50 תגובות?? איך פספסתי??

glitter8

New member
50 תגובות?? איך פספסתי??

שלום לכולם/ן! אכן לא ביקרתי זמן רב- ובשיטוט לאחור ראיתי את ההודעה על הפורום שנפתח וברשותכן, וברשותך מנהלת פורום יקרה, שכן (הכל פה צריך לקבל את אישורך,) אני מגיבה על מה שכן ראוי להגיב. ראשית- הפורום נפתח לאחר שמספר הודעות שכתבתי פה נמחקו, וזאת משום שהן היו מנוגדות לדעה של מנהלת הפורום וחברותיה הקרובות. חופש הביטוי מכאן והלאה. שנית, לזמרים ואמנים רבים (כולל עידן רייכל, לדוגמא) יש שני פורומים. האחד- רשמי כחלק מאתר האמן- והשני בתפוז, או בפורטלים אחרים. שלישית, מדהים איך כולכן, ללא יוצא מן הכלל, יצאתן על התקשורת בכל דרך אפשרית בגלל שהיא הכפישה את ג'קו, ומה אתן עשיתן כלפי? בדיוק את אותו הדבר. הכפשתן , פגעתן, (או לפחות ניסיתן), הוצאתן דיבה, כיניתן בכינויים (שלא נמחקו משום מה) וכו. ולעניין הפורום עצמו. גם שם נמחקו הודעות שכוללות קללות ושאר אמרות פוגעות שקשורות לג'קו ולמעריציו, אבל כן, ובכוונה השארתי הודעות גם של אנשים שלא נמנים על אוהבי ג'קו כי גם להם זכות דיבור. אלא שאני לא יושבת 24 שעות וממינת את ההודעות שם לכן קורה שיש גם הודעות שלא על פי הכללים שנשארות יום או יומיים. יש אנשים שפשוט אינם מוצאים את מקומם פה מסיבות שונות , וכמה טוב שגם להם יש מקום, וטליטל, את יכולה להירגע, קיומו של פורום נוסף אינו אמור להוות שום סיבה לדאגה עבורך או עבור אף אחד. ונסיים בחיוך- למי שכתב/ה שם על רצונותי או כוונותי להינשא למושא הפורום...
זהו...שלא... מילא צעיר ממני בכמה שנים טובות, חשבת על זה שאני לא מכירה אותו??? אחרי פגישה אחת מתחתנים רק אם אתה רוחל'ה והבן של זה מהיהלומים.... רק טוב ותודה לבנות שנשארו איתי עם כל זה ולמרות הכל

דורית41

New member
כפיתוש-

אם הצליחו להוציא אפילו אותך מהכלים,אז נשבר פה איזה שיא. בואו נחשוב באופן קר ושקול-ננטוש כולנו את השרשור הזה,ונחזור לההוא שם למעלה,עם הידיעות המשמחות!!! יאללה אתן באות?

a d i d a s 2 1

New member
נראה לך?! זה נורא מעניין מה שהלך פה

אני בכל מקרה חייבת לזוז לי... יש לי חשבון נפש עם החבר, שבמחשבה שניה אני שואלת את עצמי בשביל מה הייתי צריכה את כל זה... בעעעעעע

rifkin1

New member
היי glitter8

בואי נשכח את כל מה שהיה או לא היה. מצטערת אם נפגעת כאן ממשהי, בעיקרון אנחנו אחלה פורום וכל דעה חשובה. אני מקווה שחזרת להישאר...

talytal

New member
עד עכשיו נמענתי מלהגיב בנושא

אבל אם את הולכת להטיח כאן האשמות (מרומזות ככל שיהיו), אז לפחות תדייקי בעובדות. אני מחקתי הודעה אחת שבה פירסמת את הפורום שלך, נכון. עשיתי את זה בלב כבד, עם הרבה ספקות, ואחרי שכתבתי לך כמה מסרים בנושא, הסברתי לך את הסיבה, והבהרתי לך שאין לי שום בעיה עם הפורום שלך או אם זה שאת מפרסמת אותו כאן, אבל בהחלט יש לי בעיה עם איך שהצגת את הדברים (כאילו הפורום החדש הוא אלטרנטיבה טובה יותר לפורום הזה). את החלטת להיעלם אחרי העניין הזה, בלי לנסות ללבן את הדברים, ובלי שום רצון להגיע לעמק השווה. הפעם הבאה שראיתי הודעה ממך כאן הייתה כשניצלת וויכוח בין חברות הפורום כדי להשתלח בי באופן אישי ובפורום באופן כללי. קטע קטן מההודעה שלך: "זה לא דמוקרטיה פה.. פה את חיבים להגיד אך ורק דברים טובים על ג'קו ויצירותיו... מה שלא שמים לב, זה כמה אנשים עוזבים את הפורום. כמה מלכתכילה רואים מה הולך פה ולא מצטרפים. ובעצם, כמה ז'קו (כן, אני אכתוב את שמו איך שבא לי) מפסיד קהל ומעריצים בגלל הדיקטטורה ששוררת פה" ההודעה הזו נמחקה בגלל שראית לנכון, במפגיע ובמכוון, לכתוב את השם שלי, למרות שחל איסור לחשוף כאן פרטים אישיים על אנשים. ולא, זה שאת משתמשת בשם שלך וכותבת אותו בחתימה שלך, לא נותן לך זכות לחשוף פרטים על משתמשים אחרים בגלל שאת עצבנית. מעבר לזה, באותה הודעה כתבת לי לא לטרוח לשלוח אלייך מסרים, ובכך סתמת את הגולל על כל ניסיון שהייתי עושה לגשר על הפער. אז בבקשה ממך, אל תבואי עכשיו ותתנהגי כאילו שמו עלייך מטרה. את חסמת כל אפשרות לתקשורת בונה, וכל מי שנמצא בפורום הזה יודע שהדבר האחרון שאני נהנית לעשות זה למחוק הודעות ולהתעמת עם בנות כאן.

reviital

New member
טוב... אה... כרגיל, לשמחתי

אני לא ממש מבינה על מה מדובר, מפעם לפעם אני רק שמחה על כך שאני לא קוראת לעומק שרשורי ויכוחים... אבל זו בהחלט הזדמנות טובה להודות לך טליטל - על ניהול הפורום שלנו בצורה מושקעת ולבבית. ונראה שהפורום כאן - דיי פתוח לכל מי שרוצה, ולמעט אוירת הדכאון החולפת ששררה כאן קצת לאחרונה- מאד נחמד להיות כאן.

אפרתי 29

New member
גם אני אנצל את ההזדמנות לומר

לך תודה ולהביע את הערכתי אלייך !! :) כי מגיע לך... ההשקעה והיחס שלך הופכים את הפורום למוצלח ונעים ביותר !!!

שונית 7

New member
מצטרפת בחם למחמאות טלי ואת דעתי

המפורטת עלייך כתבתי לך במסרים

a d i d a s 2 1

New member
מצטרפת לדעה ומחזקת בחום את שונית

:) אם יורשה לי כמובן, אם יש פה מקום להודעות כאלו... כי אם כבר הזכרתי את זו שהשתלחת בה ודאגה לשלומך דאז... נו שיהיה על כל פנים אני שמחה שחזרת... שבטעות אני לא אהיה הבת ימית היחידה כאן...

מה יחידה../images/Emo69.gifומה איתי?

ומי עוד שכנה? שונית ? היא לא מת"א? אגב הזכרת אפה את גרה ואני עובדת לידך ..ברמת הנשיא.. תבואי לבקר.. יש ארוחות צהריים טעימות for free , רק תשימי ראסטות סטייל עידן רייכל..תוכלי להקים להקה עם החבר'ה שלנו משהו מיוחד לאודישנים לכוכב נולד 5

a d i d a s 2 1

New member
וייייייייייייייי שכחתיייייייייייייי

אני מתנצלת... בשמי ובשם ההנהלה... שונית היתה בת ימית... אבל תשתפי פעולה, ניסיתי לעודד אותה שתשאר שלא יהיה מצ'עמם.. אה וגם כי היא אחלה ואני אוהבתותה... אני אבוא... אבל תכינו לי משהו טעים... וקינוח אני כבר אכתוב את השירים...

סבבה זה בסדר...ומילה גם ל-שונית

זה בסדר שלא זכרת, אני גם לפעמים מכחישה...לפעמים המיקום ביחס לדברים אחרים יוצר בעיות..בכל מיני תחומים.. ועזבי, לא נלאה אותך בצרותיי הקטנות חח שונית -בטח תישארי ,תמיד שמחים לשמוע את הדעות שלך ואת רעיונותייך
אם זה בגלל מה שקרה., אין לך מה לדאוג, אף אחד לא מאשים ולכולנו כוונות טובות, את מה- good guys (או girls במקרה שלנו ) והפורום שלנו תמיד שמח לאנשים חיוביים עם דעה נבונה!

שונית 7

New member
תודה שמיים כחולים וח"ח לא כתומים

חיממתם לי את ה-
רכמו שאמרתי היום לא היו מצליחים גם במקלות להרחיק אותי מהפורום .ממש יום חג!!! וד"א אני תל אביבית אבל יש לי דירונת ברמת...פחות מוצלחת מהרמה שאת גרה

חח תודה.. אכן יום חג../images/Emo65.gif

לגבי השם, אני מעדיפה שמי תכלת אבל כבר ראיתי בפורומים כבר כל מיני סוגי שמיים: שמיים בוערים, שמיים כחולים בן ועכשיו גם יש כתומים.. שיהיה
אגב, אני לא גרה ב-רמה , דווקא קרובה יותר למישור ..איזור הים.. אבל עובדת ומכירה את כל הרמות.. יש ויש..

yila

New member
אם לואי להב יעבוד עם ג'קו כנראה

שהוא מעריך אותו כתופעה אומנותית.

למעלה