5 עובדות שלא ידעתם על חברי הפורום!

Lust chan

New member
האנה קימי!!!@#../images/Emo135.gif

קנו לי את ווליומים 3-7 אבל אני לא רוצה לקרוא כי אז אני ארצה עוד בצורה נואשת TT; ומזל"ט על השינוי בחדר? XD

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifתודה מתוקה../images/Emo140.gif

האנא קימי זה כ"כ יפה, אם את רוצה שלחי לי מסר ואני אראה לך איפה יש האנא קימי עד הסוף. זה כלכך יפה שזה כואב ;0;

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני אהיה אלכסנדר הגדול!

טהטהטהטדהה ^__________^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifחוקי מדינת ישראל

אוסרים חד משמעית על תחפושות שכוללות תכנים נאצים ושהידים למינהם. חוץ מזה לפני שידענו את זה, אף אחד מהחב'רה לא רצה להתחפש להיטלר. אחרי ששוקעים בלימודים בהיסטוריה אף אחד לא מוכן להשתעשע עם הרעיון עוד..זה פשוט קשה. יהיה לנו צ'אוצ'סקו במקום. הוא היה מספיק חרא 3:

mikokikyo

New member
זאת הפינה של טוף צ'אן;;

אבל נו, היא לא פתחה אותה שנים;; 1. יש לי חתולה שקסע*.* 2. הלכתי למשהו כזה למחוננים ולמצטיינים (בתור מצטיינת) בתחילת השנה, ואחרי הפעם הראשונה הרגשתי כל כך מטומטמת שלא חזרתי לשם יותרXD;; 3. הממוצע שלי השנה הוא 97 בדיוק, אבל שנה שעברה היה יותר טוב'-' 4. יש לי די הרבה ש.ב למחר ועוד לא התחלתי כי אני מפגרת ברמות'-';; 5. סוף סוף הורדתי אנימהXD;; (בלדת אל המוות- פרק 1 ם:) אבל עוד לא צפיתי בפרקXD;;

מית צאן

New member
אמ... נראה...../images/Emo119.gif

1. אני בפרק 203 בנארוטו (וגאה בזה! כי התחלתי לפני פלוס-מינוס חודש~) 2. משדרגים לי מחר ת'פלאפוןD: 3. אחרי שקראתי בפעם השניה את "סיפור כתוב במניפה" שמתי לב עד כמה החיים שלי טובים לעומת מה שעבר על הנשים שם (ספר מדהים. הכי יפה שיש. מומלץ. אבל לא לבעלי לב חלש- ספר מזעזע) 4. אין לי מה לעשות בחיים. (לא, באמת. אני משועממת רצח-.-) 5. אני רוצה לעבור ביצפר. בעצם, אני רוצה לעבור ארץ. באלי לגור באמריקה;; או בארץ שמדברים אנגלית, אומשוOO או פשוט לעבור לכפר הירוקXD

MichelleLev

New member
עמית.. זה ממש לא בריא. ../images/Emo168.gif

לא טוב לראות כ"כ הרבה.. זה הורס הרבה דברים. גם אני רוצה לגור במקום שמדברים בו אנגלית~

Hinamori

New member
טוב את הרוב אנשים פה יודעים XD

1. אני מנגנת בכינור ^-^ [עזבו את זה שזה רק 4 חודשים ואני נובית T__T] 2. ההארד דיסק שלי נמחק לפני שבוע ככה אז אין לי כלום על המחשב ]: 3. אני אמות מלחץ דם גבוה בגיל 30 כי אני שמה טונות מלח על האוכל P: 4. אני צריכה לעשות ניתוח באף בגיל 16 כי יש איזו עצם שחוסמת לי את דרכי הנשימה אומשו ובגלל זה יש לי כאבי ראש לפעמים ס.ס; 5. אני טבעונית D= 6. אני שונאת את גאקט, מיאבי ומאליס מיזר. יש להם שירים מעצבנים ברמות. XD 7. סטיי היא אישתי אז שמרו מרחק. >_< 8. יש לי פסיכולוג בבית ספר [זה גם הבצפר של שקד XD] שהוא כפיל של הוהנהיים מFMA ובגלל זה אני וחברות שלי סוגדות לו ^__^ 9. אני אוהבת דמויות אנימה מתנשאות ואנטיפתיות שמתרחקות מכולם כמו קאנדה [די גריי מן] וטסקימורי [לה קורדה ד'אורו... תראו את זה!!!!1 &^%&#] ובדרך כלל אני משפפת להן דמויות נחמדות שמתחברות עם כולם [קאנדה\אלן וטסקימורי\קאהוווו!!!1111 DD:]. 10. לא איכפת לי מאינויאשה כבר... הרבה זמן XD המממ, אופס, זה היה קצת יותר מ5, נה? ^^;

Nittle Grasper

New member
../images/Emo45.gifאני לא יודעת מה אני מוגדרת,

אבל אני לא אוכלת שומדבר שהיה צריך להתפגר כדי להגיע לצלחת שלי (ובבקשה אל תתחילו עם הנאום הקבוע של הרופאה שלי - "גם ירקות זה יצורים חיים שהורגים כשאוכלים", באמאשלכם, זה לא אותו הדבר מכ"כ הרבה סיבות ם.ם) ולא משתמשת בדברים מעור, נגיד~ או דברים שנוסו על בע"ח ופגעו בהם וכד'~

Hinamori

New member
יש לך רופאה מטומטמת Oס

ירקות לא סובלים, בע"ח כן. וזה מה שמשנה.

Nittle Grasper

New member
אמרתי לה את זה כ"כ הרבה :|

מגיע לה, עשיתי בדיקת דם ויש לי B12 (הויטמין הזה מהבשר) בכמות הכי אופטימלית, ואני צמחונית קרוב ל10 שנים.

Hinamori

New member
^___^ כל הכבוד

אצלי זה דיי מוזר, הפסקתי לקחת B12 והרגשתי ממש טוב ואז חזרתי לקחת בגלל אמא שלי והתחלתי להרגיש עייפה כל הזמן, כאילו יש לי חוסר. O__ס; אבל אני בטוחה בברזל שלי ^^

n u k e y

New member
יו, את טבעונית? ~סוגדת~../images/Emo110.gif

אוה, וגמני רוצה מורים שהם כפילי דמויות FMA. הכי קרוב שהגעתי למורה שדומה באופן כלשהו לדמות אנימה זה מורה שנשמע כמו קון כשהוא מתעצבן, וזה רחוק מלהיות נחמד.>___>"

למעלה