יש לי 10 ../images/Emo3.gif
עניתי בפורום שייגעצ לפני יומיים נראה לי והיה צריך 10 אז נשים גם פה 10 1. אני לא אוהב דברים מתוקים (עוגות,סוכריות,ממתקים,שוקולד וכו'...) 2. יש לי אובססיה לעטים שלי (עברי לידר גנב לי עט [נו חתם למישהי ולא החזיר את העט שלי] והייתי מזה מבואס אחרי זה שחסר לי עט !) הגר את חייבת לי עט
3. אני לא יודע לטפל בחיות מחמד אחרי זמן קצר אני מתייאש מהם ונותן למישהו אחר שיטפל בהם וזונח אותם ובגלל זה אין לי חיות מחמד (חוץ מ ^ שלא דורש טיפול בכלל) 4. אני לא אוהב את שייגעצ (ואני רציני , אני באמת לא אוהב אותם) אני נשאר בפורום רק בגלל האנשים (וגם בגלל שאני משועמם) 5. פעם (שהייתי קטן...בגיל 8 בערך...) למדתי קונג-פו והגעת לרמה של תחרויות אבל עזבתי את החוג ממש שבוע לפני תחרות בגלל שפחדתי לשבור יד (כי אח של חבר שלי שבר את היד בתחרות שבוע לפני התחרות שלי) 6. אבדה לי כל מוטיבציה צבאית ורצון לשרת בצה"ל אחרי 3 (והשנה התחלתי 4) שנים בבית ספר צבאי 7. אני לא מאמין באלוהים 8. אני עצלן בטירוף ! (נו אבל אתם בטח יודעים כבר...) 9. יום שישי הקרוב יש לי שיעור נהיגה ראשון ! 10. אמממ והיה לי קשה מאוד לענות על השאלון הזה ~! חחח...אמממ...אני מאוהב קשות באפרת גוש !