5 עובדות שלא ידעתם על חברי הפורום!

NoAmItA ChAn

New member
5 עובדות שלא ידעתם על חברי הפורום!

+
|
אתחיל: 1. אני אוהבת לכתוב. 2. אני מרגישה מחוייבת לעודד את מי שעצוב בשיטות שונות ומגוונות XP; 3. אני ישנה עם בובות, וגאה בזה! 4. אני קוראת עכשיו ספר שני בסדרת ספרים שנקראת "אלריק" ולספר הזה קוראים "אלריק בים הגורל". 5. אני אוהבת לשיר XP.

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gif'ני~

1. אני קוראת מלחמת הבקיע, ומתקנת בספרים האלה שגיאות פיסוק. 2. יש לי אוסף דובים פרוותיים כאלה *_* 3. הכלב שלי אנס. (מישהו אמר סטיב סלע?) 4. אני אוהבת רוק גרמני. 5. אני כותבת המון לאחרונה, שזה מפתיע אפילו אותי. ם: אגב, ט"ו בשבט שמח~
וזה.~

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifאגב, גמאני לומדת קראטה!!!11

כי כולם אומרים שהם לומדים אומנוית לחימה וזה ;~; (אני באמת לומדת קראטה, שנה שניה~)

MichelleLev

New member
חלק ידעתם.. אבל נו טוב.. ../images/Emo168.gif

1. חזרתי ללמוד ג'ודו ^^ ואני מתאמנת 4 פעמים בשבוע ואני מתה על זה. 2. אוהבת מוזיקה ^^ לא רק לשמוע, אלא גם לנגן... *פסנתר**גיטרה* ובא לי על כלי ג'אז/בלוז כמו סקסופון ^^ 3. אני תקועה בפרק 27 בנאנה ._. 4. העלתי את ההמוצע שלי ב20-15 נקודות מהשנה שעברה D: 5. ממ.. אני מתה עליכם D:

mikokikyo

New member
אמג*.*

כמה זמן התאמנת לפני שפרשת? ונו, אני רק שעה ורבע בשבוע;;

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif מממ..

4 שנים והגעתי לחגורה כתומה.. אז היו הימים שלא לקחתי את הג'ודו ברצינות וסתם באתי לזה אפילו שהשתעממתי. אני לומדת עכשיו כבר 3 חודשים, -עדיין בכתום-, ואוהבת את זה ^_^; אפילו שקורעים אותי זה כיף XD

mikokikyo

New member
אצלי זה לא חוג, זה קורס בבית הספר

וזה מה' עד ח', המעפנים>< כולם שם שאלה פיצקים בגובה מטר ושוקלים 20, שילכו>: ונו, הם פוחדים להיות נגדי, כי אני הבת היחידה וחוץ ממני יש רק עוד ילד אחד מח'>< אז נו, אני נלחמת -רק- נגדו>; אבל הי, הכוחות שלנו שווים, אז זה חביב^^ {בשיעור האחרון למדתי כמה חשוב לבלום ולתת מכה למזרון כשעושים לך היפון ם:}

MichelleLev

New member
XD מאוד חשוב. ../images/Emo168.gif

אצלנו יש ילדים בכיתה ז' שהם חזקים [את האמת- מישלע סתם חלשה P: יחסית ><"] ואני שוקלת.. 50 ככה, ויש את אור מכיתה ט' ששוקל באיזה 3-4 קילוגרמים יותר, ופאק, הבנאדם קורע אותי כל פעם מחדש >< אבל זה כיף להיות נגד אנשים חזקים שהורגים אותך כי רק ככה משתפרים.

../images/Emo15.gif הבעיה שלי אם לא הורגים אותי

לגמרי, אז הם חלשלושים שנופלים בבעיטה אחת מסכנה. כי אני העוזרת-מדריך השניה בבכירות במעודון, אחרי תומר הזונה הזה (שתמיד מכריח אותי לעשות לו שקמח בחימומים, הפאקץ.) ואז אם אני לא נגד תומר (שזה בערך כוחות שקולים, אבל הוא לא מגיע הרבה) אני או נגד יותם או גל (ענקיים, אבל אני נדבקת להם לחיים ומורידה להם מכל כיוון אפשרי. הם לא כל כך טובים), או שאני נגד חלשלושים קטנים עם דרגות נמוכות משלי, או שאני פאקינג נגד איזו חגורה שחורה/חומה, שמורידים אותי בכלום זמן.

mikokikyo

New member
גם אצלנו חלק מהזייניקים חזקים

אבל הם בכל זאת עושים כזה "אוף>>"" כשהם צריכים להלחם נגדי, אז המורה יודעת שזה מעליב ככה אז היא תמיד שמה אותי נגד זה שמהכיתה שלי או נגד איזה עמוד חשמל אחד מז' ;; נו, גם אני ממש חלשהXD אבל אין שם מי שיקרע אותי, זאת שנה ראשונה של כולם;;

ניאמ ^^

1. אני מחוננת בלשון (מוזמנים לצחוק וכאלה) 2. אני גורמת לאנשים לראות אנימות שלמות ביומיים בזמן שאני צפיתי רק בפרק אחד 3. אני בוכה המון 4. יש לי חתולה ^^ 5. אני גרועה במתמטיקה.

SaijinKun

New member
אני 3:

לא יודע אם אתם יודעים וסטאף >_<; 1. יש לי כישרון לשפות, במיוחד למבטא. 2. את רוב הציורים שלי אני מצייר בכיתה. 3. אני מתעב היסטורייה השנה, בגלל המורה. 4. אני מכור למשחקי אסטרטגיה וסימולציית חיים [כגון דיאבלו וסימס]. 3>~ 5. יש לי רק 3 ימים פנויים בשבוע [ראשון, שישי ושבת], בשאר אני לומד: שני- ספורט [קראטה ג'ודו וג'ו ג'יצו], שלישי- גיטרה, רביעי- סולפג'יו ותורת המוזיקה, וחמישי- אותו דבר כמו בשני.

NoAmItA ChAn

New member
כנ"ל ב-1 ו-4 O:

חוץ מהמבטא XP ונו, איפה אתה לומד את האומנויות לחימה האלו? אתה לומד את כולן בבת אחת?

../images/Emo15.gif אתה כזה חתול מוכשר!

איזה סוג של קראטה? (*הלוואישזהגוג'ו*) אני במגמה מוסיקלית. אני לא רעה בסולפג'יו, אבל אני שונאת קנטטות. הן מתבלבלות עם הקווינטות!

Nittle Grasper

New member
~

סולפג'יו זה שירת תווים או שאני מתבלבלת במושגים? :X (לא ידעתי שאתה לומד שירה ;; |לאמעודכנת|)

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif '-'

1. סמסטר ג' שלי נראה כמו חלום מבחינת לו"ז המבחנים '-' אני האפי.. 2. אני קוראת HANAKIMI עכשיו ומתה מחדש בכל ווליום *_* 3. בפורים (בבצפר) אנחנו עושים קאסט גאוני של "דיקטטורים מכל הזמנים"- יהיה לנו נפוליאון, קסטרו, אלכסנדר, סאדם, סטאלין ועוד~
4. שינו לי את החדר לגמרי ועכשיו הוא כזה יפה '-' 5. היסטוריה ואומנות אלו המקצועות האהובים עליי 3>

למעלה