50 גוונים של אפור

A לוןA

New member
אם יורשה לי להעיר

בתור אחד שממש טיפטיפונת מבין בדסמ
מעבר לעובדה שהספר כתוב, לטעמי, גרוע (הוא אחד הספרים היחידים בסיפריה שלי שלא הצלחתי להביא את עצמי לקרוא עד הסוף)
מה שמתואר שם, בהרבה מאוד מקומות, הוא לא בדסמ, ובמקומות אחרים הוא בדסמ רע מאוד.
הוא יותר תיאור של "ככה הונילים רואים בדסמ"
&nbsp
זה בערך כמו לשלוח מישהו שלא ראה ספורט בחיים שלו לתעד קרב ג'ודו, והוא יחזור עם התיאור "היו שם שני אנשים שהלכו מכות"

יש משהו בדבריך

ואני לא מבינה הרבה ב- BDSM אבל ניהלתי פורום כזה תקופה חחח

בכל מקרה, אם זה לא היה כל כך וניל, הוא לא היה זוכה להיות רב מכר. הוא היה הופך להיות ספר מהקטגוריה שרוכשים בחנויות ספציפיות ולסוג מסוים של לקוחות. על מנת לתת הצצה לחיי השליטה, היו חייבים להפוך את זה לשליטה לייט ולהפוך את השליטה ליותר מחשבתית מאשר פיזית.
שיווק נו ..

A לוןA

New member
:) לא בדיוק מה שהתכוונתי

לא חושב שהיה צריך לעבות את הפרקטיקות הבדסמיות של הספר. שכל אחד יעשה מה שמתאים לו- ואם איזה קשירונת, כמה הצלפות בתחת ואיזה מציצה במקלחת זה הפרקטיקות שעושות את זה למישהו- שיבושם לו.
אני מדבר דווקא על החלקים המנטליים והפסיכולוגיים בספר- שחלקם לא קשורים בכלל לבדסמ, אלא סתם לזוגיות דפוקה/מסוכנת.
היו בפורום בדסמ המון דיונים על הנושא (הנה דעה אחת שלי, ואחת של דאן_קאפ), וכל הדיונים האלו הגיעו בסוף למסקנה אחת:
הספר עשה טוב בכך שהביא את הבדסמ והקינק לאור הזרקורים ולסדר היום- אבל כבדסמ- הוא רע, ומנציח סטריאוטיפים שהם מעצבנים במקרה הטוב ועושים שירות דוב במקרה הרע.

ובכן

קראתי את התשובה שלך ורק עכשיו שמתי לב שאתה מנהל את הפורום הנ"ל.
מה שבאמת ניסיתי להגיד - שאם הם היו יורדים אל תוך נבכי עולם ה- BDSM כפי שהוא באמת בחדרי חדרים, אזי - הספר לא היה הופך לרב מכר.
הספר בהחלט מדבר לקהל ספיצי ביותר, קהל סקרן שלא נמצא בתוך העולם הזה ולא מכיר אותו ולכן כל דבר קצת כוחני גורם לו לגירוי קל ומעלה.

ואנוכי, שנמצאת אי שם באמצע ... לא הייתה מסוגלת לקרוא את הספרים כי הם פשוט עיצבנו אותי ...

A לוןA

New member
מעניין...

למה את חושבת שאם היו צוללים פנימה הוא היה נמכר פחות?

הוא היה נמכר

בתוך האוכלוסיה שמכירה את התחום ונמשכת אליו.
אבל לא מגיע לכל בית שני כמו היום.

אם זה לא היה נחשב "רומן" .. נשים היו פוחדות להגיד שרכשו, קנו ..

Fairy Light

New member
חחחחחחחחח

אני אחרי 10 עמודים פרשתי.
&nbsp
אחד הספרים הכי דוחים מבחינת כתיבה עברית ברמה סופר ירודה.

מתרגשת12

New member
הכי מהנה ומצחיק כאחד היה לראות את הגברים שהיו בסרט

שהגיעו כי את רובם האישה סחבה לסרט , התפתלו בכסאות שלהם והעירו הערות נוסח :" דומה למחסן של אבא שלי "
בסצנה של חדר המשחקים
או "אה משה נהנהתם ? וואלה לא ידעתי שנשים אוהבות את זה קשוח"

turangaleela1

New member
מתביישת להודות

שטרם יצא לי להניח ידי על הספר, ולא את עיני על הסרט.
לכן גם קשה לי להחליט מה דעתי עליו.
דוסטויבסקי הוא לגמרי פאסה אחות, עכשיו זוהי תקופה של טולסטוי

למעלה