50 סיבות למה לצפות בטופ מודל!

50 סיבות למה לצפות בטופ מודל!

החלטנו לעשות 50 סיבות המצחיקות למה לצפות בטופ מודל! הגענו רק ל42 סיבות מצחיקות! ובבקשה תרשמו 8 סיבות מצחיקות למה לצפות בטופ מודל!! ואז נגיע ל50! הגבתי בהודעה הקודמת אבל זה לא הקפיץ את ההודעה.. אז רשמתי חדשה! הילית מקווה שאת לא כועסת! תודה מראש לכולם!!

purple rain2

New member
מה פתאום כועסת../images/Emo8.gif

יאללה אנשים באמת תאמצו קצת את גלגלי המוח, just 8 more to go!

אמממ יש סיבות ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

43. בעונה ראשונה- איך הגיבו הבנות כשהן נאלצו להעבור שעווה בקו ביקיני. 44. איך טיירה התפרצה על רובין שלא רצתה להצטלם בעירום אחרי שחשפה את ציצים שלה לפני ג'יי מנואל. 45. איך איליס התגופפה כל זמן עם החבר שלה לעיני הבנות. 46. איך אדריאן לקתה בהרעלת מזון והצליחה להגיע לניפוי וכה ניצלה מהניפוי האוטומטי. 47. בעונה שנייה- היה כזה פרק סיכום שהראה כמה קטעים שלא נראו ואחד מהם נראה הריקוד המזעזע של אפריל, למי שזוכר היטבטב. 48. את הת'ר רצה ללא תחתונים מסביב לבית תמורת 5 דולרים. נגמרו לי הסיבות הטובות. מקווה שהסיבות הן חדשות וייוספו לשאר הסיבות.

purple rain2

New member
אוי אני זוכרת את הת'ר../images/Emo6.gif

העמה הזו עם התחתונים הוורודים שלה

יש לי בקושי 3 סיבות

אמ... אז ככה 49. לראות את טוקרה משפילה את עצמה כשהיא בבגד ים (איזה רעה אני..) 50. לראות את טוקרה הזאת עפה (אני שונאת אותה...)

Dark Force

New member
הסיבה ה-50../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

כי לא משנה, איך ולא משנה מתי- תמיד תרצה לראות חבורת בנות משפילה את עצמה בריצה לקומה 50- ולהגיד להם שזה הכל קשור לדוגמנות

purple rain2

New member
סיכמנו כבר שהסיבה ה-50 תהיה

למה לא?
אבל בהחלט אפשר למצוא איפה לדחוס את הסיבה שלך...

הצבעה!! כולם להכנס!

יש 50 סיבות! אבל פשוט יש 2 סיבות שלדעתי הן מצחיקות! אז איזה סיבה יותר מצחיקה? סיבה מספר 1- רק שם תראה בנות רבות רצח ויום למחרת חברות הכי טובות! סיבה מספר 2- תמיד תרצה לראות חבורת בנות משפילה את עצמה בריצה לקומה 50- ולהגיד להם שזה הכל קשור לדוגמנות! תשרשרו את המספר של הסיבה שיותר אהבתם! לסיבה שיצביעו יותר קולות היא תכנס ל50 סיבות!

למעלה