1.אני מאוד אוהבת מוזיקאים,וכל דבר שקשור בהם. ואני לא אמשיך לפרט..
2.החלום הנוכחי שלי הוא לעבור למושב גילת/כל מקום שקט ורגוע,ולא להישאר בב"ש. [בעתיד כמובן,אני אעדיף לגור בחו"ל..] 3.אני לומדת מדעי החברה [סוציולוגיה,פסיכולוגיה],ותאטרון. 4.מנגנת בגיטרה ,וחולמת להקים הרכב/להקה [רצוי של בנות בלבד] בעתיד. 5.אני סובלת מקור,בעיקר אחרי שעבדתי במשך 2 חופשות קיץ במשרדי 'בזק' בב"ש. וזה ממש לא כמו שזה נשמע. אני פשוט כל הקיץ לבשתי ארוך! 6.אני כבר לא תובעת את עמינח!! קיבלתי היום את המיטה החדשה שלי
7.איתי טיראן ביים אותי
ועוד קצת... אני מכורה לתוספות של פיצה,סיימתי מתמטיקה [3 יחידות] לכל החיים [נכשלתי 3 פעמים בשאלון 003 וויתרתי סופית על ציון נורמלי ],אני מד"צית ופעילה במועצת נוער עירונית ב"ש,שרית חדד הופיעה בבת מצווה שלי
1. יש לי חדר פצצה, מן לופט רק קצת יותר קטן. יש בו מערכת תופים, סינטיסייזר, 8 גיטרות, מקרופונים, מגברים, ועוד כל מיני שטויות. 2. אני מאמינה שאלאניס היא האלוהים. 3. אני לא אוהבת לישון, זה בזבוז זמן בעיני. 4. פרשתי מהלימודים בכיתה י', והיום אני משלימה בגרויות. 5. החלומות הגדולים שלי הם- להיות מפיקה מוזיקלית, שיהיה לי סטודיו להקלטות, משרד יחצנו"ת, ופאב הופעות לאומנים מתחילים. לא מענייין, הא!?