ויפי...ה-1 היא שלי! חח מותר לי להצביע?
N niranat New member 11/7/05 #20 ../images/Emo127.gif סיבה 2 אבל אני בטוחה שב-50 סיבות שכבר נבחרו יש סיבות פחות טובות מסיבה 1, כי היא לא רעה בכלל. וחוצמזה, תום, אני מקווה שאתה מנסח חלק מהסיבות מחדש כי יש סיבות שהן בעיקרון סיבות ממש טובות אבל הן מנוסחות בצורה ממש לא מובנת ולא מצחיקה...
../images/Emo127.gif סיבה 2 אבל אני בטוחה שב-50 סיבות שכבר נבחרו יש סיבות פחות טובות מסיבה 1, כי היא לא רעה בכלל. וחוצמזה, תום, אני מקווה שאתה מנסח חלק מהסיבות מחדש כי יש סיבות שהן בעיקרון סיבות ממש טובות אבל הן מנוסחות בצורה ממש לא מובנת ולא מצחיקה...
• •••SeXy BoY••• New member 11/7/05 #27 בסדר שתיהם יכנסו!! אני יוריד סיבה אחרת.. ולכל השאלות ששאלו אז- כן!
• •••SeXy BoY••• New member 11/7/05 #28 ../images/Emo127.gifיש 50 סיבות../images/Emo127.gif מחר הם יתפרסמו בהודעה מיוחדת! הודעה זאת מתבקשת למחיקה! תודה
../images/Emo127.gifיש 50 סיבות../images/Emo127.gif מחר הם יתפרסמו בהודעה מיוחדת! הודעה זאת מתבקשת למחיקה! תודה
P purple rain2 New member 11/7/05 #30 למה למחוק?../images/Emo3.gif ותחשוב שאני אטגלן את ההודעה מחר אז אולי כדאי להשקיע באייקונים והכל