5 דברים שלא ידעתם עלי -

dsol

New member
../images/Emo189.gif חביב הדבר הזה ../images/Emo189.gif

התמכרות מוזרה שיש לי: אני אוסף תמונות יפות שאני מוצא ברשת כרגע יש לי 18696 תמונות באוסף שתופס 7.5 ג'יגה
הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני נכנס למיטה: מכבה את המסך של המחשב כי הוא עושה יותר מידי אור וזה מציק לי בשינה
שיר שאני יכול לטחון ברִיפִיט חולני, וגובל באישפוז: "כמה שאני אוהב" או "כנפיים" של עברי/ "ניו יורק רפיח" של שייגעצ/ "את תבואי" או "מנגינה" של יהושע
שיטה/טריק שהמצאתי: (מהו, ולשם מה): נכון שמוזגים קולה אז הגזים עולים ונשפכים מהכוס, אז אם שמים אצבע בסוף הכוס בזמן שהגזים עולים אז הגזים לא ישפכו (אל תשאלו איך הגעתי לזה כי אני לא יודע...
)
משהו אחרון שאין סיכוי שאתם יודעים עלי: יש לי אובססיה לבאסיסטיות

Amber

New member
רגע רגע...

האצבע בגזים של הקולה זו המצאה של אבא שלי... דודי?! אבא?!

dsol

New member
שש אל תגלי לכולם...

זה אמור להיות סוד אני רק מתחזה לנער בשם דודי אבל שישאר בינינו כן ?

D i s o r d e r

New member
גמני גמני

אוספת תמונות. (אבל עדיין לא מגיעה לרמה של 7 ג'יגה...) יש לי קיר שלם בחדר, שכולו מצופה בתמונות (המכנה המשותף הוא מוזיקה) תמונות של להקות, אלבומים, גיטרות, וכל מיני כאלה, זה נשמע ילדותי למדי, אבל זה מורכב ממלא תמונות קטנות, ככה שזה מהמם. (אין לכם מושג אפילו!!!) צ'פר אותי בכמה תמונות יפות!!

D i s o r d e r

New member
קצת בעיה.

כי התוכנה של המצלמה היא במחשב השני, אז אני צריכה לצלם, להעלות שם, ולשלוח לפה. אני אעשה זאת פעם.

Amber

New member
../images/Emo203.gif

התמכרות מוזרה שיש לי: תמונות. אני כל הזמן עם מצלמה. זה יכול להיות מאוד מפליל כל העניין הזה… וגם, מצעים לבנים. אני ישנה אך ורק עם מצעים לבנים. אני מניחה שזו אובססיה...
הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני נכנס למיטה: מכוונת שעון מעורר (גם בשבתות וחופשים…) ומעבירה את הטלויזיה ל- MUTE
שיר שאני יכול לטחון ברִיפִיט חולני, וגובל באישפוז: נוצה ברוח של רמי קלינשטיין ואיש יקר של עברי.
שיטה/טריק שהמצאתי: (מהו, ולשם מה): משהו עם השיער שלי וזה הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו.
משהו אחרון שאין סיכוי שאתם יודעים עלי: שאני חולה עכשיו ולא יודעת אם ללכת מחר לעבודה או לא...

Amber

New member
../images/Emo9.gif

אם את מאשרת זה אכן הופך את הכל לקל יותר... אבל הבטחתי להביא משהו לאורח שצריך כבר לטוס חזרה

Amber

New member
באמת שלא נעים לי ממנו...

נראה, תלוי בכמות הגועל שאני ארגיש מחר... את מותק בוב'לה! |נשיקה וירטואלית ולא מדבקת|

D i s o r d e r

New member
מה לא שמעת??

'לא נעים' מת מזמן... (נקבר ליד 'איזה פדיחות'...) תודה על הנשיקה, למרות שמעדיפה כן להדבק... בא לי כמה ימי מחלה...

טולייצ

New member
כיף ../images/Emo9.gif

התמכרות מוזרה שיש לי: תוספות של
הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני נכנס למיטה: ספר/טלוויזיה שיר שאני יכול לטחון ברִיפִיט חולני, וגובל באישפוז: אגדות,אישה לויתן,איש יקר/עברי לידר [קשה לי לבחור
] שיטה/טריק שהמצאתי: (מהו, ולשם מה): מה אני אודטיפ? (אודטה טיפ לאלו שלא הבינו
) משהו אחרון שאין סיכוי שאתם יודעים עלי: אתם לעולם לא תדעו

למעלה