../images/Emo11.gif|סטו|אינו| אני רוצה!~^___^
אינויאשה : אני חייבת? אני אוהבת אותו ;; לורוצה שהוא ימות ;; אבל אם כבר אז.. מות דרמטיP: שימות בניסיון להגן על קאגומה:] קאגומה : לאאאא!~>< לא רוצה שהיא תמות! אבל כמו שאמרתי, אז.. חע, שתהרוג את נאראקו עם חץ, החץ ייפגע באינו, קאגומה לא תאמין שהיא הרגה את אינו, אז היא תתאבדXD~ מירוקו : ימות לאחר אונס קשה
סאנגו : אמ, התאבדה אחרי שראתה את קוהאקו מנסה לנשק את נאראקוXD שיפו : טבע בזמן שהתקלח עם קאגומה וסאנגוX:~ מיוגה : נמחץ ע"י אינויאשה!~ נאראקו : אני רוצה שקאגומה תהרוג אותו עם חץ. אני לא יודעת למע. קאגורה : מעו. היא מאגניבה מדי כדי למות, אבל אם כבר אז שנאראקו ישבור לה ת'לב. אוי, כמה שאני רעה:}~ ססמאשי : יבין שאינויאשה יותר שולט ממנו ויטביע את עצמו בנהר. רין : היא תטביע את סאשו בנהר, והיא תהרוג את עצמה על זהP:~ ג'אקן : יאכל את עצמו. סבא של קאגומה : יחלה בכל המחלות שהוא אמר שקרו לקאגומה XD החברות של קאגומה : מתו יחד עם הוג'ו ע"י אינו כי הן עצבנו אותו S: אמ, לא עולה לי עוד לראש, אז חביבה אחרונה ושנואה עליי. "קיקיו" *חמץ*חמץ* תמותי. ואיך היא תמות? טוב, תמיד רציתי שהיא תנסה להרוג את קאגומה, אינויאשה יציל אותה ברגע האחרון, הם יתנשקו על סף המוות שלה, *חמץ*חמץ* תראה את זה, תבין שאינויאשה לא אוהב אותה, תלך לנאראקו שינחם אותה, והוא יהרוג אותה כי היא כבר לא מועילה. אני שונאת אותההההההההההההההה!~>______< אני הולכת לעשות רשימה של 10 דרכים מעניינות להרוג את המעצבנת