאו. אני מזה חולה על שקט... * המאכל שאני לא יכול לעמוד בפניו? מרק רגל עם הרבה סחוג וחילבה ולחוח בצד. * המכנסים הכי אהובים עלי הם מכנסי סיידים (ג'ינס לבנים רחבים, עם כיס קטן בצד למטה, בשביל הנייד, אלא מה). * אני גרוש, פרשתי מהעבודה, בקרוב אעזוב את הדירה השכורה, קניתי דירה ללא משכנתא - אני חופשי!!

אוי הבטן

גריפון - המרק הזה היה אהוב עלי משהו! שכחתי ממנו לגמרי אחרי כל השנים האלו בחו"ל ופתאום עכשיו.... הרגתם אותי עם האוכל. אני הולכת לטרוף משהו.

גריפון

New member
לממה עשיתי שתרגשת, יקירתי?

זה מהמכנסי הסיידים, יקירתי?
(ותלתלים, פססט, בסוד - אני מכיר איפה יש את מרק הרגל הטוב ביותר באיזור 09, אם לא למעלה מזה, אם את מזדמנת אי פעם לסביבה...)

noa128

New member
מהכל כפרתי. מהמכנסי סיידים,

מהכיס של הפלאפון, מהקומה השמינית, מההתחלה החדשה...ממש אוגרים בבטן, סליחה, פרפרים..

ניאו30

New member
להמשיך...נו ננסה עוד קצת ../images/Emo5.gif

אני לא יכול לסבול שמש וקיץ,פשוט מרגיש שאני מתייבש(גם מבפנים וגם מבחוץ...אני נשרף חופשי).
בשנה האחרונה התחלתי ללכת עם משקפיים,אבל נכון לעכשיו רק בנהיגה או בצפייה בסרטים.די מוזר האמת,אחרי כל השנים בלעדי... טוב,יש עוד,אבל לא צריך להגזים...במשך הזמן בטח יוודעו עוד דברים... ובקשר לאלכוהול
-אני מכבד אנשים ששותים אלכוהול,כל דבר במידה כמובן.דווקא כן יש לי משהו עקרוני נגד אלכוהול,אבל זה לא המקום לכך.בכל מקרה הזכרת לי עוד משהו עליי-החלומות הקטנים שלי לחיים(כי את הגדולים לא צריך לנחש-הם כמו של כולם אני מניח-ל"מצוא" את עצמי,לדעת לקבל את עצמי כפי שאני וכמובן,איך אפשר בלי,למצוא את האהבה שלי בחיים.)
-חחח,אני חוזר לאלכוהול,אבל לא כדרך חיים,אלא בתור חלום קטן שהיה לי תמיד וזה איזה לילה אחד,וצריך שזה יהיה לילה מאוד מיוחד,להשתכר ככה פתאום,לדעת להשתחרר מכל המגבלות שאני שם לעצמי,לשכוח מהכל,ולו לזמן קצר,לאבד שליטה פעם אחת...מוזר הא?...
- באותו הקשר של העניין הקודם אני תמיד חולם שאני הולך לשיר קריוקי נראית לי חוייה מאוד משחררת,ונראה לי שזה יקרה לי מתישהו בעתיד, כי אני פשוט כל כך רוצה לעשות את זה מתישהו... טוב,די נראה לי שאמרתי כבר יותר מדיי,ובדיוק אני שומע על התאונות דרכים שהיו הלילה באזור כפר סבא(ליד איפה שאני גר),והנה שוב המצב רוח שלי מתחלף בחזרה לאיך שהיה בימים האחרונים.אלוהים 180 קמ"ש בכביש עירוני... קשה פשוט להאמין...ועוד חמש משפחות נהרסו לתמיד...מתי זה כבר יגמר...

LostInTheSky

New member
סתם בקשר לאלכוהול...

לי אין בעיה אם אלכוהול כל עוד לא מגזימים איתו ויודעים לשלוט בדחף לשתות הרבה... זה נחמד לשתות אבל לא כל הזמן.... וכמובן לא לנהוג אחרי ששותים ... אני אישית משתדלת לשתות כמה שפחות (ואני בקושי שותה)... במיוחד אחרי שפעם אחת שתיתי בקבוק יין שלם (!!!!) והשתכרתי וזה היה כל כך מגעיל ... תחושה ממש לא נעימה... (זה היה לפני חצי שנה בערך... ואני עדיין לא מאמינה ששתיתי כל כך הרבה)... אז ניאו, כמו שכבר אמרתי לך, לא מומלץ להשתכר... אבל אם אתה מרגיש שאתה חייב... תדאג שיהיה לידך מישהו... שהוא לא שתוי...
lost in the sky

LostInTheSky

New member
עכשיו תורי!!! ../images/Emo20.gif

1. עד לפני שנה הייתי צמחונית מגיל 11 ... (ולמה הפסקתי? סיפור ארוך) 2. אני מאוהבת בבעלי חיים ... 3. אני מכורה למוזיקה... (רוק, קלאסית, שקטה... ועוד...) 4. אני אוהבת צילום מאוד וחייבת להנציח כל רגע...(ולא באופן מקצועי)... 5. מממ... וסתם משהו ששמתי לב בזמן האחרון... וגרם לי קצת לחשוב... שאני מסתדרת עם בנים יותר מאשר עם בנות...
LOST IN THE SKY

סופסוף! כבר דאגתי.

איי! גם אני הייתי צמחונית והפסקתי בצבא. להסתדר עם בנים יותר עם בנות זה לפחות שלושה פרקים בספר החיים שלי. תגידי - איך את מסבירה את זה? אצלי זה היה בגלל שהנושאים שלהם עניינו אותי יותר מאשר נושאים של בנות.

LostInTheSky

New member
אין מה לדאוג... ../images/Emo24.gif

לא הייתי בבית אז לא הגבתי... אני בסדר... לא לדאוג... בקשר לבנים ובנות... עכשיו כשאני חושבת על זה תמיד הסתדרתי יותר טוב עם בנים. גם ביסודי, בחטיבה, בתיכון וגם עכשיו, בצבא. איכשהו תמיד יותר קל לי לדבר עם בנים מאשר עם בנות... לא יודעת למה. אולי זה קשור באופי שלי? לא יודעת, כשהייתי קטנה, ביסודי נגיד, הייתי משחקת וצוחקת עם הבנים... בחטיבה, היו לי איזה 2 חברות ומלא חברים בנים. הייתי נפגשת יותר עם הבנים מאשר עם הבנות. בתיכון, הייתי עדיין בקשר טוב עם הבנים מהחטיבה והכרתי חברות חדשות ... ואיתן (עם רובן) נשארתי עד היום... בצבא, בבסיס... אני בקשרים מעולים עם הבנים (אפילו שיחות נפש) ועם הבנות... כמעט לא... אולי בת אחת... והאמת? זה לא ממש מפריע לי...
אבל אני לא מבינה את זה...מצד אחד יש בי נשיות אני לא "טום בוי"... מצד שני אני לא מגזימה עם זה.... אוף, לא משנה... אני חצי רדומה ואלך לישון... לילה טוב
LOST IN THE SKY

פּרפרית

New member
ישלי,ישלי,ישלי....

כשנמאס לי אני פשוט קמה והולכת ולא משנה לי כלום.
בגיל 27 התחלתי מחדש עם שני עוללים ומאז אני כל יום מתחילה מחדש.
הומור אנגלי "קורע" אותי מצחוק.
התרפיה שלי במטבח בין הסירים.
הניק שלי מוטבע עלי.

למעלה