5 דברים שלו ידעתנו

טולייצ

New member
חבל,יש לי הרבה יותר מ 5 ../images/Emo57.gif

חזרתי בדיוק לפני 8 דקות לבית!!!
1.אני מאוד אוהבת מוזיקאים,וכל דבר שקשור בהם. ואני לא אמשיך לפרט..
2.החלום הנוכחי שלי הוא לעבור למושב גילת/כל מקום שקט ורגוע,ולא להישאר בב"ש. [בעתיד כמובן,אני אעדיף לגור בחו"ל..] 3.אני לומדת מדעי החברה [סוציולוגיה,פסיכולוגיה],ותאטרון. 4.מנגנת בגיטרה ,וחולמת להקים הרכב/להקה [רצוי של בנות בלבד] בעתיד. 5.אני סובלת מקור,בעיקר אחרי שעבדתי במשך 2 חופשות קיץ במשרדי 'בזק' בב"ש. וזה ממש לא כמו שזה נשמע. אני פשוט כל הקיץ לבשתי ארוך! 6.אני כבר לא תובעת את עמינח!! קיבלתי היום את המיטה החדשה שלי
7.איתי טיראן ביים אותי
ועוד קצת... אני מכורה לתוספות של פיצה,סיימתי מתמטיקה [3 יחידות] לכל החיים [נכשלתי 3 פעמים בשאלון 003 וויתרתי סופית על ציון נורמלי ],אני מד"צית ופעילה במועצת נוער עירונית ב"ש,שרית חדד הופיעה בבת מצווה שלי
,אני ילדה מאוד מאוד בזבזנית,וזה מספיק לא?

ברררר

New member
וואי את ילדה אדירה!!!!!

גם אני לומדת פסיכוסוציו....!!! שרית חדד?! איזה שוסססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו קיבלת את המיטה? לא היית אמורה לקבל אותה לפני איזה חצי שנה?!

טולייצ

New member
חח

הייתי אמורה,אבל כל פעם החלפתי,ושוב החלפתי,וזהו,עכשיו הכל בסדר. ככה החדר שלי נראה עכשיו

dsol

New member
ואי הוא מסודר !

לא כמו אצלי וגם הקירות ריקים... אצלי הכול תפוס במשהו אבל אני צריך בכלל לסדר אותו מחדש יש פה סתם דברים כבר

טולייצ

New member
אני אוהבת אותו ככה

בשביל שהוא יהיה מושלם,חסרה לי גיטרה ווילון חדש. ורהיטים,אבל זה לא הזמן להחליף..

ברררר

New member
יפה יפה! הצבע הזה מזכיר לי את

ריף הדולפינים
הצבע של הקיר שלי זה סגול בהיר עם נצנצים

טולייצ

New member
היה לי קשה לבחור צבע

רציתי ללכת על סגול,אבל בסוף החלטתי על גוון ירוק טורקיז,בגלל שעון מיוחד שמישהי קנתה לי

D i s o r d e r

New member
טוב, נו, אני אנסה...

1. יש לי חדר פצצה, מן לופט רק קצת יותר קטן. יש בו מערכת תופים, סינטיסייזר, 8 גיטרות, מקרופונים, מגברים, ועוד כל מיני שטויות. 2. אני מאמינה שאלאניס היא האלוהים. 3. אני לא אוהבת לישון, זה בזבוז זמן בעיני. 4. פרשתי מהלימודים בכיתה י', והיום אני משלימה בגרויות. 5. החלומות הגדולים שלי הם- להיות מפיקה מוזיקלית, שיהיה לי סטודיו להקלטות, משרד יחצנו"ת, ופאב הופעות לאומנים מתחילים. לא מענייין, הא!?

D i s o r d e r

New member
אין סיכוי ../images/Emo70.gif

מאחורי כל אחת יש סיפור, וכל אחת מהם מאוד סנטימנטלית בשבילי. אה, ואגב, עוד איזה חודש, מצטרפת עוד אחת לאוסף... (פאק, באמת שכבר אין לי איפה לשים אותן...)

dsol

New member
נו נו אבל

לי אין בכלל גיטרה ואני לא יודע לנגן אם תהיה לי אני אולי ילמד לאט לאט...

D i s o r d e r

New member
כשתהיה לך גיטרה,

תבין כמה קשה להיפרד ממנה... תקנה גיטרה, אני מוכנה להפעיל את הקשרים שלי בכלי זמר וחלילית, על מנת שתהיה לך הנחה נחמדה.

ברררר

New member
יאואו הנחה זה טוב

רציתי להתחיל ללמוד אבל לא רציתי לבזבז מלא כסף על גיטרה, כי יש מצב שאני אתייאש באמצע כמו שאני מכירה את עצמי....

למעלה