50 תגובות?? איך פספסתי??
שלום לכולם/ן! אכן לא ביקרתי זמן רב- ובשיטוט לאחור ראיתי את ההודעה על הפורום שנפתח וברשותכן, וברשותך מנהלת פורום יקרה, שכן (הכל פה צריך לקבל את אישורך,) אני מגיבה על מה שכן ראוי להגיב. ראשית- הפורום נפתח לאחר שמספר הודעות שכתבתי פה נמחקו, וזאת משום שהן היו מנוגדות לדעה של מנהלת הפורום וחברותיה הקרובות. חופש הביטוי מכאן והלאה. שנית, לזמרים ואמנים רבים (כולל עידן רייכל, לדוגמא) יש שני פורומים. האחד- רשמי כחלק מאתר האמן- והשני בתפוז, או בפורטלים אחרים. שלישית, מדהים איך כולכן, ללא יוצא מן הכלל, יצאתן על התקשורת בכל דרך אפשרית בגלל שהיא הכפישה את ג'קו, ומה אתן עשיתן כלפי? בדיוק את אותו הדבר. הכפשתן , פגעתן, (או לפחות ניסיתן), הוצאתן דיבה, כיניתן בכינויים (שלא נמחקו משום מה) וכו. ולעניין הפורום עצמו. גם שם נמחקו הודעות שכוללות קללות ושאר אמרות פוגעות שקשורות לג'קו ולמעריציו, אבל כן, ובכוונה השארתי הודעות גם של אנשים שלא נמנים על אוהבי ג'קו כי גם להם זכות דיבור. אלא שאני לא יושבת 24 שעות וממינת את ההודעות שם לכן קורה שיש גם הודעות שלא על פי הכללים שנשארות יום או יומיים. יש אנשים שפשוט אינם מוצאים את מקומם פה מסיבות שונות , וכמה טוב שגם להם יש מקום, וטליטל, את יכולה להירגע, קיומו של פורום נוסף אינו אמור להוות שום סיבה לדאגה עבורך או עבור אף אחד. ונסיים בחיוך- למי שכתב/ה שם על רצונותי או כוונותי להינשא למושא הפורום...
זהו...שלא... מילא צעיר ממני בכמה שנים טובות, חשבת על זה שאני לא מכירה אותו??? אחרי פגישה אחת מתחתנים רק אם אתה רוחל'ה והבן של זה מהיהלומים.... רק טוב ותודה לבנות שנשארו איתי עם כל זה ולמרות הכל