.........!

keroit

New member
מנצלת, -דחוף-../images/Emo97.gif

מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק/הסבר כללי על מה שיקרה בפרקים שישודרו בימים חמישי, שישי?? אני הולכת להפסיד 2 פרקים ברצף ואני הכי עצובה שבעולם
[נמממ...בערך
]

וואו ממש משעמם~_~

נאמ נאמ נאמ.. אולי שכול אחד יגיד איך הוא היה רוצה שכל דמות ת'מות.. אפילו אם זו דמות שאתם אוהבים נורא מאינויאשה (וכל מי שונאות את קיקיו אל תגידו ישר קיקיו ואז אני אסקול אתה עם עמוד וכל זה כי זה מתחיל לעצבן) אז אני אתחיל אינויאשה: שהוא יפול לנהר ויעלם קאגומה: נאראקויהרוג אותה או אינויאשה ברגעשיהפוך לשד.. מירוקו: שהחלל אוויר יבלע אותו סאנגו: קירארה תנשך אותה נאראקו:קגורה תהרוג אותו קאנה תישאב למראה שלה קיקיו: שישרפו אותה קגורה: נאראקו ימעך לה ת'לב

WCY

New member
../images/Emo80.gif חעח, גמני רוצה (על אחריותכם):

אינויאשה: ג'אקן יאכל אותו. קאגומה: ג'אקן יאכל אותה. נאראקו וסשומארו: *ג'אקן הסתכסך עם סשומארו, כי סשומארו בגד בג'אקן עם נאראקו. כעת נאראקו וסשומארו נשואים* בירח דבש ג'אקן יגרום לנאראקו להרעיל את סשומארו, מרוב צער נאראקו ימות, וג'אקן יאכל את שניהם. מירוקו: ג'אקן יאכל אותה. (מירוקו עשתה שינוי מין :ּP) סאנגו: ג'אקן ישאיר אותה לקינוח. קיקיו: ג'אקן יאכל אותה ולאחר-מכן יקיא אותה - היא וקאגומה גורמות לקלקול קיבה. קאגורה: ג'אקן יבקש ממנה לשמור לו על הקינוח. קירארה: ג'אקן יאכל אותה. שיפו: ג'אקן ינסה לאכול אותו, אבל לא יצליח, כי יתברר שהוא אלרגי לכאלה שבערך בגובה שלו. קאגורה: לאחר שג'אקן טיפל בנאראקו, התפנה לו זמן לאכול את 'שומרת-הקינוח'. קאנה: ג'אקן ישאל את המראה שלה: "מראה, מראה שעל ידהּ, מי העוזר שעכשיו יאכל אותה?". לפני שקאנה מבינה מה קורה, ג'אקן זולל אותה. סאנגו: ג'אקן יאכל אותה ואז ישתמש בבומרנג שלה כקיסם. וג'אקן יחיה באושר ועושר עד עצם היום... שבו הוא יהיה רעב ויאכל את עצמו. חעחע :ּP

blck angel1

New member
ממ אני

שקוגמה תמות במחלת השחפת, ונארקו ימות מתאונת עבורה כעובד ביוב

אממ... *אזהרה: זה דפוק*

קאגומה: אינויאשה יהפוך לשד ויהרוג אותה, זה יהיה הכי כואב לה... מואהמואהאהאהאהא! סאשומארו: הוא ילך למכשף שיכין לו *עוד* חרב חזקה יותר מטסאיגה, אבל במקום זה המכשף יהפוך אותו לקיקיו (מי לא היה מת בגלל זה?) ג'אקוטסו: לקשור אותו לכיסא כשממול מוקרן סרט כחול מירוקו: לבעוט לו בביצים ואז הוא יהפוך לעקר אינויאשה: (מסכן ;-;) לגרום לו לתקוע את טסאיגה בראש בעזרת כוחות על טבעיים שיפו: (מסכן ;-;) לגרום לכל העולם ללבוש מעיל מפרוות שועל אמיתית ונראה לי שזהו...

חחח ןאז בגלל שהוא יהיה עקר

לא יהיה טעם שישאל בנות אם הן ילדו לו את בנו, והריר מירוקו חיי על זה, אז שיתאבד! למה לא?

הווו יאמי! עכשיו תורי../images/Emo3.gif

|כבר לא כל כך משעמם סוף סוף| אינויאשה: יבלע קיסוס רעיל, יחטוף שבץ ויתפגר על ערס דווי, או בקיצור - ימות מהרעלה. קאגומה: קיקיו תנעץ בה את אחד החצים שלה, קאגומה תתחפלץ, תצרחה "קיקיו, את כל כך מתה עכשיו!!!" שולפת את החץ מהלב שלה, ויורה אותו בחזרה אל קיקיו שמתה, ורק אז קאגומה עוזבת את נפשה בה - כלומר מתה בשעת נקמה מתוקה:) מירוקו: הו, זה סיפור אהבה יפייפה - מירוקו ילך למסיבה, ישתכר, יתחיל עם כמה בנות מסוקסות, סאנגו תסתכל מהצד ותסנן קללות וברגע של אי שפיות וקנאה, תשלוף את הבומרנג אל סופו המר והמוחץ של מירוקו הסוטה! כלומר - מירוקו מת מזעזוע מוח כבד עקב מה שקרה. סאנגו: בעקבות המקרה שקרה עם מירוקו, היא לא יכלה לשאת את האבל הנורא ואת מעשה הזוועה שביצעה היא ירתה בעצמה ומתה. נאראקו: הלך לסופו באיזה קרב שהתחולל בינו לבין אינויאשה קאנה: בעקבות מותו של נאראקו (היפיוף הזה כלל וכלל לא היה טיפש) הוא מחץ את ליבן של בנותיו הנסגדות. לכן קאנה מתה. קיקיו: ראה סעיף "קגומה" קגורה: ראה סעיף "קאנה" איך הייתי?

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| אני רוצה!~^___^

אינויאשה : אני חייבת? אני אוהבת אותו ;; לורוצה שהוא ימות ;; אבל אם כבר אז.. מות דרמטיP: שימות בניסיון להגן על קאגומה:] קאגומה : לאאאא!~>< לא רוצה שהיא תמות! אבל כמו שאמרתי, אז.. חע, שתהרוג את נאראקו עם חץ, החץ ייפגע באינו, קאגומה לא תאמין שהיא הרגה את אינו, אז היא תתאבדXD~ מירוקו : ימות לאחר אונס קשה
סאנגו : אמ, התאבדה אחרי שראתה את קוהאקו מנסה לנשק את נאראקוXD שיפו : טבע בזמן שהתקלח עם קאגומה וסאנגוX:~ מיוגה : נמחץ ע"י אינויאשה!~ נאראקו : אני רוצה שקאגומה תהרוג אותו עם חץ. אני לא יודעת למע. קאגורה : מעו. היא מאגניבה מדי כדי למות, אבל אם כבר אז שנאראקו ישבור לה ת'לב. אוי, כמה שאני רעה:}~ ססמאשי : יבין שאינויאשה יותר שולט ממנו ויטביע את עצמו בנהר. רין : היא תטביע את סאשו בנהר, והיא תהרוג את עצמה על זהP:~ ג'אקן : יאכל את עצמו. סבא של קאגומה : יחלה בכל המחלות שהוא אמר שקרו לקאגומה XD החברות של קאגומה : מתו יחד עם הוג'ו ע"י אינו כי הן עצבנו אותו S: אמ, לא עולה לי עוד לראש, אז חביבה אחרונה ושנואה עליי. "קיקיו" *חמץ*חמץ* תמותי. ואיך היא תמות? טוב, תמיד רציתי שהיא תנסה להרוג את קאגומה, אינויאשה יציל אותה ברגע האחרון, הם יתנשקו על סף המוות שלה, *חמץ*חמץ* תראה את זה, תבין שאינויאשה לא אוהב אותה, תלך לנאראקו שינחם אותה, והוא יהרוג אותה כי היא כבר לא מועילה. אני שונאת אותההההההההההההההה!~>______< אני הולכת לעשות רשימה של 10 דרכים מעניינות להרוג את המעצבנת

הנה, אני יעזור לך:) - 10 דרכים

להרוג את קיקיו: 1. שיטת עשה זאת בעצמך, פשוט לגשת אליה ולחנוק אותה ללא רחמים^_^ 2. אחרי שאינו יאכל קיסוס רעיל, זה קצת ישפיע עליו ולכן הוא ילך(מסטול) לקיקיו וינשק אותה, וכל הרעל יעבור אליה ואז היא תמות ואינו יחיה! (הזוי? חחח) 3. יום אחד קיקיו תיפול מהעץ שהיא כל הזמן יושבת עליו והראש שלה ימחץ! >_< 4. יום אחד קיקיו תטבע בנהר וקגומה תצחק על זה בקול גדול. 5. נארקו יהרוג אותה כי הוא כל כך טיפש (לא באמת...) שהרשה לעצמו להתאהב ביצורה הנ"ל. 6. מותר לקאגומה לקנא? מותר! אז יום אחד קאגומה תסתכל על קיקיו בשעת פיתוי, זה לא יראה לרוחה ואז היא תירה בה למוות. 7. אין לי 8. אין לי. 9. אין לי. 10. גם אין לי. :|

WCY

New member
../images/Emo80.gif עשרת הדרכים שלי:

1. ג'אקן יאכל אותה. 2. ג'אקן יטגן אותה וישאיר אותה כמאכל לאינויאשה. 3. סלט קיקיומה. אופן ההכנה: מבתרים את קאגומה, קוצצים את קיקיו. מערבבים טוב טוב באמצעות הבומרנג של סאנגו. מוסיפים שערות של קירארה וקטשופ לפי הטעם. (אם קטשופ אין בנמצא - משתמשים בדם). מניחים קערה רזרבית בצד ומגישים איך שרוצים. (לא לשכוח לשטוף את הבומרנג). בתיאבון. (שימו לב! הקערה נועדה לקיא, והבומרנג - להחטיף לג'אקן אם הוא ירצה להצטרף לסעודה). 4. מרעיבים את ג'אקן במשך כמה שעות... 5. מספרים לסשומארו שנאראקו בוגד בו עם קיקיו. הוא כבר יטפל בה. 6. קוראים לגרוק שתקפיא אותה (אם יש בעיות ביצירת קשר עמה, פנו אלי ^^). 7. אומרים לקיקיו שאינויאשה התאבד, והוא מחכה לה. 8. קוראים לדודידו, ואומרים לו לבלוע אותה. 9. כשקיקיו שקועה במחשבות על העץ, כורתים אותו. (אגב, ממנו נוצר פינוקיו :ּP) כמובן שזה לא ימית אותה, לכן דואגים שג'אקן יהיה בסביבה. 10. אם כלום לא עזר: גורמים לקיקיו לומר "מוּ". מעוצמת הקול, ג'אקן מגיע ואוכל את הפרה.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| אהבתי!~XDDDDD

וכמו כולם, 7 בהחלט היה שולטP:

למעלה