ירידה גדולה מאוד בשביל טבעת
הירידה המהירה נובעת מכך שהיתה לך הגבלה מהרגע הראשון, והיא הלכה וגברה עם הסגירה הראשונה.
להאיץ את הירידה = כמעט תמיד להאיץ את ההשמנה בחזרה, לאחר שהירידה תסתיים.
בעוד 20 יום את יכולה לסגור 1/2CC. לא יותר.
כפי שכבר אמרתי לך לפני שבוע.
(המשך התשובה שלי הוא באופן כללי, לא אישית אלייך. הוא לכל אחד שסובל מהשמנת יתר, ומאמין בשליטה בירידה במשקל - שזו בעצם הטעות שבגללה דיאטות לא מצליחות לו והוא צריך ניתוח, וגם זה לא מצליח לו לאורך שנים...).
ירידה גוררת שינוי בתהליך חילוף החומרים של הגוף. תהליך זה הוא אף פעם לא חד כיווני, אלא דו כיווני. חרב פיפיות.
נכנסת לתהליך לכל החיים ולא לשנה. דיאטות לשנה-שנתיים אנו יודעים לעשות בלי לחתוך את הגוף. אם חתכנו את הגוף, זה לא בשביל עוד דיאטה לשנה שנתיים, ואח"כ משמינים מחדש, ועושים שרוול, בשביל לגלות שגם השרוול הוא לשנתיים וזהו. ואח"כ משמינים מחדש ומה נעשה עכשיו? נמשיך לשחק משחקים בגוף שלנו?
עדיף לכרות את 2 הרגליים - מובטח שנרד לנצח 50% במשקל...
אז המוטו מורכב מ-2 חלקים:
א. הרזיה - לא בכל מחיר בריאותי, וודאי שלא במחיר של נכות צמיתה או במחיר החיים עצמם...
ב. מוכרחים לקחת אחריות על הגוף שלנו לכל החיים, ולא להמשיך במשחקים חסרי ההיגיון של התנהגות איתו, רק הפעם בעליית מדרגה (חיתוכים וביתורים...).
אנחנו רוצים להאיץ, לזרז, לעצור, לשלוט. אני אחליט לגוף שלי כמה, מתי...
מה, באמת אנחנו חושבים שיש לנו שליטה על המערכת המדהימה של גוף האדם עם המשחקים הללו? לא הגיע הזמן שנתעורר מהדמיונות הפרועים הללו?
הלו! wake up! הקב"ה ברא מערכת מדהימה של גוף-נפש האדם - מה, באמת חשבנו שהוא ישאיר כזו מערכת יקרה לשליטתנו?
האדם הרי פסיכי לחלוטין - לומד את גוף האדם לפרטי פרטיו, כדי בסוף, בגלל רגע של עצבים, להשתמש בידע הזה כדי לדעת איך להרוג את זולתו שעצבן אותו... דרך איזה איבר, באיזו טכניקה... משתמש בידע כדי להרוג את עובריו, כדי לחבל בבריאותו ולקצר את חייו... כדי להרוג את עצמו... כדי להשיג את חשקיו של "כאן ועכשיו ולעזאזל המחר והעתיד והצאצאים והאחריות והתפקיד שנתן לנו בורא העולם..."
האדם לגמרי לא שפוי בדעתו: לומד את הטבע וחוקר את יסוד הבריאה, כדי שיוכל לדעת איך להשמיד כמה שיותר אנשים בבת אחת... לא, כמובן שהוא לא רוצה להשתמש בידע הזה, רק סתם לדעת...
האדם מתוך קטנות דעתו "עושה תוכניות", וכל היקום הנברא צוחק חזק על התמימות הבלתי נסבלת שלו. זה מזכיר את הבדיחה על הפיל והעכבר שמטיילים על דרך עפר. אומר העכבר: "תראה כמה אבק אנחנו עושים!"
נכון שלמראית עין אני יכול להאיץ ולזרז ולעצור ולשלוט. זה כמו שאני יכולה להחליט למנוע הריון ולעשות הפלה אם נכנסתי להריון נגד רצוני. כן, זה אפשרי.
אבל אם אני אשה חרדית - אני אעלה בדעתי לעשות דבר כזה, כשאני מודעת לאחריותי לחוקי התורה?
אז לאחריות שלנו על בריאותנו העכשווית והעתידית כל אחד מאיתנו צריך להיות מודע!
אז כן, לאדם יש חופש בחירה שהוא אמור לעשות בו שימוש אחראי. הקב"ה לא מונע מהאנושות לפתח פצצת אטום ולהשתמש בה.
אז אני לא אכפה פה על אנשים לנהוג בדרך הזהירה והאחראית עם הירידה במשקל שלהם. מי שרוצה לחיות על נס קפה או קרטיבים, לצום ועוד - מותר לו. לא אשלח לו משטרה ולא אחסום אותו בפורום הזה...
כשם שגם לא אצווה על אנשים לא לאכול בשר בחלב ובשום אופן לא לעשות הפלות.
אבל מי ששואל אותי - אגיד לו במפורש ובחדות מה המשמעות של הרצון שלו.