5 הגדולים של כל הזמנים

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifקוראים לו סימימאו../images/Emo15.gif

אבל כולם מכירים אותו בתור פיינלי כי..זו המילה היחידה שזוכרים ממנו..את יודעת איך זה

לא סגור על זה אבל...

אני ממש לא בטוח אבל אין ספק שהם בעשיריה הראשונה... 1. scooter-nesajja 2. sash!-ecuador 3. 2unlimited-no limit 4. u96-das boot 5. dune-hand in hand

sevelin3

New member
טוב, בעצם זה די קל

יש את הקלאסיקות שפשוט שכחתם מרוב ההאוס המחורבן שנכנס לכם לראש. עופר ניסים לא יכול להיכנס לרשימת הגדולים של כל הזמנים, כמה שהוא לא יהיה תותח הוא ישכח בעוד כמה שנים, כמו רוב האמנים שהשירים שלהם לקחו את שיר השנה בקלות ולאט לאט נשכחו. אבל הנה לכם רשימה של חמישה טראקים שבזכותם הפורום הזה קיים. הם אלו שהעלו את הז'אנר על המפה, ולא עופר ניסים ושות'. אפילו אם מדובר פה על טעם ועל ריח, אני די בטוח שתסכימו איתי על הרשימה. 1. robert miles - children 2. holymen - the last universe 3. sash! - ecuador 4. delerium - silence 5. cosmic gate - exploration of space

קלאסיקות:

מספר אחת ללא ספק:
Diamond - Reason (Kareema Remix).mp3​
עוד כמה שעליהם אני פחות סגור:
Groove_Coverage_-_God_Is_A_Girl_(Axel_Konrad_Remix).mp3 Groove Coverage - Poison (2).mp3 Anneke.Van.Hooff.-.Lie.to.me.[Extended.mix].mp3 Noyze - stay with me (remix).mp3​

EnglandHooligan

New member
קשה אבל שלי :)

1. Dj sammy - Heaven ללא ספק השיר שגם אחרי כל כך הרבה זמן אני ממשיך לשמוע אותו ! 2. ATB - long way home . 3. Diamond -Reason . 4. ATB- Ecstasy. 5. Dj Sammy - Boys of summer

למעלה