50 תגובות?? איך פספסתי??

Nova5

New member
ליתר הדיוק רוצה להזכיר

שבמקור היה כתוב - "תופעה כמו ג'קו אייזנברג", ולא תופעה אומנותית. כי הוא יותר מתופעה אומנותית

שונית 7

New member
בטוח עבד עם שלום חנוך אהובי ועםק

עוד רבים וגדולים שכמעט את כולם אני אובהבת.יש לציין שסוג הריגוש בשירה או הופעה שגורם לי ג'קו הוא בדיוק אותו סוג ריגוש שגרם לי בזמנו שלום שהייתי ברבה מאוד הופעות שלו.

שונית 7

New member
קודם כל אני לא בדיוק בת ימית אלא

בת ימית מפוצלת(יש לי בקתה בבת ים אבל אני תל אביבית ) ואיבדתי אותך במי בדיוק השתלחתי??? אפשר גם במסר: -)

talytal

New member
איזה מתוקות! ../images/Emo140.gif

kapit5

New member
../images/Emo140.gifלמנהלת המקסימה שלנו

|שסחפה אותנו בערב אחד מקשת לקומונה. ואחר כך ביזכותה הפכנו לפורום פעיל ומשגשג.לא יכולנו לצפות למנהלת מוצלחת ממך. גם אני רוצה להביע תמיכה והערכה לפועלך למרות שאת כל כך עסוקה בלימודים. תמשיכי כך. אוהבת מכל הלב.שמחה שהיה לי העונג גם להכיר אותך מעבר למיקלדת.

talytal

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני מסמיקה... תודה כפיתוש נפלאה. העונג שבלהכיר אותך הוא כולו שלי!

thr7

New member
היי טליטל אל תתרגשי

את יודעת בדיוק שגם ללא מכורים יש פה מקום, גם אם לפעמים זה לא נראה כך מבחוץ, עזבי אל תבזבזי אנרגיות חיוביות שיש בך על ניסיון להסביר את עצמך.

a d i d a s 2 1

New member
באמת איך פספסת? את לא מפספסת כלום

תקשיבי גברת, את חוצפנית את יודעת? את זו שבאת והשתלחת פה במישהי שבסך הכל שאלה לשלומך ולשלום משפחתך... אז מי פגע במי? ומה אם בנו פוגע (עאלק פוגע..) שאת חושבת שאת יודעת הכל והכי טוב? לגבי השנית שלך, לא אכפת לי למי וכמה פורומים יש, אנחנו אחלתי לך בהצלחה בפורום שלך... אף אחד לא קינא בך, אל תדאגי... לגבי דברים שנמחקו, גם דברים שלי לא פעם מחקו, זה קורה, אף אחד לא נוטר טינה פה, לפחות לא בדר"כ.. אם כי יש מקרים יוצאי דופן את לא יושבת 24 שעות בפורום ג'קו, כי יש לך את ברוזה וקליינשטין וכמה בלוגים לכתוב... את יודעת? זה נורא ברור שכיוונת פה למנהלת שלנו שיושבת המון זמן למחוק מה שאסור שיהיה ולחבר בין מה שנורא דומה... וכמה שניסית להקטין אותה, יצאת נורא נורא קטנה... ונסיים בחיוך, אהלן רוחלה.. בהצלחה עם בן היהלומן... אגב, את צודקת, כמה טוב שלאנשים שלא מוצאים את מקומם יש מקום... וכדאי שישארו במקום הזה..מה שגורם לי לתהות אם לא טוב לך פה, מה את עושה כאן?

rifkin1

New member
דידה, אין צורך להתעצבן חמודה

עכשיו היא תגיב וכך ייפתח עוד שרשור שלילי... אל תיתני לה לעצבן אותך ואותנו

a d i d a s 2 1

New member
היא לא עצבנה אותי..

ואיך אני אסביר לך במילים יפות שמשהו חיובי לא יצא מהשרשור הזה?

דורית41

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifטליטל-זה עבורך

טלוש-את יודעת כמה אני מעריכה אותך,אבל בשרשור כזה חשוב לי לומר זאת בריש גלי, וקבל עם ועדה, ולעמוד לצדך (או מאחוריך לגיבוי)-.-בקיצור--את נפלאה,את מפעילה שיקול דעת נכון,משקיענית,וכל זאת לעניות דעתי לגמרי ללא עירוב שיקולים אישיים,אלא בצורה מאוזנת לטובת הפורום והנשוא שלו.!!

kapit5

New member
לגילטר-דבר אחד אני לא מבינה

פתחת לך פורום משלך,החלטת מהסיבות שלך שלא טוב לך כאן ושלא התנהגו אלייך יפה. למרות שמי לא התנהג יפה למי-על זה יש לנו איתך וויכוח. אז אם יש לך כל כך הרבה טענות לפורום ולמי שעומדת בראשו-למה חזרת???!!! כשלי לא טוב באיזה מקום אני לא נישארת שם. אני מאחלת לך כל טוב בפורום השני ופשוט תעזבי אותנו בשקט. זו דעתי האישית בלבד. כל ההתנהלות שלך יצרה אצל הרבה בנות אנטגוניזם וזה התחיל עוד לפני ההופעה בסילבר המשיך בהופעה בסילבר ובהמשך עם כך הסיפור של היציאה המכוערת שלך שלך על שונית. אני לא האמנתי שאני אי פעם אגיד לך את זה,אבל אחרי שברוב חוצפתך כתבת את מה שכתבת לטליטל-לא יכולתי להיתאפק.

למעלה