5 דברים שלא ידעתם עלינו

../images/Emo98.gif

1.אני כבר לא ג'ינג'ית..חח צבעתי לחום 2.שכחתי את הפלאפון שלי באוטובוס וידיד של חברה שלי לקח אותו ובא אליי הביתה להחזיר לי אותו..חחח 3.אני מכורה לריח של דלק טיפקס ודבק מגע 4.יש לי פיצול...קוראים לו רותם 5.יש לי אח ערס
טוב לא היה לי מה לספר אז אמרתי שטויות..

שהייתי יתומה דאגו לי יותר ממה שאת

דואגת לי עכשיו לא מבקרת לא מתקשרת.. גם כן אימא לאב יו

M A R K I

New member
חחחחחח. . .

את אשמה, אני מגדלת אותך, קובעת איתך פגישות בקריון ואת פשוט לא באה. . הייתי צריכה לבחור מישהי אחרת לאמץ ולא אותך. היתרון היחיד שיש בך זה שאת עם ערן בביצפר :) אבל מה לעשות. . . אני אוהבת אותך : )

תמשיכי לזרות מלח על הפצעים

ערן כבר לא בבצפר..חחחחח לעולם לא קבעת איתי... עכשיו נזכרת שאת רוצה בי!?עכשיו שאני כבר גדולה!? שאני ישות עצמאית!?חחחח עכשיו אני אינדווידואל משל עצמי...חחחחח גמני אוהבת אותך:)

M A R K I

New member
תקשיבי לי טוב ילדה

סיכמתי איתך שאת לא מדברת אליי בציבור? נכון? אז למה את עושה בדיוק ההפך? אמרתי לך שלא הייתה לי ברירה, הייתי חייבת לאמץ אותך, אומנם אחרי שעשית לי צרות התחלתי לאהוב אותך, אבל אחרי הגירושים מאבא שלך, סיכמנו שלא תדברי אליי בציבור!! חוצפנית!!! סתם, שירני בונבוני, תפיצי בכל העולם שאימצתי אותך, ושיש לך אמא שאוהבת אותך! ובטח שקבענו. . .טוב נו, אמרנו שנקבע וזה לא יצא. . . I LOVE YOU!

זה לא מה שאמרת לי בזמן שחתמת על

המסמך אימוץ
"היא כל כך חמודה,תמיד רציתי בת כזאת יפה ומהממת".. חחח תכחישי אבל אם זה עושה לך טוב... אני אוהבת אותך יותר והפצתי כבר ואם את האימא המאמצת שלי זה עושה את רון האבא המאמץ שלי?!

M A R K I

New member
הייתי חייבת אותך בשביל. . .

שאני ומעיין נוכל להתחתן, הייתי חייבת להתחנף ולהראות שאני באמת מעוניינת בך!! והגילי הזאת האחות שלך. .רק צרות שתיכן עושות!! אפילו בחג אנחנו לא ביחד! אני אדבר על זה מחר עם רון. . יש מצב שהוא יירצה לאמץ אותך : ) ואם לא, אני אשכנע אותו! אוהבת אותך בובה'לה וגם את גילי אחותך ואת שאר האחים, מי זוכר כבר מי שייך למשפחה. . .

למעלה