5 ספרים שהייתם מגדירים כקלסיקה

אצלי זה-

אבא ארך רגליים מטילדה הנסיכה על העדשה הארי פוטר (כן, גם הוא) ו-פומיקי (מישהו יודע איך אפשר להשיג את הספר הזה??)

sigalit33

New member
הקלאסיקות שלי:

דירה להשכיר פיטר פן אליס בארץ הפלאות ג'יין אייר (ספר ילדותי/נערותי האולטימטיבי!) חתול תעלול (ובכלל ד"ר סוס) ו...מיץ פטל!

חוטהשני

New member
הקלסיקות שלי: ../images/Emo41.gif גיל הרך (שלי ושל הודיה ../images/Emo13.gif) ../images/Emo41.gif דירה להשכיר ../images/Emo41.gif מיץ פטל (יצא לאור כשהיתי כבר בתיכון- אבל כשעבדתי עם ילדים פשוט התאהבתי בספר ../images/Emo99.gif ../images/Emo41.gif חמישה בלונים ../images/Emo41.gif איפה פלוטו (של לאה גולדברג) ../images/Emo41.gif שלום לך אורחת - ספר שרכשתי להודיה כי מאד אהבתי אותו - בסוף התברר שהספר בבית ההורים בעצם שייך לי ../images/Emo3.gif (האחים הגדולים קנו לי אותו..) ../images/Emo41.gifספרי ילדים ונוער ../images/Emo41.gif אורי ואליפים (של אסתר שטרייט וורצל) ../images/Emo41.gif ספרי החמישיה והשביעיה של אניד בלייטון ../images/Emo8.gif ../images/Emo41.gif ילדות למופת של הרוזנת לה סגיר (זה היה בבית ../images/Emo8.gif ואהבתי את הספר..) ../images/Emo41.gif סוד הגן הנעלם ../images/Emo41.gif הלורד הקטן ../images/Emo23.gif ספרי פנטזיה מאד לא אהבתי בתור ילדה (אני חושבת שבכלל הם נכנסו לספרות בארץ כשהיתי יחסית גדולה ../images/Emo8.gif)

למעלה