5 דברים שלא ידעתם עלינו

hodayoyo

New member
5 דברים שלא ידעתם עלינו ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

עכשיו כל אחד כותב 5 דברים (אם ממש קשה לכם אפשר יותר
) שלא ידענו עליו (שזה קל כי אנחנו לא יודעים כלום בעצם
אתם מוזמנים לכתוב דברים הזויים

ד נ ד ו ש

New member
נמנמ...

1. יש לי אחות אחת. 2. אף פעם לא הייתי בהופעה של דניאל [בושה!
]. 3. הייתי בטרמינל החדש. [?!] 4. אני מתה על פופקורן! 5. יש לי מסנג'ר. יצא דפוק, כי לא היה לי מה לכתוב

BaRbiK

New member
5 דברים שלא ידעתם עלי חחחחחח

1. 2 לי שני אחים (אחד אנ ימוכנה לתרום..חחחח) 2. גם אני אפעם לא הייתי בהופעה של דניאל (ע=צ=ו=ב) 3.חוץ מלשמוע דניאל אני שומעת עברי מוניקה אביב (גפן..) שי גבסו (לא בקטע הפקצי..)קצת גלעד שגב וסינרגיה 4.אני רואה עכשיו תהופעה של עברי בוואלה(= 5.אם היה לי 2 כדורים באחת הורגת את מאיה בוסקילה ובשני יורה בה שוב לודאות שהיא מתה..חחחחחחחחחח יצא דפוק..חח..מה אני אכתוב?!

ד נ ד ו ש

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני מנחשת שאת לא אוהבת מאיה בוסקילה..
סינרגיה זה טוב! (:)

hodayoyo

New member
טוב, שלי.. ../images/Emo60.gif

1. אני אלרגית ל... כמעט הכל (אבק, חתולים ובכלל פרוות של חיות, דשא ועוד ועוד..) 2. יש לי אחיין בן שנה ו3 חודשים ואני פשוט מכורה לילד הזה
3. את הכינוי שלי (הודיויו) המציאה חברה שלי כשהיינו בכיתה ב' ומאז זה נשאר.. 4. אני מנהלת פורום באתר של גבסו (שאת זה ברביק יודעת
), למרות שכבר אין לי כוח אליו ולפורום הזה חחח 5. אני מכורה לקולה דיאט (למרות שאני בשלבי גמילה כרגע) ובד"כ אני שותה בקבוק ליטר וחצי ביום

BaRbiK

New member
חחחחחחחחחחחח

יויו תהיי לי בריאה!! חברה שלי מכורה לקולה אדומה..חחחח..כמעט כמוך!! תשמרי תפקקים:p

BaRbiK

New member
קוקלה אדומה~!!!!לא דיאט!!חחחחחחחחחח

אתמול שתינו קולה אדומה בבקבוק זכוכית חחח הכי שאווההה

5 דברים שלא ידעתם עליי../images/Emo123.gif

מצטערת שאין פה דברים חכמים ... החומרי ניקוי עלו לי לראש ...
יש לי יום הולדת ביום חמישי (28.4) :)
גם אני אף פעם לא הייתי בהופעה של דניאל . אבל הייתי בהופעות של אביב ודניאל בדר"כ שר כמה שירים ... גם זה משהו .
ביום שני (25.4) מחוררים לי את הגבה ... היפ היפ הריי.
אני לא יודעת לרכב על אופניים ... (ולעומת זאת על סוסים אני כן יודעת לרכב :) )
חומר ניקוי משפרים ומעלים לי את המצב רוח :) :) מה שנקיון פסח יכול לעשות לבן אדם... יומטוב.

S h A b i T

New member
טוב נקח השראה ממכם

1. יש לי 3 אחים. הגדול בן 18 עוד מעט והקטנה בת שנה וכמה חודשים. 2. החיים שלי סובבים סביב דבר אחד עיקרי. דיאט קולה. כן. אני אלמוג, ואני מכורה לדיאט קולה. (נו תגידו שאתם אוהבים אותי..
) 3. חברה שלי גרה אצלי כבר כמה שבועות. והפכה למן אחות רביעית. 4. אני כן הייתי בהופעות של דניאל .
5. יש לי אובססיה לשמירת דברים כבר כמה שנים. החל מכרטיסי אוטובוס למכתב הכי קטן שמביאים לי בכתה. <אמא משתגעת מזה.. אבל מתרגלים.
> טוב, אין לי מה להגיד. ניסיתי לחשוב מה אני יכולה להגיד על עצמי. אבל לא היה לי. אז קראתי משלכם והושפעתי מהדברים..

hodayoyo

New member
אני אוהבתותך! לפחות זה דיאט ../images/Emo3.gif

אגב- גמאני שומרת כל שטות שכותבים לי- עלק צ'ופרים.. יש לי קופסא גדולה כזאת עם מלא שטויות מאז כיתב ז' בערך חחח

M A R K I

New member
בנות. . .בנות. . .

אני הייתי מכורה לקולה רגילה ונגמלתי. . . . זה עשה לי כאבי ראש. . . אבל מדי פעם בשושו כשלא רואים אני שותה קצת : )

BaRbiK

New member
חחח אתם נשמעים כמו

גמילה מאלכוהול חחחחחחחחחח כולה קולה!!

BaRbiK

New member
כן קוראים לי בר

והבנתי שזה יותר גרוע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא שותה קולה אדומה כמעט חחח רק פפסי מאקס..חחחחח

מסטולית

New member
יאי כיף../images/Emo3.gif

1. אני מכורה לטלנובלה בע"מ
2. עד לפני חודשיים בערך לא ידעתי לקשור שרוכים 3. הייתי בהופעה אחת של דניאל, שעלתה 25 שקל
אבל בקרוב אני אלך לעוד אחת 4. יש לי מערכת שקוראת אמפי3, ודיסקמן שקורא אמפי3, אז החלטתי לעשות דיסק של אמפי3! והתברר שזה הדבר הכי גרוע בעולם 5. אה כן, אני אחות של ארתור

למעלה